Tifa Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Mja, imam problem ... Brat bo za božič dobil Nintendo DS Lite in jaz sem šla, pa sem mu kupila pač one dodatke ... [touchpen, slušalke, torbico, torbico za igrice, ono, da lahko pripneš na pas od kavbojk in adapter, da lahko polniš v avtu ...] in tam je pisalo za Nintendo DS [ne Lite!], za Lite pa tega niso meli ... Tako da, zdaj sprašujem [račun še imam, za vsak primer], je res TAKO velika razlika med obema modeloma, da te acessories za stari model za novega ne delujejo? predvsem za adapter in slušalke sprašujem ker če je res taka razlika, bom šla in menjala takoj v četrtek. Quote Link to comment
rolihandre Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Slušalke adapter, torbica za igre in to bo pasalo! Edino torbica sama bi lahko bila malenkost prevelika. Quote http://www.r00li.com Link to comment
Tifa Posted December 24, 2007 Author Share Posted December 24, 2007 tnx za tako hiter odgovor ampak kar me je zaskrbelo ... Klik kupila sem nekaj takega ... sicer adapter ni bil čisto isti, ampak je od Brooklyna. ^^ in tu piše, da NI za DS Lite ... [kakorkoli, ta dva dni bom že zdržala, itak bom preveč zaposlena z igranjem igric, kot pa, da bi se glede vsega tega sekirala xD] Quote Link to comment
rolihandre Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Kolikor jaz vem so adapterji za DS in DS Lite enaki. Pero pa res ne bo primerno tisto od DS saj ima DS lite malo drugačne. Quote http://www.r00li.com Link to comment
Tifa Posted December 24, 2007 Author Share Posted December 24, 2007 aha, ok, potem bom pa šla v četrtek menjat ... odprla še nisem, original račun pa imam še tudi ... mislim, da ne bi smelo biti problemov. :S Quote Link to comment
tuning Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Ha, napaka polnilca STA RAZLICNA, za ds je enak kot za gameboy sp za lita je pa manjsi ( podoben Microtu ampak tudi drugacen ). Ostalo bo za silo slo torbica bi bila ok, saj je lite manjsi, polilci pa zal ne bodo koristili, v bistvu avto polnilec. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Tifa Posted December 24, 2007 Author Share Posted December 24, 2007 aha, se mi je kar zdelo, ko sem ene slike primerjala. =) no, pa nič, bom šla menjat ... =) drugače pa vseeno komaj čakam na jutri zjutraj, da ta črni ds lite vidim Quote Link to comment
rolihandre Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Od kje pa pol meni ideja, da imata DS in DS Lite enake polnilce? Quote http://www.r00li.com Link to comment
tuning Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Pojma nimam, jaz sem imel oba doma in sem imel vecen problem polnilce iskat, sedaj pa furam polnilec na keterem imas gor trojni prikljucek ( gba sp/DS, micro in ds lite ), ker furam vse modele LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Recommended Posts