peri Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Sem vidu, da je v podforumu "PS3" tema o tem špilu, pa me zanima če kdo na boxu to igra. Js jo imam 3 dni in sem totalno navdušen. Vsekakor "must have" špil za vsakega ljubitelja košarke. NBA Live 08 in NBA '08 nism sprobu in po tistih filmčkih k sm jih najdu na netu me sploh ne mika da bi špilu katerega od navedenih špilov. Če kdo to igra naj mi pošlje ZS pa lahk kako online tekmo odigramo. Cover: Še nekaj slik: :bowdown: NBA 2k8 :bowdown: Quote Link to comment
peri Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 Če je kak zainteresiran za igranje se lahko prijavi v ligo. O ligi: Sistem: xbox 360Ime lige: Liga neznancev Sodelujocih: 8 (upam, da se nas nabere, sicer bom zmanjsal stevilo. Naj kdo sporoci se na forum od KSi, ce je tam kdo, ki bi igral.) Private: da (zascitena z geslom) Playoff teams: 4 Runde: na 3 dni Tekem: 16 Playoff series: best of 3 Flexible schedule: da Tezavnost: superstar Dolzina cetrtine: 5 minut Poskodbe: da Trading: da Player draft: ne Drsniki: na 50 Excluded teams: ni (na voljo so vsa mostva) Kako se pridruziti: poslji mail na sneti@joker.si, subject LIGA NEZNANCEV. Potem ti sporocim geslo in ti dam purana za dobrodoslico. Vprašanja/Odgovori na Mn3njalniku in sicer v tej temi. Quote Link to comment
Pek Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Imam to igro kaksne 2 tedna in morm rečt, da je enkratna!Malo me moti kdaj igranje računalnika ampak je zakon!Komi čakam na nba 2k9 Quote xbox360 > all Link to comment
tex Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Pek a bi sel vključil v ligo? Quote Link to comment
Pek Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Hm težka, ker nimam še xboxa povezan z internetem!Če je seveda to sploh pogoj, kar pa mislm, da je? Skom igras sezono?Jest igram z celtisci in sm pri 32 zmagan in, če se ne motim pri 13 porazih Quote xbox360 > all Link to comment
peri Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 Dej prklop na net pa se hit prjav v ligo! :china: Pa če nameravaš to nardit me dodej med friendse: peri SLO Quote Link to comment
tex Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 pek, jaz sem igral ny-netsi, in sem v playoff startal kot šest, nato pa bil hude bitke in prišel do finala kjer so me čakala sonca in phoenixa, prvo dve tekmi so zmagal potem pa sem jih pometel in postal prvak 2:4 za mene. tko zdaj pa čakam tole ligo v kateri bom igral z miami-jem. Quote Link to comment
Pek Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Rade volje bi igral ampak mi noče neki delat xbox live ali pa sploh ne znam ustimat! Quote xbox360 > all Link to comment
peri Posted January 12, 2008 Author Share Posted January 12, 2008 Ja vpraš v "xbox vprašanja" temi. :doh: Quote Link to comment
Pek Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Sem pa nobeden ne odgovori! Eto sm koncno usposobil tale xboxlive! te bom dodal peri SLO? je tako? Quote xbox360 > all Link to comment
tex Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 moj gametag je lubson. dodajte me tisti k boste spilal nba Quote Link to comment
Pek Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Fak tole men ni čist nič ušeč!Raj igram proti računalniku!Igrov sm zdej proti enmu na superstar 10min!Se mi zdi!Celo tekmo je imel presing totalna bedarija ceprov sem ga na konc premagu z 124 prot 122! Boston for all Quote xbox360 > all Link to comment
Gapi x3 Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Ja men je res carska igra!! SM prvic spilo demo pri mojmu frendu ki jo je biv napiflan pa sm ga nabiv haha res carska igra. Sam po mojem mnenju nakupa ni vredna tako da bom se raje pocaka. Saj pride se GTA4 na 1. april(kar se mi zdi nekam sumljiv datum???!!!), to bo igra xD. Quote Link to comment
gorenc Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Vsakomur svoje. Men pa velik bols sede odspilat kak basket kot pa z gamepadom igrat razne streljacine, saj mi jih je zelo cudno igrat brez miske. Quote Link to comment
Pek Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Sj men je igra enkratna samo prek neta mi pa ni ušeč, ker igrajo uni tok blesav!Raj igram proti računalniku! Quote xbox360 > all Link to comment
gorenc Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Ja se naleti na take, kjer ti njihov stil igre ni vsec. Ampak ne mors nc pomagat. Quote Link to comment
Judozerc Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Če se bo kdo v bližnji prihodnosti želel znebit svojega NBA-ja, bom zelo cenil ako mi pošlje ponudbo na ZS. Sem jo v Avstriji videl za 40 € (nisem še videl nobenega opisa letošnjih NBA-jev, pa tudi nisem vedel če je v angleščini tako da je nisem kupil) :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: Quote Link to comment
Pek Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Naroč si jo!Jest sm si jo prek mantisa!Pršla me je 65eu +poštnina, kar pač pošta zaračuna! Quote xbox360 > all Link to comment
Fenix Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Če se bo kdo v bližnji prihodnosti želel znebit svojega NBA-ja, bom zelo cenil ako mi pošlje ponudbo na ZS. Sem jo v Avstriji videl za 40 € (nisem še videl nobenega opisa letošnjih NBA-jev, pa tudi nisem vedel če je v angleščini tako da je nisem kupil) :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: Trenutno daleč najboljša košarka. Velik napredek glede na 2K7. Sicer pa ne zastopim, zakaj igre kupujete v najdražji slovenski trgovini, ki vam zraven še poštnino računajo. Kakšen patetičen odnos do strank. Quote Link to comment
peri Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 Če se bo kdo v bližnji prihodnosti želel znebit svojega NBA-ja, bom zelo cenil ako mi pošlje ponudbo na ZS. Sem jo v Avstriji videl za 40 € (nisem še videl nobenega opisa letošnjih NBA-jev, pa tudi nisem vedel če je v angleščini tako da je nisem kupil) :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: Js sm jo dubu prek ebaya. Mislm da iz Finske. Koštala me je pa 45€ z všteto poštnino. :thumbup: Quote Link to comment
odvod Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 A mogoce kdo ve, kako se naredi alley up v nba 2k8? Hvala za odgovor, miha Quote Link to comment
Pek Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 kokr sem bral na 2ksports forumu je nekdo napisal, da Left trigger + a!Sm mal sprobavu pa mi je ene 2x ratal!Sj ze skoc ampak ne zabije!Mogoče morš še kej zravn prtisnt! Quote xbox360 > all Link to comment
tex Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Hec je v tem da aleyoop uporabljaš le v kontrah situacija 2 na 1 ali pa pri vtekanju, čeprav je tukaj manj moznosti da ti bo uspela akcija, dosti učinkovita je ta podaja tudi pri pick n rollu, je pa res da odvisno z kakšnima igralcema delaš aleyoop, npr nash pa amare to je skoraj ziher da ti bo uspelo, ostali pa tko tko, left trigger + a, pa je aleyoop. Pa se to najbolje je da se za aleyoop odločiš takrat ko je tvoj soigralec med trojako in prostimi meti, kar je pa blize pa zelo tezko da uspes uspesno izvest akcijo. Quote Link to comment
Pek Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Ja men je ratal enkrat 2 na 1 z ray allen pa paul pierce! Sam je bil potem favl in ni zabil ! Quote xbox360 > all Link to comment
tex Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Ja saj ponavadi je tako da v kontre prides z igralci ki igrajo na pozicijah od 1-3. Je pa fajn da je aleyoop tezko izvest, ker pri nba 08live je aleyoop skoraj vedno ziher koš. Quote Link to comment
Recommended Posts