Jump to content

NBA 2k8

peri

Recommended Posts

Sem vidu, da je v podforumu "PS3" tema o tem špilu, pa me zanima če kdo na boxu to igra.

Js jo imam 3 dni in sem totalno navdušen. Vsekakor "must have" špil za vsakega ljubitelja košarke. NBA Live 08 in NBA '08 nism sprobu in po tistih filmčkih k sm jih najdu na netu me sploh ne mika da bi špilu katerega od navedenih špilov.

Če kdo to igra naj mi pošlje ZS pa lahk kako online tekmo odigramo. :D

Cover:

NBA%202K8%20(Xbox%20360).JPG

Še nekaj slik:

c762b9bf2b5f682d7cab054b408a18b8.jpg

nba-2k8-ps3-1.jpg

Nba-2K8-01-m.jpg

pantallazo964_1947.jpg

:bowdown: NBA 2k8 :bowdown:

Če je kak zainteresiran za igranje se lahko prijavi v ligo.

O ligi:

Sistem: xbox 360

Ime lige: Liga neznancev

Sodelujocih: 8 (upam, da se nas nabere, sicer bom zmanjsal stevilo. Naj kdo sporoci se na forum od KSi, ce je tam kdo, ki bi igral.)

Private: da (zascitena z geslom)

Playoff teams: 4

Runde: na 3 dni

Tekem: 16

Playoff series: best of 3

Flexible schedule: da

Tezavnost: superstar

Dolzina cetrtine: 5 minut

Poskodbe: da

Trading: da

Player draft: ne

Drsniki: na 50

Excluded teams: ni (na voljo so vsa mostva)

Kako se pridruziti: poslji mail na sneti@joker.si, subject LIGA NEZNANCEV. Potem ti sporocim geslo in ti dam purana za dobrodoslico.

Vprašanja/Odgovori na Mn3njalniku in sicer v tej temi.

• 2 weeks later...

pek, jaz sem igral ny-netsi, in sem v playoff startal kot šest, nato pa bil hude bitke in prišel do finala kjer so me čakala sonca in phoenixa, prvo dve tekmi so zmagal potem pa sem jih pometel in postal prvak 2:4 za mene. tko zdaj pa čakam tole ligo v kateri bom igral z miami-jem.

Če se bo kdo v bližnji prihodnosti želel znebit svojega NBA-ja, bom zelo cenil ako mi pošlje ponudbo na ZS.

Sem jo v Avstriji videl za 40 € (nisem še videl nobenega opisa letošnjih NBA-jev, pa tudi nisem vedel če je v angleščini tako da je nisem kupil)

:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :no_no: :doh: :no_no:

Če se bo kdo v bližnji prihodnosti želel znebit svojega NBA-ja, bom zelo cenil ako mi pošlje ponudbo na ZS.

Sem jo v Avstriji videl za 40 € (nisem še videl nobenega opisa letošnjih NBA-jev, pa tudi nisem vedel če je v angleščini tako da je nisem kupil)

Trenutno daleč najboljša košarka. Velik napredek glede na 2K7.

Sicer pa ne zastopim, zakaj igre kupujete v najdražji slovenski trgovini, ki vam zraven še poštnino računajo. Kakšen patetičen odnos do strank. :car:

Js sm jo dubu prek ebaya. Mislm da iz Finske. :D

Koštala me je pa 45€ z všteto poštnino. :thumbup:

• 3 weeks later...

Hec je v tem da aleyoop uporabljaš le v kontrah situacija 2 na 1 ali pa pri vtekanju, čeprav je tukaj manj moznosti da ti bo uspela akcija, dosti učinkovita je ta podaja tudi pri pick n rollu, je pa res da odvisno z kakšnima igralcema delaš aleyoop, npr nash pa amare to je skoraj ziher da ti bo uspelo, ostali pa tko tko, left trigger + a, pa je aleyoop. Pa se to najbolje je da se za aleyoop odločiš takrat ko je tvoj soigralec med trojako in prostimi meti, kar je pa blize pa zelo tezko da uspes uspesno izvest akcijo.