Guest mlakerk Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Živjo! Jaz si odklepam PSPja in me zanima zdaj kaj je potrebno.Sem odzipal tisto mapo naredim v PSP mapi na spominski mapo GAME notri prenesem mapo UPDATE potem grem na PSP pod game mi na njem pokaže tisto ikono za update pritisnem x in se mi PSP na novo vžge potem mi napiše tole:The game could not be started. Časa imam še samo dve uri.Zdaj me pa zanima kaj narobe delam.Ali kaj moram narediti.Lahko pišete tudi na ZS. LP Quote Link to comment
dark_psp Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 lohka bi povedu katero verzijo firmwara imas. ce imas 3.52m33 ali visje moras v navadnem menuju pritisniti tipko SELECT; pokaze se ti vsh menu; in tam nastimas m33 driver (ce noces da bi imel noter umd); ali nastimas normal (rabis umd za poganjanje updejtov in pirtstva) Quote Link to comment
Guest furhec_psp Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 mlakerk ima verzijo 3.71.....(sonyevo) Quote Link to comment
lukidd Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 dark_psp, ni spraševal če lohk pirate igre, lol. pandora's battery is teh thing Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
dark_psp Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 če pa ničesar ni povedov Quote Link to comment
NoWii Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 anyway....itak ni sans, da bi mu u dveh urah ratal.... more jet mal po trgovinah, al pa k sosednjim hisam uprasat, ce ma kdo psp itd.... Quote Link to comment
Mini.Shark Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Pred dva dni sprobal PSP White z igricama Loco Roco in Tekken:Dark Resurrection.Obedve zelo dobri igri grafika pa nekje na nivoju PS2.Najbolj pa me je motlo da ko ga držiš en cajt da te začnejo roke bolet in moreš imet pavzo Najboljše pa je ko lahko imaš gor filmčke Quote Link to comment
PaNdEcK Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Saj se sčasoma navadiš na držo Quote Link to comment
NoWii Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 komolce na stegna, pa gre Quote Link to comment
armin Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 furhec_psp a mi ti lahk daš svoj msn k ti baje se dobr spoznaš na psp-je :bowdown: Quote Link to comment
bonty Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 A ni tako da na tem forumu ni govora o piratstvu? Quote PSP Portal za vse ljubitelje!! Vroči TUTORIALI!! http://www.pspslo.tk VABLJENI VSI!! Link to comment
NoWii Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 tako je kje vidis piratstvo? Quote Link to comment
Recommended Posts