Skoči na vsebino

Program


freak

Priporočene objave

  • Odgovorov 54
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

*debelo pogleda* o god, formatiranje kompa je pa res ena najlažjih stvari ... kar se pa inštalacije windowsov tiče, pa to ni niti najmanjši problem, še največ časa zavzame ono kopiranje datotek, ko moraš čakati pol ure, drugače pa inštalacija vsaj meni osebno ni predstavljala nobenega problema.

10 tisočakov za inštalacijo windowsov ... ja, moja oba strica s tem precej služita, samo meni ni jasno, kaj za božjo voljo je tako kompliciranega v inštalaciji windowsov? slediš navodilom, pravilno one prioritete bootanja nastaviš, delaš, kot piše in voila ... imaš lepo inštalirane windowse v eni uri maksimalno.

kar se pa problema z metanjem iz igric tiče ... če ti še vedno ostane v igrici, to verjetno ni kak prevelik problem, huje bi bilo, če bi te preprosto vrglo iz igrice, igrica bi se zaprla in za nameček bi se še ti kakšna napaka pokazala [kot meni kakšno leto nazaj ... pri simsih, ker sem imela prešibko grafično]

če sem slučajno po pomoti kakšno neumnost izjavila, ni bilo namerno, ampak je že pol dvanajst in več nisem čisto pri sebi xD

Link to comment

Meni se take punce, ki igrajo dopadejo. Moralo bi jih biti še več kot jih je, kajti teh je zelo malo, tako gledano po svetu kot v SLO. Splošno gledano jih mogoče ni tako malo, vendar v primerjavi z igralci moškega spola jih je premalo imo.

/hugs tweety and run before anduril getz him :tepen:

Malo heca mora bit, če pa hočete še dalje pogovore o ženskih gamerkah pa ustvarite novo temo /offtopic. :tepen:

followmeontwitter.png
Link to comment
Tifa te lahko vprasam ali imas morda kaksnega starejsega brata, ki te je navdusil za racunalnike,igrce,konzole itd...ker se mi res cudno zdi da punce igrajo igre to mi nekako ne gre v glavo :) ...

Drgac pa vzivite, se zadnjih nekaj dni pred novim letom ;)

nope, samo mlajšega brata imam ... imam pa fotra in oba strica, vse v računalniškem poklicu ... :)

moje sošolke me imajo za čudno, samo me ne briga kaj preveč ... x)

Link to comment

Haha :D RIDDICK :objem:

Windowse inštalirat ni lih problem, zna pa se zakomplicarat preden formatiraš računalnik... Če se boš tega sam lotil si prej shrani vse dokumente, address booke, favourite uvozi iz firefoxa (ali explorerja, ali opere - karkoli že uporabljaš)... jaz imam nekje kar napisano kaj vse si moram shranit preden se lotim takega "podviga". Suma sumarum - ne pozabit narest orenk back-upa ;)

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.

Link to comment

Ja onedva mislita da jst nc ne znam o računalnikih!Karkoli hočem narediti(resetirat winows,kej spremenit...)mi ne pustijo in tud ce bi jim potem razlozil...kukr pravm...Mislita da jst isto nimam pojma o računalnikih(in pol se moja seka hval da ve več o računlaniku,medtem k sploh nima pojma kaj je crack,kaj šele kako mountat :lol::lol:

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.