RIDDICK Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Če kdo spremlja novice lakho kaj pove(BBC Novice) jaz jih občasno. torej naj se novice nanesejo na računalništvo in konzole. Morda nezanimiva tema samo da mojo prvo novico sporočim novico. Ameriški Dolar se je znižal za nevem točno koliko %( la 1 al pa 7) in je zdaj vreden toliko kot Japonski Jen. Torej kateri dosti kupujete prek Japonskih strani, vam več ne treba preračunavat cen za igre bla bla bla. Quote Link to comment
oklepnjak Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Em, kakor vem je japonski jen vreden približno toliko kot 2 tolarja, in vedno niha okrog te vrednosti. Dolar se je moral potem zmanjšat za 98%. Quote Link to comment
RIDDICK Posted May 9, 2006 Author Share Posted May 9, 2006 Glej jaz sem to prevedel samo iz BBC, pisalo pa ej tak" the value of American Dolar has decrease to a value of Japanese Jen", al so se oni zmotli al pa si se ti. Pa še video ej potem kazalo kako se vsi domačini in vsi bunijo... Quote Link to comment
oklepnjak Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Ma ne vem, šel sem gledat tja in piše nekje tudi, da japonska banka planira širjenje, zraven piše tudi tole: One US dollar is now worth approximately 111 yen. Mogoče so se pa kje oni zmotil. Mimogrede še link do njihovega članka o predstavitvi PS3 in njegovih cenah: http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/4752895.stm Poglejte. Quote Link to comment
Recommended Posts