Bessie Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 po šestih letih je še vedno deloval brez problema, res da sem imel network adapter, 40G disk in HD advance, ampak vseeno, slava mu... Dobil sem ga za svoj 30 rojstni dan in sem ga pred nekaj dnevi prodal naprej, ker pa rabim tolažbo (Wii ni dovolj), sedaj kupujem PS3 oz. sem že oddal naročilo pri Policaju in čakam... me pa zanima, ker sem obdržal nekaj iger, ali za igranje PS2 iger potrebuješ razen seveda 60G modela, še kaj (memori modul, gamepad...) in pa ali delujejo tudi on-line igre Killzone... Quote Link to comment
raveer Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Vecina spilov deluje. Ne potrebujes nic, no ce zelis kaksen sejv prenest, potem potrebujes ps2 save adapter. Kartica je virtualna, jo moras poprej ustvarit, nadzor pa vrsis z sixaxisom. Meni MGS3 online dela, za killzone pa ne bi vedel, ker ga nikjer nisem vec dobil. Quote (: Link to comment
tuning Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Oj, tudi jaz kupujem ps3, po moje ta vikend. Ampak bom ps2 obdrzal. Za dvd predvajalnik v otroski sobi in kaksen spil je se zmeri dober:) Ej sam 40Gb verzija ne predvaja ps2 iger kolikor vem. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
lukason Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 tuning tako je, samo 60GB (starter paket) predvaja PS2,tako je nakup 40 GB vsaj meni brezvezen. Raje dodam se tistih 100-150 € pa kupim 60-gb-nega lp Quote Link to comment
tuning Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Se3 mi zdi da so zaloge 60Gb posle, in na novo dobivajo trgovine samo 40Gb verzijo. Je pa tko, ce obdrzis ps2 tako kot jaz, ta 40Gb verzija ni tako slaba izbira:) Ceprav bi tudi jaz vzel 60Gb verzijo, a kdo prodaja iz gorenjske ali vsaj iz Ljubljane in v garanciji:) LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Bessie Posted December 29, 2007 Author Share Posted December 29, 2007 Policaj pravi, da januarja dobi še nekaj 60G verzij, jaz sem namreč zadnjič izvisel (itak) :crybaby: in če je prej ne dobim drugje jo bom takrat pri njemu. Quote Link to comment
Cloud Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Policaj pravi, da januarja dobi še nekaj 60G verzij Po kakšni ceni? Quote Link to comment
Bessie Posted December 29, 2007 Author Share Posted December 29, 2007 Baje bo imel akcijo cena naj bi bila okoli 300eur??? :bleh: Quote Link to comment
Cloud Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 300 eurov za 60GB model? :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Quote Link to comment
tuning Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Kaj , 300EUR , zakaj bi pa bil cenejsi kot 40Gb model? Sedaj pa res ne vem al naj kupi jutri enga rabljenega z triletno garancijo za 500EUR.. LP,SAndi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
petrru Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 300 eurov za 60GB model? :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: ha, ha, saj še ni 1. April Quote Link to comment
Bessie Posted December 29, 2007 Author Share Posted December 29, 2007 Tako je rekel/napisal (moderatorji lahko preverijo v mojih ZS, sicer nezakonito...), ko sem ga pobaral, sicer pa, ko bom videl bom verjel. 25.12. je imel akcijo kjer je samo 1kos 60g verzije prodajal za 239eur, sem bil baje takrat malo prepozen, no in mi je napovedal da po 7.1.2008 pripravlja podobno akcijo..., če je to res bomo kmalu videli Quote Link to comment
tuning Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Oj fantje jest ga ze mam ps3 60gb, 3 leta garancije, nekaj iger in dve rocke za mal pod 500Eur. dons ima za sabo cca 5 ur ogrevanja:) lp,sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Recommended Posts