.*LuKa*. Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 No pred kratkim sm uničil ta telefon in ni videti v dobrem stanju. Zdaj pa bi prosil vas da mi pomagate telefon oživeti. Kako? Prosim da mi napišete kakršne koli informacije, kje bi se dalo dobiti rezervne dele za ta telefon oz. rabljen ali uničen cel telefon kajti pri telerayu so odtrgani in zahtevajo 70€ toliko kot sem dal za ceu telefon. HVALA ! Quote Link to comment
SlashSpeed Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Bolje da si kupiš nov telefon. Se ne splača tega popravljati. Drugače pa povej kako si ga uničil. Kater del? Software? Informacije dej! Btw, jaz mam okvarjeno N-Gage(verjetno sem jo preveč igral :bleh: ). Če jo kdo rabi mu jo lahko prodam za male pare. Aja baterija je verjetno že fuč, ker je nisem polnil že vsaj 2 leti. Quote Link to comment
-g0ran24- Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Katere dele pa rabiš. Jaz imam servis GSM telefonov in vso robo naročam iz hrvaške www.simel.hr Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 Mam sam spodn del, pa tist kar je ostal od zgornga, prilagam sliko... [g0ran24] dej prosm prbližn povej kok bi kej to popravilo stalo Quote Link to comment
-g0ran24- Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Uh sem pogledo cenik od firme in cena orginalnega ohišja je 400kun Poskusi ki zvohati kopijo ohišja ki bo cenejše. A je flex kabel tudi uničen? Quote Link to comment
-g0ran24- Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Iskreno povedano ti se ne splača rihtat telefona. Preveri še tukaj http://www.mobiplanet.net/shop/ohisja-n ... -7270.html če je ohišje pravo Quote Link to comment
xxxs Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Men je v vodo padla nokia 6680 pa sm jo nesu na servis in mi je reku da mora dobit kšno nokio 6680 uničeno samo da ni padla v vodo , da mi bo matično ploščo zamenu al neki takega. Tko da če ma kdo ta telefon pa da ga ni glih voda uničla nej mi sporoči. Quote Link to comment
NoWii Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Lol, moji nokia 3100 in seena (nevem napamet modela) sta se že obedve kopali v bazenu, pa sm ju razstavil (koker se da brez sravfanja) in dal na radijator za caz noc, pa sta obedve naslednji dan delali.... Quote Link to comment
samus987 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 glede padca v vodo... h kateremu servisu si pa nesel? jaz kadar sem imel nokio kaj pokvarjeno sem nesel na teleray. uradni servis, najbolj zanesljivo. ker ko sem jaz plaval s samsungom v bazenu je delal, samo posušit pa očisti ga je blo treba Quote Link to comment
xxxs Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 nesu sm jo u condor. prav da lahk naroči novo sam da bo stal 300 evrov to se mi pa itk ne splača. sam k mi je ta nokia res naj hujša. Quote Link to comment
NoWii Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Maš še 100 drugih modelov Quote Link to comment
Recommended Posts