Jump to content

Test Drive Unlimited


Recommended Posts

No bliža se nam igra TDU, za xbox360 v septembru. Igra bi naj vsebovala po 1000 milj havajskih otokov, ki so bli v realnem življenju poslikani in dani v igro. Avtomobilov itaq veste da jih bo preveč( Aston Martin, Mercedes-Benz, Koenigseg.....) in še vsebovala bo motorje. Igra spada pod zvrst MOOR, ki pomeni "Massively Open Online Racing".Torej lahko se bo po havajskih otokih vozilo po tisoče ljudi naenkrat v Multyplayer načinu, da pa vas ne bi drugi motili pri igranju pa ej tudi narejen Single player posebe. Torej mamo SP in MP.

Razveselila me je res novica da je igra zvrsti MOOR. Saj bodo lakhko se pomerjevali med sabo najrazličnejši vozniki iz vseh koncev držav. Torej si zamislite da se vozite po skoraj živih Karibih in mimo vas šviga na stotine športnih avtomobilov. Like you were in heaven.

Mogoče se bo tudi pripeljati v z vašim avtom v npr. Prodajlnico avtomobilov aston Martin, in se lahko sedete v avtomobil, si ga pogledate celega od znotraj, odpirate vrata avtomobila, ga celega dobesedno skenirate.

No povejte še kaj lepega o tej igri in vaši zaželjenosti le te.

:love: TDU

EDIT: http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360 ... d-Trailer/

En video ki pokaže česa je TDU zmožen :drool:

followmeontwitter.png
Link to comment

Se veselim že od lanskega leta, ko sem sprobal alfa različic. :drool:

Upam, da večigralstvo ne bo šlo po poteh pgr3, kjer najdeš več kekcev kot resnih dirkačev. Ampak sodeč po debilih, ki so igrali igro na lanskem E3 (beri zaletavnje zaradi lastne nesposobnosti/hinavščine), nimam ravno velikih pričakovanj.

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Najdel sem samo lexus avto salon vendar nemorem not. Ve kdo v čem je finta?

dej kkašni dirko itd odpelji, se mi zdi da se nato vse odpre, oz. itak sam motaš obrniti ubistvu cel otok, se ti pokažejo saloni, ko imaš vse avto salone odprte, šele dobiš moto salone, ker z moto je pa norija, gre tako da....., odpelji prvo par dirk, eč boš kje videl da ti kdo ponuja prevoz vozila, odpelji dobiš velik keša itd

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment
  • 3 weeks later...

Zdaj imam zadevo tudi jaz, konkretno verzijo za PC. Kaj pa vem, malo me je razočaral. Ni tistega "instantno navdušen" učinka kot je bil pri NSF: Porsche 2000 in GT3. Mesta so dokaj boring, ni policajev, ni kolesarjev, pešcev, okolica je monotona. Tudi vozni model se mi ne zdi nič posebnega. Sicer sem šele začel igrat, ampak začetek ni preveč obetaven.

Link to comment
Celo na ps2 res ni slaba igra, mapa laufa res polahko, pa vseen grafika je čist kul, mesto je enako, polcajčici so, ma zakon, tudi na ps2 se jo zelo splača imeti ok če je le igra zate, za na je! :china:

Uf, mene je pa TDU za PS2 krepko razocaral. Oskubljen je v nulo. Ni Ferrarijev, Maseratijev, ni motorjev, manjka dost nalog in tega kar je v PC in xbox260 verziji, to je kar se tiče vsebine. Grafika je zanic po resnic povedan, razn modelov avtov je ostalo kot da bi gledal GTA, kontrole se ne da menjat, kar je bedn problem, ker npr meni ne sede vozt z gobico, v 50Hz verziji je nerazumljivo slika kar v 16:9 in ko vozis vids manj, ce pa nastimas v 60Hz verzijo pa je kr 4:3.

Sej spil ni slab, ampak proti xbox360 popusi na polno, pa ne mislm kle sm graficno, ampak tudi vsebinsko. Dobr, net play je, ampak prek PS2 se tezje prjavš (bedn postopek), pa tud ne mors novih avtomobilov zdownloadat. Raje bi jo naredili za PS3, ker neb blo treba tok kompromisov delat kokr za PS2 verzijo.

DejchSLO.png
Link to comment

Spet sem se premislil, ni mi všeč. Ima svoje kvalitete in je pod črto zelo dober špil, ampak enostavno mi ne leži. Pač, vsakomur svoje :)

Mimogrede: baje SimBin (avtorji GTR s PC-ja) delajo na avtentični dirkačini kjer boš lahko vozil vse Ferrarije v zgodovini, v slogu Porscheja 2000. Fingers crossed!

Link to comment
  • 2 weeks later...
A gre še komu v nos, da ni nekaterih promembnih dirkalnikov? Kje sta recimo Lamborghini Countach in Ferrari 360? Dobro, pač so kupili licence samo za nekatere, ampak pričakoval bi več. Pa Porschejev ni, niti enga :x

Za Porscheje ima licenco še vedno samo in le EA

Zakaj pa misliš, da tudi v PGR gonimo RUF-e naokoli (RUF so drugače predelani Porscheji)

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.