RIDDICK Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 No bliža se nam igra TDU, za xbox360 v septembru. Igra bi naj vsebovala po 1000 milj havajskih otokov, ki so bli v realnem življenju poslikani in dani v igro. Avtomobilov itaq veste da jih bo preveč( Aston Martin, Mercedes-Benz, Koenigseg.....) in še vsebovala bo motorje. Igra spada pod zvrst MOOR, ki pomeni "Massively Open Online Racing".Torej lahko se bo po havajskih otokih vozilo po tisoče ljudi naenkrat v Multyplayer načinu, da pa vas ne bi drugi motili pri igranju pa ej tudi narejen Single player posebe. Torej mamo SP in MP. Razveselila me je res novica da je igra zvrsti MOOR. Saj bodo lakhko se pomerjevali med sabo najrazličnejši vozniki iz vseh koncev držav. Torej si zamislite da se vozite po skoraj živih Karibih in mimo vas šviga na stotine športnih avtomobilov. Like you were in heaven. Mogoče se bo tudi pripeljati v z vašim avtom v npr. Prodajlnico avtomobilov aston Martin, in se lahko sedete v avtomobil, si ga pogledate celega od znotraj, odpirate vrata avtomobila, ga celega dobesedno skenirate. No povejte še kaj lepega o tej igri in vaši zaželjenosti le te. TDU EDIT: http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360 ... d-Trailer/ En video ki pokaže česa je TDU zmožen Quote Link to comment
SolidG Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Se veselim že od lanskega leta, ko sem sprobal alfa različic. Upam, da večigralstvo ne bo šlo po poteh pgr3, kjer najdeš več kekcev kot resnih dirkačev. Ampak sodeč po debilih, ki so igrali igro na lanskem E3 (beri zaletavnje zaradi lastne nesposobnosti/hinavščine), nimam ravno velikih pričakovanj. Quote Link to comment
policaj Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Čakam na hudobijo, sej do takrat, pa skorajda ne bo nič dirkaškega na vidiku, pa vseen počakajmo, obetajo veliko, malo se bojim da bo švoh igralnost ali pa tudi ne! Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
RIDDICK Posted May 10, 2006 Author Share Posted May 10, 2006 Eh pomojem bo Single Player kull, samo za Multyplayer se malo bojim kak bo to zgledalo. Dobro premislite in naredite dobro igro. Quote Link to comment
DrMiha Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Scuderia Idio...ups, Ferrari Quote Link to comment
Mini.Shark Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 A je kdo špilal demo? Pred dirko mi je pisalo da če sem prvi dobim $20.000 ko dokončam dirko in sem prvi pa nič ne dobim? A si je že lahko kdo kupu kakega lamborghini-ja?(pri demoto) Quote Link to comment
RaZoR Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 A pri Test Drive Unlimited tudi dirkaš z drugimi avtomobili ali se samo voziš po mestu in kupuješ avtomobile ? Quote Link to comment
Mini.Shark Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Ja tudi dirkaš z drugimi.Lahko pa 1vs1. Quote Link to comment
Lunco Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Demo je precej fajn, zakaj ga ne potegneš dol z liva? Quote Link to comment
BigBrother Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Evo mam tudi to igro in ker sem si dolpotegnil vse dodatke za igro z LIVE-a me zanima, kdaj pride naslednji dodatek z dodatnimi avtomobili? Sem že brskal po internetu in nisem nič našel. lp -)rezotina(- Quote Link to comment
Igi24 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Mi lahko kdo pove , kako najlažje najt vse avto salone ,da se mi že enkrat odklenejo motorji. Quote Link to comment
SolidG Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Drugače ne gre kot pa z vožnjo po otoku. Quote Link to comment
Igi24 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Najdel sem samo lexus avto salon vendar nemorem not. Ve kdo v čem je finta? Quote Link to comment
policaj Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Najdel sem samo lexus avto salon vendar nemorem not. Ve kdo v čem je finta? dej kkašni dirko itd odpelji, se mi zdi da se nato vse odpre, oz. itak sam motaš obrniti ubistvu cel otok, se ti pokažejo saloni, ko imaš vse avto salone odprte, šele dobiš moto salone, ker z moto je pa norija, gre tako da....., odpelji prvo par dirk, eč boš kje videl da ti kdo ponuja prevoz vozila, odpelji dobiš velik keša itd Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
č.u.k. Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Zdaj imam zadevo tudi jaz, konkretno verzijo za PC. Kaj pa vem, malo me je razočaral. Ni tistega "instantno navdušen" učinka kot je bil pri NSF: Porsche 2000 in GT3. Mesta so dokaj boring, ni policajev, ni kolesarjev, pešcev, okolica je monotona. Tudi vozni model se mi ne zdi nič posebnega. Sicer sem šele začel igrat, ampak začetek ni preveč obetaven. Quote Link to comment
policaj Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 ja zgleda da je pač na xbox 360 dosti bolje igrati, polcajev ni, ma prav tećni so!!kaj pa mesto, ti ni dosti velko??ahh Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
č.u.k. Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 kaj pa mesto, ti ni dosti velko??ahh Preveliko No ja, moram še malo igrat, da ne bom nepravično sodil. Samo instant navdušenja pa pač ni, je*at ga. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 V xbox verziji so policaji, kako to da jih v PC potem ni? Quote Digitalni šepet Link to comment
johnny Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 V PC verziji so policaji 1000%.. ta špil moram nujno sprobati na xbox, ker na PC mi delal tekoče mi je bil pa ful dobr. Quote Link to comment
policaj Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Celo na ps2 res ni slaba igra, mapa laufa res polahko, pa vseen grafika je čist kul, mesto je enako, polcajčici so, ma zakon, tudi na ps2 se jo zelo splača imeti ok če je le igra zate, za na je! :china: Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
č.u.k. Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 No zdaj sem izklopil vsa pomagala in malo napredoval in mi je postal bolj všeč. Res je zajeten špil, sistem s policaji pa je tudi posrečen. Preseneča me, da reč teče na modificiranem Oblivion pogonu. Ferrariji in Maseratiji enostavno sekajo Quote Link to comment
Dejch Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Celo na ps2 res ni slaba igra, mapa laufa res polahko, pa vseen grafika je čist kul, mesto je enako, polcajčici so, ma zakon, tudi na ps2 se jo zelo splača imeti ok če je le igra zate, za na je! :china: Uf, mene je pa TDU za PS2 krepko razocaral. Oskubljen je v nulo. Ni Ferrarijev, Maseratijev, ni motorjev, manjka dost nalog in tega kar je v PC in xbox260 verziji, to je kar se tiče vsebine. Grafika je zanic po resnic povedan, razn modelov avtov je ostalo kot da bi gledal GTA, kontrole se ne da menjat, kar je bedn problem, ker npr meni ne sede vozt z gobico, v 50Hz verziji je nerazumljivo slika kar v 16:9 in ko vozis vids manj, ce pa nastimas v 60Hz verzijo pa je kr 4:3. Sej spil ni slab, ampak proti xbox360 popusi na polno, pa ne mislm kle sm graficno, ampak tudi vsebinsko. Dobr, net play je, ampak prek PS2 se tezje prjavš (bedn postopek), pa tud ne mors novih avtomobilov zdownloadat. Raje bi jo naredili za PS3, ker neb blo treba tok kompromisov delat kokr za PS2 verzijo. Quote Link to comment
č.u.k. Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Spet sem se premislil, ni mi všeč. Ima svoje kvalitete in je pod črto zelo dober špil, ampak enostavno mi ne leži. Pač, vsakomur svoje Mimogrede: baje SimBin (avtorji GTR s PC-ja) delajo na avtentični dirkačini kjer boš lahko vozil vse Ferrarije v zgodovini, v slogu Porscheja 2000. Fingers crossed! Quote Link to comment
č.u.k. Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 A gre še komu v nos, da ni nekaterih promembnih dirkalnikov? Kje sta recimo Lamborghini Countach in Ferrari 360? Dobro, pač so kupili licence samo za nekatere, ampak pričakoval bi več. Pa Porschejev ni, niti enga Quote Link to comment
DrMiha Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 A gre še komu v nos, da ni nekaterih promembnih dirkalnikov? Kje sta recimo Lamborghini Countach in Ferrari 360? Dobro, pač so kupili licence samo za nekatere, ampak pričakoval bi več. Pa Porschejev ni, niti enga Za Porscheje ima licenco še vedno samo in le EA Zakaj pa misliš, da tudi v PGR gonimo RUF-e naokoli (RUF so drugače predelani Porscheji) Quote Link to comment
Recommended Posts