Jump to content

NHL,FIFA,NBA za PSP (ni govora o piratstvu!)

Markec345

Recommended Posts

Imam en velik problem in sicer vse te naštete igre NHL,FIFA in NBA moreš kontrolirat igralca z joysticom...

Kak bi lahko naredil da bi jih normalno usmerjal z puščicami(smernimi tipkami)? Res bi rad igral te igre ampak to me fuul moti..pogledal sme že pod nastavitvami kontrol vendar gre tam samo nastavit kera tipka je za podajo,strel in take stvari..nikakor pa nea zna spremenit iz joystika v smerne tipke..LEPO PROSIM ZA POMOC

Hvala ža vnaprej in lp

Zakaj zavraga si moral povdariti, d ni govora o piratstvu? :disbelief:

Drugace pa je ta zadeva ponavadi pod kontorolami....ce tam ni, potem nevem :tepen:

Mogoce bi loh bolj natancno pogledal....vem samo, da jst mam FIFO 08 in tam mi je ratalo nastimat zadevo na krizca. Ceprav sm jst igral na yoystick, ampak je bla opcija, da se nastela na krizca....

• 2 weeks later...

Bom kr tle prašal.

Ko špilam nba08, pa ko končam tekmo, mi še tam neki napiše kaj vse se mi poboljša pa neki, pol mi pa psp kar "zamrzne" in se ugasne. To se mi pol nič ne shrani in moram vse od nova delat. Ker pol ko ga prižgem nazaj igro zažene od nova. To mi nardi skor vsako 3 tekmo. Psp je star mal več k en tedn, nba je pa original. A bi kdo vedu zakaj to nardi ?