Greymon Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 mene zanima če obstaja kaka spletna trgovina v Sloveniji, k prodajajo igrce za Playstation 1?? Iščem originalno igro Tekken 3 (za PSOne),,pa je ni nikjer za dobit... Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
2kwik4ya Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Pomoje to neboš dobil v Sloveniji, razen če povprašaš po forumih, če ti kdo igro proda. Našel sem pa na ebay-u nekaj iger. Spodaj imaš link. http://video-games.search.ebay.com/tekken-3_Video-Games_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQsacatZ1249 Quote Link to comment
Greymon Posted December 30, 2007 Author Share Posted December 30, 2007 neki še me zanima glede tega naročanja preko e-bay-ja...... to vem da se moraš prijavit,,,sam me zanima če je že kdo naročal,,naj plis pove (opiše) kk to gre.......pa če lahk kk prej s tistim k ma robo prej komuniciraš?? Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
NoWii Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Mene pa zanima, kam morm poklikat, da mi prikaze samo tiste izdelke, ki potujejo "worldwide" (torej tudi v slovenijo). PLZ! Nov let je no.... Quote Link to comment
Recommended Posts