ajtim123 Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 mene pa zanima če se da na nitendu ds gledat filme pllis hitr odgovot :bowdown: Quote Link to comment
ke_kit Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Premikam v DS forum... Quote lp, k_k Link to comment
MaDrung Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Se da. Nisem pa siguren ce moras za to imeti kaksen adapter, kot so M3 simply, R4 revolution in DS one, ter spominsko kartico seveda. (mogoce lahko filme tudi kupis na spominski kartici ampak dvomim). Quote Link to comment
Sephiroth Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 pa lepo bi bilo če bi se vsaj "nintendo" naučil napisat :rockbrow: Quote Link to comment
jurc-back Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Malo se mu je zatipkalo ... se zgodi an? Drgac pa poglej kak filmcek na youtubu.. Sigurno rabis kartico in r4 potem pa preku USBja nalozis na kartico sconvartan filmcek.. Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
tuning Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Filme se na dsu seveda da gledati , vendar samo z multimedijsko kartico ala r4, ds one, s3,... S tem da moras vse filme prevesti v nintendu ds znan format, nekje na tem forumu mislim da je link do tega programa. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Greymon Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 ja ja ja... ...to je link,,za filme pretvorit v dpg. format... DPG TOOLS... http://us.codejunkies.com/mpds/articles/how_to_video.htm Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
MaDrung Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Pa se hitro spominsko kartico moras imeti za to. Drugace se vse skupaj prevec zatika. Quote Link to comment
MaDrung Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Bom kar tule vprasal, ker tema itaq nima dovolj natancnega opisa... Koliko dolgo vam zdrzi baterija brez polnjenja?? Kupil sem 1 leto stari nintendo DS in baterija zdrzi samo 4 ure maximalno. Menda bi ja mogla vec? Mam pa star model DSa. Quote Link to comment
Greymon Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Bom kar tule vprasal, ker tema itaq nima dovolj natancnega opisa...Koliko dolgo vam zdrzi baterija brez polnjenja?? Kupil sem 1 leto stari nintendo DS in baterija zdrzi samo 4 ure maximalno. Menda bi ja mogla vec? Mam pa star model DSa. sem imel staro verzij DS-a,,,in je to čisto normalno, da baterija zdrži (včasih komaj) 4 ure... sem ga prodal in si kupil DS Lite,,,če igraš na najmanjši svetlobi ( svetloba se da štelat) lahko Lite zdrži tudi do 16 ur (odvisno kako igrico igraš),,, v glavnem,,,tisti, ki imate DS Lite,,,vam zelo priporočam,,da igrate igre tako kot vam bom zdaj napisal,,, vedno igrajte na 2. ali 3. svetlobi (1. najmanj sveti),,,ko zasveti rdeča lučka (na DS Lite-u) preklopite na 1. svetlobo (najmanj svetlo) in si s tem zagotovite (podaljšate) tudi do 2 uri (meni včasih podaljša tudi do 3 ure, odvisno kako igrco igram) :bringiton: LP, G Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
_tweety Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Lahko si pa kul, pa igraš na najbolj svetlem zaslonu, pa vse lepo in fajn vidiš, pa ko ti začne svetit rdeča lučka, DS-a priklopiš na eno zadevco, ki se ji reče POLNILEC. Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
tuning Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Direkt , tudi sam nisem nikoli zmanjseval svetilnosti. Je pa res ce si kje na terenu in nimas moznosti polnjenja, je zasilna resitev tudi to:) LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Greymon Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Direkt , tudi sam nisem nikoli zmanjseval svetilnosti. Je pa res ce si kje na terenu in nimas moznosti polnjenja, je zasilna resitev tudi to:) LP,Sandi offtopic: se vidi sandi, da sem kupil od tebe R4... (ker ti zravn mene držiš,,,pol jaz tudi zravn tebe,,) lahk bi bla best team ever.. :bringiton: pa mimgrede (offtopic),,R4 deluje brezhibno, zelo sem zadovoljen z njim,,,hvala za vse,, :china: Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
Recommended Posts