Jump to content

nitendo ds

ajtim123

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Bom kar tule vprasal, ker tema itaq nima dovolj natancnega opisa...

Koliko dolgo vam zdrzi baterija brez polnjenja??

Kupil sem 1 leto stari nintendo DS in baterija zdrzi samo 4 ure maximalno. Menda bi ja mogla vec? Mam pa star model DSa.

sem imel staro verzij DS-a,,,in je to čisto normalno, da baterija zdrži (včasih komaj) 4 ure... :petting:

sem ga prodal in si kupil DS Lite,,,če igraš na najmanjši svetlobi ( svetloba se da štelat) lahko Lite zdrži tudi do 16 ur (odvisno kako igrico igraš),,, :beer:

v glavnem,,,tisti, ki imate DS Lite,,,vam zelo priporočam,,da igrate igre tako kot vam bom zdaj napisal,,, :rock:

vedno igrajte na 2. ali 3. svetlobi (1. najmanj sveti),,,ko zasveti rdeča lučka (na DS Lite-u) preklopite na 1. svetlobo (najmanj svetlo) in si s tem zagotovite (podaljšate) tudi do 2 uri (meni včasih podaljša tudi do 3 ure, odvisno kako igrco igram) :bringiton:

LP, G

--------------------------------------

Nameless_Dragon_Clan (NDC)

-=NDC=-Incure (incureseek)

-------------------------------------------

Airsoft SWAT

----------------------------------------------

Pink-Ponk team RPF

Direkt , tudi sam nisem nikoli zmanjseval svetilnosti. Je pa res ce si kje na terenu in nimas moznosti polnjenja, je zasilna resitev tudi to:)

LP,Sandi

offtopic: se vidi sandi, da sem kupil od tebe R4... :lol: (ker ti zravn mene držiš,,,pol jaz tudi zravn tebe,,) lahk bi bla best team ever.. :bringiton:

pa mimgrede (offtopic),,R4 deluje brezhibno, zelo sem zadovoljen z njim,,,hvala za vse,, :china: :beer:

--------------------------------------

Nameless_Dragon_Clan (NDC)

-=NDC=-Incure (incureseek)

-------------------------------------------

Airsoft SWAT

----------------------------------------------

Pink-Ponk team RPF