Jump to content

Proggie za odpiranje slik

Recommended Posts

• admins

Heeelp me good people of KSi!

Iščem kakšen enostaven, nezahteven in predvsem hiter program za odpiranje slik. Default od Winsov je mal žgoljav, do sedaj sem uporabljal ACDSee, a mi šteka gor in dol in vse prepočasi odpira. Ne rabi nobenih ekstra funkcij - za to imam Photoshop - ampak da samo čim hitreje in s čim manj porabljenimi resourci enostavno odpre in prikaže fotko/sliko. That's it.

Kakšni predlogi? :headscratch:

• admins

Ja, se strinjam. Sem neke starejše verzije uporabljal več ali manj skoz, potem sem pa nekoč (neumno) prešaltal na v5 in sem ga od takrat naprej samo še klel. Milijon neuporabnih funkcij, konstantni crashi in precej počasnejše odpiranje slik, juhej! :roll:

Zaenkrat IrfanView deluje čisto spodobno, če me bo kej preveč motilo, bom pa direkt šaltal na kakšno antično verzijo ACDSeeja, če jo bom še kje našel.

Irfanview mam jst kaki 2 leti in ne rabm nobenga druzga programa za slike...hitro pregledovanje, bližnjice + - za zoom, enter za celozaslonski način, obračanje slik, resize, batch conversion/rename za več slik v šusu spremenit, vse je tolk enostavno...pa še nkol mi ni zašteku. Ne vem kaj več bi še lahko mel.

:)

• 4 months later...
  • admins

Eeee, da ne bom za vsako svojo PCjaško muho odpiral nove teme ..

Rabim predloge (spet) za kak spam-blocker/remover/whateverer, ki bi mi malce popedenal Outlook - čigar vgrajena anti-spam detekcija je žalostno omejena samo na dodajanje blokiranih e-mail naslovov. :headscratch:

Karkol bolj naprednega, ki se ti pametno uči kaj spam je in kaj ni. Nekoč sem mel Nortonovga, ki je deloval prav v redu, a ničesar od Nortona iz principa ne dam več na komp .. ker ga popolnoma nikoli več ne spraviš dol. :x Aja, po možnosti bi bilo kul, če bi bil recimo freeware. :)