SlashSpeed Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Veste,da se FPS igre delijo na dve zvrsti (verjetno veste). LFPS, so igre kot so : Call of Duty, Counter-Strike in itd. HFPS, pa so igre kot so: Halo, Unreal Tournament. HFPS so hitre igre. Postanki in menjava položajev v igri sploh ne obstajata, razen če čakate na kakšno orožje oz. zdravilo. LFPS pa so bolj strateške igre in v njih nažalost vidite tudi veliko več "šotorov". Položaji se ves čas menjajo (npr. ko se plenta bomba postanejo branilci napadalci). Katero zvrst imate v raje? Jaz osebno imam raje LFPS, čeprav igram obe (CoD, Halo,...). Poročajte Quote Link to comment
Cloud Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Ker sem strateg po naravi, mi bolj odgovarjajo LFPS-i, čeprav igram obe zvesti. Quote Link to comment
freak Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 cod pa take so mi bolse...ceprav domnevam da battlefield spada po drugo skupino kod co Quote Link to comment
MaDrung Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Vsec so mi lfps, tudi bolj takticne igre. Quote Link to comment
D.Tidus Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Zame je hitra akcija ... Puška v roke , pokolji vse kar ti je v napoto ! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
MaTTrA Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 LFPS :thumbup: Mi ni glih najbol vsec ta hitri nacin ... Quote Hell is where the police are German, the chefs British, mechanics French, lovers Swiss and it's all organized by Italians. Link to comment
NoWii Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 LFPS Loh se mal jemo umes.... spilam tud HFPS, ampak mi je LFPS bolj vsec Quote Link to comment
iLichu Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 LFPS je itak boljši C0D & CS 1.6 Quote Link to comment
kilzorz Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 HFPS Grenade laucnher v roke pa na juris :thumbup: Quote Link to comment
č.u.k. Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Prvič slišim za obe klasifikaciji. Mislim, da obstaja še več vrst prvoosebnih streljačin. Včasih smo govorili o arkadnih nažigačinah (Doom, Serious Sam, itd.), napred(nejš)ih nažigačinah (Half-Life), nažigačinah z elementi "šunjačin" (No-One Lives Forever), lahkotnih komandovščinah (Project IGI, Vietcong,..), taktičnih komandovščinah (Rainbow Six, Operation Flashpoint, ipd.),... Igram vse sorte FPSjev (in TPSjev), samo da so dobri in da mi dogajajo. p.s.: Kaj pomeni LFPS in HFPS btw? Light/Hard FPS? Quote Link to comment
admins Anduril Posted January 2, 2008 admins Share Posted January 2, 2008 Tudi sam prvič slišim za to delitev. Glede na obrazložitev in primere špilov bi dal bolj 'Lame' pa 'Hardcore' FPSji. In ja, vi COD, BF in CS papki - Quake in UT >>>> vi. Hihi. Quote Link to comment
H5n1 Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 KBAP >>>> Quake in UT >>>> vi p.s. UT3 bo poku! Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
RIDDICK Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Prvič slišim za delitev tudi jaz. Sam nevem kam bi se dal, verjetno v mehko sredino Pašejo mi igre od UT3, Quake 3, Quake World, Unreal Championship (torej hitre) pa do Call of Duty 4, R6 Vegas (oz. kar cela serija). Bi vseeno rekel, da me bolj vleče proti HFPS oz. UT3. GoW pa je itak boljši od ene in druge zvrsti skupaj AMEN Quote Link to comment
PaNdEcK Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Meni je tud to nekaj novega. Bi pa se uvrstil nekako tako kot RIDDICK, saj mi pašeta obe zvrsti. Quote Link to comment
Ever Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 HFPS Quote Xbox 360 Gamertag: Ever SLO PlayStation 3 & PSP Account: Ever_US Nintendo Wii Friend Code: 1199-3843-9490-3105 Link to comment
opeter Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Kot je že čuk vprašal: kaj pomeni H in L pred FPS-jem? FPS = First Person Shooter FPS = Frames Per Second :doh: TPS = Third Person Shooter OMG Quote Link to comment
Recommended Posts