Jump to content

[Xbox] Black


RIDDICK

Recommended Posts

No v četrtek sem se dokopal do vsem težko pričakovane igre BLACK ! Igralnost je vredu, grafika ubijalska, a dolžina je smrtna tišina ! igro sem dokončal v pičlih 4urah in 20 minut ! Res mala sramota..... se vidi da so bli EA zraven !

No igro so izdelali mojstri eksplozij CRITERION ( Burnout ) ... zato vedite da so eksplozije res ......... nekaj najlepsega. Lepota se pokaze ko razstrelite kaki rezervar za gorivo in se taka eksplozija dvigne da joj, ali pa se postavite v en prostor in začnete streljati v tla, ali pac nekam in se bo lepo prostor zakadil z dimom, res beautiful !

Grafika kar lepo Prekaša grafiko v Far Cry Instincts........ Hm dobival je slabe ocene GS: 7.4 jup dolžina špila je "posrala" vse !

Moja ocena: Slabih 7 dobis, ker si kratka ko.......................

followmeontwitter.png
Link to comment
sam 4 ure :annoyed: kok je pol sploh velk?? 1,5gb al mn??

:rockbrow:

Ok, a ti to resno z gigabajti?

Jao, pa se ja ne bomo začeli kregat o pirateriji na prvi dan novega foruma?

---

Drugače pa sem igral prvo stopnjo in lahko rečem, da je občutek streljanja in uničevanja sicer hud in zvok nadmočen, a je umetna pamet daleč od dobre. Kidanje vojakcev, ki neumno, en po en jurišajo nad nas mi je dojadilo v petnajstih minutah. No, ne vem. Igral sem jo malo in morda je potem bolj kul (bral sem o nekih hudih stopnjah in to), ampak prvi vtis je bil pač mešan. Lahk opa z gotovostjo rečem, da je res škoda, da ni nobene oblike multiplayerja, saj bi lahko bilo lovljenje kolegov z bazukami, ki raznesejo pol stolpnice noro uživantsko. Eh. :bleh:

Link to comment

Jup keken3 you got that right ! Umetna pamet na easy ni bojda kaj dobrega,a na hard jih pa hitro skupiš ! Devil lahko stebre obereš do kosti...... sej lahko skoraj vse.... v zadni sobi mas veliko avtomobilov in jih samo razstreljuješ in gre vse v zrak ! ali pa 2. soba maš dva neka "uber alles " velika bojlerja, ja kaj češ ? Razsteliš jidva in gresta na podzemno še dve bližnji hiši !

Mnenje nasploh o igri pa je tak kot sem rekel ! ni kaj posebnega razen grafike in uničljivosti ! manjka ji res Multiplayer ali pa še po možnosti Co-Op ! za zagrižene igralce pa bo vseeno igra zadosti ! ker ko rešiš pac doloceno missijo na normal difficulti si odklenes za tisto missijo silver weapons, na katerih imate neomejeno metkov in je zadosti da razstrelite vse ! prav tako na HArd si odklenete Težavnost BlackOps, ki pa boste morali zvedeti nekje drugje kaj je kajti jaz je še nimam !

Glede missij pa je tako ! vseh missij v igri je 8, ki jih lahko rešite na 100 in 1 način ! missije pa so ponavadi dolge do 30 minut !

Pač ! Jaz osebno sem pričakoval več ni prav tako verjetno vi !

followmeontwitter.png
Link to comment

ma ne no fora pač

človek pričakuje da bodo novejši špili mal daljši za špilat in ne sam 4 urce

s tem sm mislu rečt neki čez EA ki očitno zajebe vse kar dobi v roke..

pa brez zamere no! nism mislu u tem smislu s piratstvom :puppy:

sorry!!

If YOU play Halo 2 with Devil, yes i mean YOU, you will burn!! Dont play with matches!

Link to comment

No kekken3, če te je demo navdušil, ni nujno da te bo original ! res je da je prvih nekaj levelov res razburljivih..... no recimo prvi 4-je, potem pa imate občutek, da je vedno isto....... Isti cilj missije, le v drugih okoličinah ! Saj po eni strani gledano je tako ! vedno isto.... kaj se tiče objectivov v missijah je pa tako, skoraj zmeraj isto. mislim pridi iz enega konca mape do drugega in medzmes pač postreli in spusti v "luft" vse kar gre !

Dolžina in multiplayer sta res, največji greh v igri. vsaj jaz si mislim, bi lahko z multiplayerem dosegli res nemogoče dobro igro ! "kot je rekel že kekken3 bi v MP vzel bazooko in rastrelil celo stolpnico in to bi blo po mojem res beautyfull "

Pač so "zasrali" pomojem je kriv vsega EA ! ker Burnout tudi ni burnout odkar je EA zraven ! Criterion must work allone

followmeontwitter.png
Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

jup Puran bi se strinjal da so za#$%ali spet nekaj EA. No sej mene v igri moti sama dolžina drugo je vse o.k. Še celo včasih ko nimam kej več igrat grem malo zrušim kako mesto v Black, res pa se ne bi branil nikakršnega Multiplayer-ja. A še kdo drugi igra, ali je igral to igro ?

followmeontwitter.png
Link to comment

Jaz tudi špilam Black. Do sedaj sem naredil prve tri stopnje. Grafika je nora, prav tako zvok. Igralnost je tudi super, čeprav se začne igra ponavljat. Moti me pa glupi način shranjevanja. Prideš npr. do zadnjega checkpointa in potem se ti ne da več igrat, ugasneš igro. Drugič začneš igrat in moraš it spet od začetka misije. To sux.. Pa tudi tisti posnetki pred misijami, ki se jih ne da preskočit. In potem moreš poslušat tisto sranje par minut. Sux. Tretji minus je po mojem, da moraš v ene vojake streljat nenormalno dolgo, da padejo. No, tukaj pomaga headshot. Škoda tudi, ker ni nič krvi, ko ubijaš vojake. Drugače nasplošno pa je igra super, posebaj eksplozije so narejene VAU, kar je od Criteriona za pričakovat. Animacija orožja je super.. Pa tista fora, da se ti zamegli, ko filaš orožje. Zakon.

@shtanga

A ni tako, da moraš prvo igro obrnit na normal, da dobiš hard??

Link to comment

Mumbo glede tega da prvo na Normal vtrgaš vse je res No niti ni. Ti recimo narediš eno missijo na Normal pa jo potem takoj lahko greš na Hard, ni ti treba cele igre obrnit za hard difficulty. shranjevanje res malo suxa pa to. Pa tisti tvoj tretjio minus (ene vojake moraš filat dolgo), tiste ki majo shotgun mora pumpat dolgo, smao niti headshot ne pomaga, ker majo masko iz železa na sebi...2headshota pa pomagata. No zame je še to skos dobra povprečna igra. Multiplayer pa nebi bil odveč :puppy:

followmeontwitter.png
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.