Skoči na vsebino

[GC] Super Mario Sunshine


boy

Priporočene objave

Uuu, Super Mario Sunshine, to pa je legendarna igra. Jaz sem dobil vseh 120 sončkov in vseh 240 modrih kovančkov. Res huda igra, itak, če je pa Mario. Jaz nisem nikoli imel Gamecuba, ko sem si pa lani marca kupil Wii, pa je itak taprvi špil, ki sem ga kupil in obrnil, bil Sonček (drugi pa Zelda: WindWaker).

Zdaj trenutno igram Super Mario Galaxy. Itak je špil super, samo meni je Sunshine precej boljši (čeprav naj bi bilo ravno obratno).

Edit: no, samo na hitro. Morda si spregledal katero od skritih stopenj.

- Kolikor se spomnim, je ena na glavnem trgu, zraven nekega vodnjaka pred sončnim stolpom. Na tleh je nek krog in nad njim žarek ali svetlobni steber ali nekaj takega. Postavi se na krog in poglej gor.

- Na strehi ene od hiš je dimnik (cev), ki je zamašena z velikim ananasom. Z Yoshijem pojej ananas in skoči v cev.

- Na vrhu sončnega stolpa (tisti, z veliki soncem, ki je na začetku umazan. Kolikor se spomnim, dobiš en skriti sonček, če ga opereš) je še ena skrita cev. Skoči noter.

Se mi zdi, da so to tri skrite stopnje. Ena je plaža s hotelom (z duheci), ena je Noki Bay (kjer moraš med drugim s črpalko eni veliki bugi ribi pucati zobe (totalno spipana scena :car: ), tretja je pa tudi kul, mislim, da je Pianta Village (ali je to ime taprve stopnje z jezerom in mlinom? Sem že malo pozabil imena.), ki ima tudi nekaj hudih fint.

Potegaman.jpg
Link to comment

Hvala obema!Junior za tisto kr si ti naštel vsm že vse naredu!zanima me kje so skrite misije!vulkkan sm naredil,bianco fills(narejeno vseh 8 levelov),pr ricco harbor (vseh 8 levelov imam narejenih),pinna park(vseh 8 levelov imam narejenih),noki bay (imam tudi vseh 8 levelov narejenih),sirena beach (tud vse naredu)gelato beach (tud vse narejeno),na vrhu velikega sonca kjer je rdeča posoda mam tud vse narejeno,pol sta 2 misiji z ladjiama tud imam narejeno,vse 3 zelene posodice sm naredu,vsa lesena vrata sm tudi uniču!Imam pa samo 81 sončkov?jst nevem kako jih vi dobiste sto in še več? :no_no:

Link to comment

vsak level (od 8 na "tematski" level) ima 2 sunshina in 30 blue coinsov kar pomeni še 3 sunshine ;)

recimo še en sunshine je na vrhu pianta vilage (al kaj je tisto) dobiš tako da po platfromi na vrhu pošpricaš po tleh z pumpo/yoshijem... recimo leveli kjer je tudi "oldschool" po platformah scena, ko imaš pumpo pojdi še enkrat v te levele, sedaj imajo switch za red coinse, in če ti jih rata nabrat vseh osem v cdoločenem času (za kar je treba bit :ninja: ) dobiš še en shine... v glavnem se je treba matrat :)

Link to comment

Kaj pa skrite zvezdice in tiste, ki jih dobiš ko zbereš 100 kovancev v vsaki stopnji?

Nekaj skritih zvezdic v Delfino Plazi:

-na plaži, špricaj po pesku blizu svetilnika

-naredi butt-stomp na vrhu svetilnika

-Z yoshitom skoči na barko, ki te bo peljala na otok, kjer rasejo kokosi, tam počakaj na drugo barko, ki te bo peljala do ploščadi sredi morja, na njej bo nek sadež, potem počakaj še na tretjo barko, ki te bo peljala še na en otok, kjer je zelena cev prekrita z neko rumeno stvarjo. Pošpricaj rumeno z Yoshitom in se pripravi na zelo frustrirajočo stopnjo. Naberi si veliko življenj! Voda te ubije takoj, ko se jo dotakneš, če ti ne uspe pobrati vseh 8 rdečih kovancev, se lahko vrneš na začetek po robu. NIKAKOR SE NE SPUSTI PO CEVI NA KONCU STOPNJE, KER BOŠ MORAL ZOPET NAREDIT VSO POT Z YOSHIJEM.

-Vzemi razširitev z raketo, stopi na prvo prej omemnjeno barko, napolni raketo, ko barka zapelje pod podhodom spusti

-Na otoku kjer je brodolomec je neka zlata ptica, pošpricaj jo

-na eni od streh se nekdo ponuja, da te bo vrgel, poberi en in samo en kovanec in stopi do njega

-V morju naprej od kanona, ki te vrže v zabaviščni park so palme, vzemi razširitev z raketo in se izstreli do vrha, tam je zelena cev

Link to comment
  • 9 years later...
  • vrhovni

Ok, mislim da bo tole moj all-time (in mogoče internetni :P) največji bump pozabljene teme (točno tri mesece manj kot 10 (!) let, LOL), ampak za tole se splača:

 

 

Sicer enourni mini dokumentarec o speed-running sceni Super Mario Sunshine, ampak fakidifakin šit, res vredno vsaj delnega ogleda, da dobiš občutek, kaki psihopati so te speedrunnerji s svojo vztrajnostjo, predvsem pa kako neverjetno obvladajo nek špil do potankosti. Kako se premikajo v teh posnetkih poizkusov je res čista norišnica.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.