Sephiroth Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 No nisem vedel v katero temo naj to tam, ampak bom kar sem. Končno sm se odloču da bom preigral originalno FF, ker je še edina mi ostala. Zato me zanima če je kdo od vas že poskusil to igro na katerem od teh dveh konzol? Quote Link to comment
kilzorz Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 GBA ofc, IV pa VI ftw. Ceprav PSP ima Tactics. aja sm malo narobe prebral, oziroma sploh nisem No kar se tice Final Fantasy ima imo PSP zelo lep re-make, tako da hit it on the PSP. Quote Link to comment
abbot Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Jaz sem jo preigral na NESu. Beat that. Quote Link to comment
Sephiroth Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Heh SNES-a niam. Malo me skrbi za PSP, ker niso ble nevem kako visoke ocene,sicer ne vem zakaj, tako da bi rad še malo več mnenj, trenutno pa ostajam pr PSP-ju zaradi kilzorzovega predloga. Rad bi pa jo igral v najboljših razmerah Quote Link to comment
kilzorz Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Najboljse razmere so da kupis NES lol ! Ampak ce ne gre drugace ja na PSPju najlepsa verzija od te igre do zdaj. poglej si ta review od GT, nato se bos pomojem lazje odlocil. http://www.gametrailers.com/game/4636.html Quote Link to comment
Sephiroth Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Thx tale review mi je res na novo osvežil mnenje, ker na gamespotu so jo čisto popljuvali. Vrjetno bom kar šov s psp verzijo. Quote Link to comment
misfitzone Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 igral enico na gba in je čisto fajn stvar... zdaj razlika je samo to (razen grafike ki je na psp boljša in ima celo nekaj animrianih sekvenc in boljšo muziko), da ima gba tudi dvojko zraven psp pa ne... zdaj če kupuješ zadevo vzemi gba verzijo, če jo pa ne kupuješ ti je pa verjetno vseeno a ne? Quote Link to comment
bz0 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Jaz bi vzel verzijo za GBA, ker dobiš poleg še dvojko. Verzija za PSP ima res boljšo grafiko in zvok ter še eno dodatno temnico (baje zelo težko in frustrirajočo), vendar jo "pesti" zelo kratko nalaganje, ko hočeš priti v menu. Quote Link to comment
Recommended Posts