jonynho Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Torej imam isti problem kot vsi ostali ki so nenazadnje kupili najnovejši PSP slim. Do sedaj sem uporabljal že 4 PSP-je in na vseh sem že spredelal vse kar se je dalo in se kar dobro razumem z Downgradom in Upgredom ampak ker je na tej verzija 3.71 in kot sem zasledil glede pandorine baterije se da odstranit ena nogica v notranjosti baterije na vezju...ampak je tveganje da baterija ne bo delovala in tako dalje....In po več urnem iskanju pomoči sem na youtube zasledil da gre pandorino baterijo naresti s pomočjo programov z določenim postopkom(prilagam posnetek izmed možnih funkcij: http://www.youtube.com/watch?v=5R_uJMfHq3o prosin za mnenja o tem sicer bi pa rad iz 3.71 downgredal na 1.50 in potem naložil custom firmware 3.71 m33 lp :bowdown: Quote Link to comment
lukidd Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 poglej med lepljivke, tam ko piše ne prezri. je nalašč zate ena micen temicca ki se ji reče PSP custom firmwares. Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
jonynho Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 naj te opomnim da vse vem o custom firmware in če nisi zasledil bi rad vedel trik glede te baterije kapito? sicer pa maš vse na videi Quote Link to comment
PaNdEcK Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Pandorina baterije je v tvojem primeru edina rešitev (če nočeš lotat, seveda) Quote Link to comment
Recommended Posts