Buge Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 a igra keri na pc COD4 pa če naj pove na katerem serverju Quote Link to comment
freak Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 špilam in to na hardcore in psebnih mode serverjih... Quote Link to comment
SlashSpeed Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Špilam Hard-Core mode na serverju terrorbase.com(veliko bolj resnično, čeprav se še zmeraj ne more niti primerjati z resničnostjo). Moje ime v igri je >|Sp33D|<. Če ma kdo server se lahko zmenivo pa gremo kakšen FW. Drgac če vas bo veliko pisalo v to temo, se lahko zmenimo in naredimo klan, ter s pravimi vezami zrihtamo server. P.S. Špilam tud Cod2 pod istim imenom . Quote Link to comment
Buge Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 zaj za klan mam še 2 kandidata. Če hočeta viidva ker vidim da sta edina za akcijo Quote Link to comment
Sasuke Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 ja dejmo klan : ) jaz igram COD 4 in COD2(tu sem tak med skill, ker igram zdej dober teden po kakem 3 mesečnem premoru). Dejte me dodat na xfire, pa gremo g33kat : ) xfire: sasukeyinyang Lp Sasuke P.S.: Ime v igrah mam Klemen : ), aja mam pa obe igri org cd-key Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
iLichu Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 fantje djte se mene zraven vključit k dobim tale mesec nov komp + cod 4 orginale Quote Link to comment
Buge Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 daj xfire naslov pa se zmenimo Quote Link to comment
iLichu Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 ko dobim nov komp si ga potegnem dol pa vam dam nick Quote Link to comment
Manbearpig Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 ko dobim nov komp si ga potegnem dol pa vam dam nick Iz kje si ga bos pa potegnu...Misls rect iz original dvdja ki ga bos kupil kajne? Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
mlaky Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 ko dobim nov komp si ga potegnem dol pa vam dam nick Iz kje si ga bos pa potegnu...Misls rect iz original dvdja ki ga bos kupil kajne? mislim da je govoril o xfireu Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
iLichu Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Manbearpig mislil sm na Xfire Quote Link to comment
SlashSpeed Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Da ne boste name pozabili!!! Drugače mam pa dve ideji za ime klan: [WildLife] ali pa {Animal-Instincts}. Fantje zdaj pa zares! A gremo Ke-Kitu rečt, če nam lahko server zrihta Quote Link to comment
Sasuke Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 kaj ko bi kaj s KSi meli, da se ve iz kje smo ? : ) Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
iLichu Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 tisto drugo ime je bolse animal instincts Quote Link to comment
SlashSpeed Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 kaj ko bi kaj s KSi meli, da se ve iz kje smo ? : )Pa veš, da lahko? [KSi-ownage] , [KSi-team] ali pa simply [KSi]. Pa še kakšno ime bi se našlo. Gremo ideje na plan ZDAJ! Quote Link to comment
Sasuke Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 [KSi-G33Ks] [KSi-owners] ,.... polno idej samo ne pametnih, am jaz bi raj igral COD2 ker tam sem dosti boljši kot pri COD4(nekako mi ne potegne) Lp Sasuke Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
iLichu Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 fantje djte mi mal povedat o cod4,kako je kj s temi perks tockami k eni pravjo da so čist zajebal spil s tem,pa a je velik orozij za odklent,pa se to me zanima glede serverjov kako je to,a a je AllSeingEye za cod 4 al je samo xfire ??? Quote Link to comment
Sasuke Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 ma uporabli kar ti paše(jz ponavad v konzolo vpišem IP). Drugače pa igra vsaj po mojem mnenju ma gameplay zafušan pa velik preveč je čiterov(ogromno jih je). Drugač velik rajš igram COD 2 samo je pa pri COD 4 vsaj zamen največja prednost nadgrajevanje orožij in pa perks(55lv dobiš u izi). Pri perkih pa glej, kaj ti najbolj paše(jz mam ponavad bandoliner, marthyodrom(al neki podobnga), pa da je močnejši metek,al pa kej podobnga). Lp Sasuke Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Mini.Shark Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Mam jaz zaj orginal CoD4.Kje špilate?je kaki slo server?prek x-fire špilate? Quote Link to comment
iLichu Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 evo koncno dobil komp in sm igral mal cod4 sp pa sm sou se dve rune multiplazer in se mi bl dopade multiplazer pa povejte kako lahko igram s vami slovenci Quote Link to comment
SlashSpeed Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Kot prvo nunjo X-Fire! Povleci si ga dol: http://www.xfire.com/ Nato pa me dodaj kot prijatelja. Dodaš me tako, da klikneš list Friends in nato čisto spodaj plus (+). Moje ime je breznk. Quote Link to comment
iLichu Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 ja sam baje se sesuva igra zaradi tega programa,a je to res ? Quote Link to comment
SlashSpeed Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Nene seveda ne. To se je 2 leti nazaj. Zdaj je X-Fire izpopolnjen in deluje prfektno. Uporabljajo ga skoraj vsi igralci Call of Duty 2 in 4. Quote Link to comment
PaNdEcK Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 LOL, zakaj si pa samo tidve igri izpostavil? Zato, ker jih igraš ti, sta edini, al kaj? Drugače pa ASE najde več serverjev + boljši filtri so Quote Link to comment
SlashSpeed Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Pandeck s tem nism hotel reči, da X-Fire uporabljajo popolnoma vsi in samo v Call of Duty 2 in 4. Lastim si tudi CSS in še polno drugih iger, samo se mi jih ni dalo naštevati ker mislim, da Ilichu pozna bistvo. Kar pa se All Seeing Eye tiče. Edini problem je v tem, da je plačljiva. Drugače pa, vsaj mene, x-fire popolnoma zadovolji. Pa prosim ne bodi tako presneto našpičen! Pikolovec.... Quote Link to comment
Recommended Posts