xxxs Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 A ma mogoče kdo gta libery city pa da se ga je naveliču pa, da bi ga rd prodau nj mi pove kr sm na tržnici že spraševal pa mi noben ni odgovoru pa sm zej še kle poskusu. Ker če ne ga bom kupu novga kr me bo pa dost stal. Quote Link to comment
Davodax Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Koliko pa stane v BigBangu? 4,999 ???? Quote Link to comment
mumbo Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 A res?? Lepo od Big Banga, da tako pocenijo igre.. Zadnjič sm kupil Ridge Racers za tako ceno. Škoda, ker sem vse prodal: psp, gta:lcs in ridge racers. sej bom verjetno s5 nazaj nabavil. Quote Link to comment
xxxs Posted May 15, 2006 Author Share Posted May 15, 2006 dej nej mi jo nekdo zrihta ker kle okol ni nobenga bigbanga Quote Link to comment
lukidd Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 ne, s5 pomeni ZOPET, ako je tole za 5k letelo na mumba Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
totalg33k Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 V soboto grem v Big Bangu če ne ta mesec pa naslednji ziher. Pa vam povem koliko je cena GTA :bowdown: Se mi sploh splača kupit GTA:LCS? Al je dobro za igrat je bolj tak... Quote Link to comment
lukidd Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 mhm... cena je točno 13k Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
xxxs Posted July 1, 2006 Author Share Posted July 1, 2006 jst sm ene dva tedna nazaj kupu gta liberty city stories+medievil za 12 tisočakov. Quote Link to comment
totalg33k Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 pa si zadovoljen z špilom? ponuja dosti? Medievil je dober? Kje pa si to kupo. Hm.. po slikah je videt grafika kockasta je res? Quote Link to comment
lukidd Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 mislim da je kupu na igabibi- točno taka ponudba je Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
xxxs Posted July 1, 2006 Author Share Posted July 1, 2006 ja točno na igabiba. jah gta je zelo dobr glede medievil pa me ne zanima mogoče sm ga enkrat špilov drgač ga pa nč ne uporabljam tko da ga bom verjetn naprej prodal Quote Link to comment
totalg33k Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Nikjer v Mariborju nimajo GTA. 2 imajo v Kranju ter 1 v Postojni. V Muelleru nimajo v Big bangu oz. BOFu tut ne dobijo pa ta teden ali pa nasleden 16. bi jih naj dobili Jaz sem svojega danes naročil preko igabibe upam da bo jutri pri meni saj taka je navada igabibe :bowdown: Quote Link to comment
totalg33k Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Dobil sem GTA:LCS. Zelo dobra igra. Malo so čudne tipke drugače je ok. Poleg sem dobil poster od GTA na eni strani je mapa na drugi pa ženska. Se splača kupit tole igro! Quote Link to comment
totalg33k Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Pozdravljeni zdaj igram na vso moč GTA. Sedaj sem pri Donald Love, to je 20% 70misij. Jaz ne morem naretiti te misije. Ko je oni avto pogrebni ali karkoli pač trugo ma zadaj potem pa gre na policijsko postajo. Če pa pridem noter na policijsko pa mi potem kaže kako gre on not :uke: Mi zna kdo pomagat? :bowdown: Quote Link to comment
totalg33k Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Sem naredil mam 23% :bowdown: Quote Link to comment
lukidd Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 heh... ko boš na 60% se mi jevi aja, italjeni sux Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
xxxs Posted August 1, 2006 Author Share Posted August 1, 2006 Jst sm jo ubrnu že ene par tednov nazaj. Res je naj huj tista misija k na podzemni nastavljaš dinamit poj pa razfuka en deu mesta u nulo (res huudo) ostanejo sam še ruševine hehe. Quote Link to comment
Recommended Posts