mumbo Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Jaz sem sicer svoj PSP prodal že kar nekaj časa nazaj, ker mi je šlo na živce, da je bil 2.01 in je bil na njem homebrew močno omejen, pa še GTA:LC je bilo potrebno pognati vsakič. Sedaj razmišljam o nakupu pspja, ki ima gor firmware 1.5. Pa Ridge Racers bi spet malo špilal. Torej zanimajo me najboljši homebrew programi, emulatorji, igre... ki jih poznate, imate nalože, jih uporabljate... Nisem podrobno seznanjem, ampak vem, da obstajajo vsi možni emulatorji, radio, kalkulator, text reader, irc program, remote control pcja, daljinec za tv/xbox, messenger, video playerji, celo tv naj bi se dalo sedaj gledat. Kdor uporabnja kaj od tega, ga prosim da malo bolj podrobno opiše, kako delujejo te zadeve.. Quote Link to comment
jonynho Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 http://www.psp-hacks.com/downloads.php evo ti kar ti srce poželi maš vsega dost Quote Link to comment
mumbo Posted July 13, 2006 Author Share Posted July 13, 2006 http://dl.qj.net/PSP/catid/106 Še en link za download stuffa za psp. Sej dobit tega ni problem. Ta topic sem naredil z namenom, da bi tukaj opisovali kvaliteten, uporaben in zanimiv homebrew. Sicer imam sedaj že nekaj časa 1.5, prejšni 2.01 psp sem prodal. Kdo bi si mislil, da bo prišel downgrejder?? Če bom mel kaj volje mogoče opišem kak dober homebrew programčič kot npr. psp radio, ir shell, devhook, pimp streamer, pspappman, pspvba... Quote Link to comment
Dampyr Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Šel sem iz 2.00 nazaj na 1.50, da bi probal homebrew igre ali kako se že temu reče in si tudi snel nekaj iger iz zgornjih linkov in ko jih poskušam zagnati mi napiše '' The game could not be started.'' (80020001) Prosim za pomoč. Quote Strip je zakon Link to comment
TheMan Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 kaj točno si to sprobal? emulatorje ali kaj drugega? točno povej, mogoče ti bom celo znal pomagat. Quote Link to comment
Dampyr Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Šel sem na dl.qj.net in snel iz Homebrew Games: Doom-PSP in QUAKE-PSP. Ikonco mi pokaže za katero igro gre, psp logo se tudi zažene, potem pa javi tisto napako. Quote Strip je zakon Link to comment
TheMan Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 mnja, meni se je tudi to pisalo ko sem zaganjal emulatorje. zdaj ne vem če je tu tudi treba imeti kxploit program, s katerim generiraš fajle na psp. tu poglej: http://www.psp-hacks.com/psp-hacks.php maš ful tutorialov, drugače pa ti bo lukidd znal pomagat, sory Quote Link to comment
kekken3 Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Hmm, dokaj meglena ta vprašanja. Torej, kot prvo, imaš sigurno 1.5 verzijo, right? Če imaš, potem je zadeva simple. Homebrew bo vedno prišel več ali manj v enakem formatu: mapa z imenom programa + mapa z enakim imenom, a enim "%" nekje vmes. Recimo Doom pride kot "Doom" in "Doom%". Obe mapi postavimo v direktorij PSP\GAME\ in smo. Da nisi slučajno skopiral le ene? Quote Link to comment
lukidd Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 majkemi, kekken, si me prehitel... drugač pa to e velja za vse igre... naprimer, "super mini mario v3" ima samo eno mapo, ki jo skopiraš v GAME, in dela. no, odvisno od sreče, ker meni je tudi včash napisal the game culd not be started, pa sem simpl formatiru, ter je šlo... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Dampyr Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 kekken3: Verzijo 1.5 imam ziher, saj sem downgrade naredil tako kot sem prebral na netu s pomočjo nekega programčka. Prej ko sem imel verzijo 2.0 in ko sem hotel zagnati homebrew mi je pa napisal ''data corupted''. Imam PSP leto dni, kupil sem ga takoj ko je prišel k nam, ravno tako DS, do zdaj se nisem ukvarjal nič s temi homebrew in emulator zadevami, niti nisem sledil novostim, vsake toliko časa pogledal na gamespot za kakšen nov špil, poslušal mp3 na napravici, naložil kakšen video, pogledal zastonjski film, ki mi je pripadel zraven in igral tista dva špila, ki ju imam. Zdaj pa sem poskusil iz čistega firbca tale homebrew. Mapi pa sem skopiral že pred to težavo tako kot praviš. Pri večini je tudi zraven readme file in vse piše. Sem si snel pa tudi nekega Sonica, ki mi je delal. Bom pa seveda poskusil še enkrat. Quote Strip je zakon Link to comment
MaTiCeK Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Od homebrewa najraje uporabljam naslednje: PMP Mod - koncno lahko uzivam v polni resoluciji videa na mojem PSP PSPRadio - Shoutcast radio na PSPju. DevHook - emulator novejsih PSP firmwareov, tako da lako se vedno igram svoje igre. Podpira igre z vkljucno 2.71 Bookr - Noro stylish a zal malo pocasn (pri velikih fileih) PDF Reader gpSP - Dalec najboljsi GBA emulator, tece bolj kot ne v full speedu. OGR - organizer PSP homebrew programov PSPersonalize - Program za stelanje wallpaperjev. Drugace imam instaliran eden izmed custom firmwarejev, tako da ko vklopim PSP in drzim L knof, mi avtomatsko boota v 2.71, ce ga pa ne drzim me vrze v 1.5. PSP je tako vsaj kolk tolk personal media manager, ce ze ni zame interesantnih iger. :bringiton: Quote Digitalni šepet Link to comment
kekken3 Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 MMm, dajem neke nasvete, pa sem dejansko sam še en homebrew n00b. :red: TheMan je že pred mano verjetno zadel bistvo - verjetno rabiš KXploit (vsaj za tiste programe, ki imajo le eno mapo). Tu se moje znanje spet ustavi, saj se še nisem s tem igračkal. Quote Link to comment
TheMan Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 ja, probaj za hec formatirat memory stick, če seveda nimaš kakih važnih sejvov. kr ko sem si deval emulatorje gor sem delal vse pravilno pa ni hotelo zalaufat, je javlalo error. pol pa sm sformatiral in je šlo. bedna finta, mogoče pa pali :crossfingers: Quote Link to comment
lukidd Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 ne pravi o sejvih... js bom naredu samomor... sem po pomoti sformatiral, pa tekken sem mel že ful naprej... jao Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
mumbo Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 se mi zdi, da je pri teh portih (doom, quake) prekopirat še nekatere fajle iz orginalov. ker večinoma niso priloženi, ker gre za kršenje avtorskih pravic. Quote Link to comment
kekken3 Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Lukkid: welcome to hell. Jaz sem dal še tri različne konzolne verzije customizacij čez na PS2 (US, PAL, JP). Povrhu pa je še tako, da se sejv od Tekkena baje ne da kopirati, oziroma, dela le na PSPju, na katerem je nastal. Ja, Doomu na primer moramo dodati *.wad fajle za epizode, ki jih hočemo emulirati. Zdaj, kolikor vem, je Doom itak že freeware. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Pa si ne bi vi nekih PSP savegame backup programov nabavli. Zdaj na windowsih ne vem iz glave nobenega drugaega kot pspware, a mislim, da obstajajo tudi dobri zastojnski. PSPUpdates saves! Quote Digitalni šepet Link to comment
kekken3 Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 uu, pa res, verjetno bi se dalo narediti kaj tudi za te, na specifično konzolo zaščitene sejve s kakim programčkom. Bom malo pogledal. Quote Link to comment
lukidd Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 wvo, vbistvu mi je tale format pomagu, ker zdej sem spet kul pri tekkenu ^^ matiček, kako se reče temu devhook modu? Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
mumbo Posted October 23, 2006 Author Share Posted October 23, 2006 en zelo kul homebrew, ki sem ga sedaj sprobal: gpSP :bowdown: Gre za GBA emulator, ki dela tako kot mora. To pomeni full speed. Je baje kompatibilnih veliko iger.. You must try. Sam sem igral Donkey Kong Vs. Mario. Več na: http://www.psp-hacks.com/forums/viewtopic.php?id=42772 Quote Link to comment
FiR3F0X Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Dejte si gor 2.71 SE-B3 saj dela homebrew in vsinovosti ki jih 2.71 ima. Quote Custom Firmware 3.52 M33-4 Link to comment
mumbo Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 like we don't know. Quote Link to comment
FiR3F0X Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Eni vejo eni ne Quote Custom Firmware 3.52 M33-4 Link to comment
MaTiCeK Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Danes sveze, Devhook 0.51. Emulacija 3.01 firmwarea. Quote Digitalni šepet Link to comment
mumbo Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 And Sony can cry like a little baby. Čeprav je meni 2.71 SE-C čist zadost zaenktat. Me pa vseeno zanima ta 3jka. Grem probat namestit. Quote Link to comment
Recommended Posts