Jump to content

Homebrew na PSPju (1.5)

mumbo

Recommended Posts

Jaz sem sicer svoj PSP prodal že kar nekaj časa nazaj, ker mi je šlo na živce, da je bil 2.01 in je bil na njem homebrew močno omejen, pa še GTA:LC je bilo potrebno pognati vsakič. Sedaj razmišljam o nakupu pspja, ki ima gor firmware 1.5. Pa Ridge Racers bi spet malo špilal. :D

Torej zanimajo me najboljši homebrew programi, emulatorji, igre... ki jih poznate, imate nalože, jih uporabljate... Nisem podrobno seznanjem, ampak vem, da obstajajo vsi možni emulatorji, radio, kalkulator, text reader, irc program, remote control pcja, daljinec za tv/xbox, messenger, video playerji, celo tv naj bi se dalo sedaj gledat. Kdor uporabnja kaj od tega, ga prosim da malo bolj podrobno opiše, kako delujejo te zadeve..

• 1 month later...

http://dl.qj.net/PSP/catid/106

Še en link za download stuffa za psp. Sej dobit tega ni problem. Ta topic sem naredil z namenom, da bi tukaj opisovali kvaliteten, uporaben in zanimiv homebrew. Sicer imam sedaj že nekaj časa 1.5, prejšni 2.01 psp sem prodal. Kdo bi si mislil, da bo prišel downgrejder??

Če bom mel kaj volje mogoče opišem kak dober homebrew programčič kot npr. psp radio, ir shell, devhook, pimp streamer, pspappman, pspvba...

• 2 months later...

Hmm, dokaj meglena ta vprašanja. Torej, kot prvo, imaš sigurno 1.5 verzijo, right?

Če imaš, potem je zadeva simple. Homebrew bo vedno prišel več ali manj v enakem formatu: mapa z imenom programa + mapa z enakim imenom, a enim "%" nekje vmes. Recimo Doom pride kot "Doom" in "Doom%".

Obe mapi postavimo v direktorij PSP\GAME\ in smo.

Da nisi slučajno skopiral le ene?

majkemi, kekken, si me prehitel...

drugač pa to e velja za vse igre...

naprimer, "super mini mario v3" ima samo eno mapo, ki jo skopiraš v GAME, in dela.

no, odvisno od sreče, ker meni je tudi včash napisal the game culd not be started, pa sem simpl formatiru, ter je šlo...

ps3_forum2c.jpg

lukidd,0,ffffff,000000,0.png

pspmode fanclub prezident

kekken3: Verzijo 1.5 imam ziher, saj sem downgrade naredil tako kot sem prebral na netu s pomočjo nekega programčka. Prej ko sem imel verzijo 2.0 in ko sem hotel zagnati homebrew mi je pa napisal ''data corupted''. Imam PSP leto dni, kupil sem ga takoj ko je prišel k nam, ravno tako DS, do zdaj se nisem ukvarjal nič s temi homebrew in emulator zadevami, niti nisem sledil novostim, vsake toliko časa pogledal na gamespot za kakšen nov špil, poslušal mp3 na napravici, naložil kakšen video, pogledal zastonjski film, ki mi je pripadel zraven in igral tista dva špila, ki ju imam. Zdaj pa sem poskusil iz čistega firbca tale homebrew. Mapi pa sem skopiral že pred to težavo tako kot praviš. Pri večini je tudi zraven readme file in vse piše. Sem si snel pa tudi nekega Sonica, ki mi je delal. Bom pa seveda poskusil še enkrat.

Strip je zakon

Od homebrewa najraje uporabljam naslednje:

PMP Mod - koncno lahko uzivam v polni resoluciji videa na mojem PSP

PSPRadio - Shoutcast radio na PSPju.

DevHook - emulator novejsih PSP firmwareov, tako da lako se vedno igram svoje igre. Podpira igre z vkljucno 2.71

Bookr - Noro stylish a zal malo pocasn (pri velikih fileih) PDF Reader

gpSP - Dalec najboljsi GBA emulator, tece bolj kot ne v full speedu.

OGR - organizer PSP homebrew programov

PSPersonalize - Program za stelanje wallpaperjev.

Drugace imam instaliran eden izmed custom firmwarejev, tako da ko vklopim PSP in drzim L knof, mi avtomatsko boota v 2.71, ce ga pa ne drzim me vrze v 1.5.

PSP je tako vsaj kolk tolk personal media manager, ce ze ni zame interesantnih iger. :bringiton:

Lukkid: welcome to hell. Jaz sem dal še tri različne konzolne verzije customizacij čez na PS2 (US, PAL, JP). Povrhu pa je še tako, da se sejv od Tekkena baje ne da kopirati, oziroma, dela le na PSPju, na katerem je nastal. :wasted:

Ja, Doomu na primer moramo dodati *.wad fajle za epizode, ki jih hočemo emulirati. Zdaj, kolikor vem, je Doom itak že freeware. ;)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...