lukzy44 Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 sem novinec kar se tice psp. ko hocem updejtat psp mi da error 8041040D kot da je dns error. Ko pa poskusim povezavo pac ce poveze pa mi vse normalno dela. Tudi ko hocem burnout preko multiplayerja igrat mi vse normalno dela. Zakaj mi potem ne gre updejtat? Quote Wii Link to comment
PSPpsp Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 sem novinec kar se tice psp. ko hocem updejtat psp mi da error 8041040D kot da je dns error. Ko pa poskusim povezavo pac ce poveze pa mi vse normalno dela. Tudi ko hocem burnout preko multiplayerja igrat mi vse normalno dela. Zakaj mi potem ne gre updejtat? hmmm...zato je weliko razlogow. če bi mal bl jasno napisaw bi blo laži drgač pa google is your friend... http://boardsus.playstation.com/playsta ... ing&page=2 drgač pa napiš error 8041040D na googlu Quote We are red we are white we are fuckin dinamite!!! ! Link to comment
PaNdEcK Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Ej, samo nekaj: Plis, ne mi pisat v gz style pisavi, ker mi gre na določen ud! /offtopic Quote Link to comment
lukidd Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 ti še nisi videl GZ pisave. Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
lukzy44 Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 Ej, samo nekaj: Plis, ne mi pisat v gz style pisavi, ker mi gre na določen ud! /offtopic tega pa ne razumem? Quote Wii Link to comment
Recommended Posts