Jump to content

Kaj mislite ? ali bi bilo lusno ce bi....


DR4GON64

Recommended Posts

kaj mislite ali bi bilo lusno ce bi lahko x360 popolno podpiru slovenijo !?

mislim imeli bi tako kot italjani ali avstrici ko imajo vse prevedeno(ampak ni stvar v temu da imamo predvedeno) in se v vsakih xbox360 nagradnih igrah\turnirjih lahko spilajo in zadenejo ! ka pa mi!

Mi pa nc vem da veliko drzav nima tega ampak cigava napaka je to ?

npr. ce bi hoteli da bi lahko pravilno vnesli nas naslov ko se registriramo na live ! mislim ej ! ne zgrabi ti tvojega postnega naslova(pa pol tvojih podatkov ne) pol pa se morm se jeb*t da najdem UK post number :doh: ka mislite ce bi zaceli posiljat emajle na microsoft slovenija a mislte da bi kaj naredli...teti lenuhi...

vsaka drzava bi mogle imeti pravico da soleduje v nagradnih igrah ali xbox live turnirjih !

mislim ce bi dobili podporo za naso drzavo bi cene iger in konsol xbox360 padle ker bi dobili uvoznika ! mislim vem da se je mal brzveze pizdit ampak sam sprasujem ! A bi blo lusno da bi imeli svoje tk kot ma avstrija in druge drzave !

Lep Pozdrav :hyper:

DR4GON64.png
Link to comment

DR4GON64 jaz že nekaj časa pričakujem od Slo M$ da končno naredi red v deželi na sončni strani alp (dasi ravno imam zadnje čase občutek, da živimo bolj v senci).Ni in ne bo mi nikoli jasno zakaj M$ produkta M$ Slovenija ne distribuira, kar bi pomenilo veliko manj kakršnih koli težav.

Skratka Xbox live z registracijo za Slo je že skoraj nuja, ker smo v popolnoma neenakopravnem položaju nasproti ostalim državam, še Češka, Polska bo mela svoj Live,..Jao, Jao Slo M$ ti si totalno v p....!!!!!

Xsiluro.jpg

Link to comment

Dr.Miha a za Sony-ev playstation je pa trg dovolj velik??

Polska , Češka, Slovaška pa nimajo piracije,.. še precej več kot pri nas,..Pa dobijo Xbox Live!!??

Tudi Slovenija bi postala zanimiv trg za M$ konzolo če bi se M$ Slovenija vsaj toliko potrudil, da bi bil uradni distributer. Verjamem, da je lažje prodajat Windowse in lepo pobirat zaslužek kot pa končno nekaj narediti za ljubitelje M$ konzol,.In mi naj bi bile v Evropi..SRAM JIH JE LAHKO!!!

Če kdo spiše pismo Microsoftu za pridobitev Xbox Live podpore za SLO se takoj podpišem kot podporni član!!Pa verjetno ne bom edini!!

Xsiluro.jpg

Link to comment

tako poslal sem tem uber lenuhum en text

Pozdravljeni

Mene zanima zaka se nima slovenija popolne podpore na xbox live-u

mislim zelo lepo se prodaja konsola (xbox in xbox360)tukaj in zelo veliko slovencov ni zadovolnih z podporo !Zakaj niso zadovoljni ? Ker je ni !Nase sosednje drzave ze imajo popolno podporo za njihovo drzavo! Stvar je v tem da moremo bit preprosto pod eno drugo dzavo UK,Austria,Italija... ! vsem lepo pise iz kod so in lahko sodelujejo na turnirjih/nagradnih igrah ki jih punuja xbox live

preprosto izkljuceni smo iz tega programa...

Ker ce bi se podpora nekako zrihtala potem bi pomojem tudi uradnega uvoznika dobili za xbox/xbox360 in xbox/xbox360 igre in po sreci druge microsoftove izdelke s tem bi mal znizali cene ker so npr. za x360 igre 17.900sit (74.70eur) ker mora trgovina sama uvazat zato je drazje! S tem nebi samo znizali cene ampak tudi povecali prodajo microsoftovih izdelkov....

upam da se bo kdo od vas se najdu da jim posle se kak text ko bo se boljsi od mojega ! Res ! Ce hocmo kaj dans morm bit zlo dosadni ! :cool:

poslal sem jim pa na info@microsoft.si zdej pa upam da je bil pravi naslov :headscratch:

no stvar je v tem da se mormo mal zbunit !!! ce sploh hocmo kaj :annoyed:

Uzivite :beer:

Lep Pozdrav :bowdown:

DR4GON64.png
Link to comment
Dr.Miha a za Sony-ev playstation je pa trg dovolj velik??

Polska , Češka, Slovaška pa nimajo piracije,.. še precej več kot pri nas,..Pa dobijo Xbox Live!!??

poglej koliko večje države so to. Že če ne drugega, prodajo več hardvera kar pomeni, kljub pirateriji, več prodanih iger. Koliko X360 pa je trenutno pri nas? 50?

Kdaj je Sony pričel tržit PS2 pri nas? Par let nazaj, ko je že itak ogromno folka nabavilo konzolo čez mejo. Pač se je zastopnik odloču in tvegal, kar je bilo tudi pametno.

 

 

Link to comment

Dr.Miha mislim, da ni štos v velikosti države ampak v pripravljenosti lokalnih M$ ponudnikov, da ponudijo izdelek, ki je "itaq" Microsoftov na lokalnem trgu(Slovenija).

Dejstvo je da M$ ne služi z konzolo ampak z igrami ravno tako kot Sony princip je isti,.. Pred petimi leti bi M$ lahko distribuiral XBOX 1 v Sloveniji pa ga ni hotel , SONY je od veselja skakal pod oblake in je samo lepo štel dobiček od prodaje,..Jao SLO M$,..

M$ Slo ni pripravljen podpret Slovenije kar se tiče konzol,..In to je totalno nesprejemljivo,.. In temu se bi lahko Slo fani uprli, ker ne gre samo za podporo Xbox360 ampak tudi "staremu" Xbox-u,..

By the way zgornje pismo je že začetek in prava smer,..!!

Xsiluro.jpg

Link to comment

MICROSOFT SLOVENIJA ODGOVARJA :

Microsoftova konzola XBox 360 v Sloveniji po uradnih distribucijskih poteh ni na voljo. Iz tega razloga v okviru Microsoft Slovenija tudi ni tehnične podpore. Za uvoz konzole so se odločili nekateri prodajalci, pri čemer pa morajo poskrbeti tudi za samo podporo izdelku.

Za dodatne informacije vas vabim, da nas pokličete na spodnjo telefonsko Številko vsak delavnik med 8 in 16 uro.

Lep pozdrav,

Manca Poglajen

Microsoft Center za uporabnike

Informacije

Telefon: (01) 585 34 49

http://www.microsoft.com/slovenija/mscenter/

ZA ZJOKAT :crybaby: js mislim ignorirani bomo ostali jaoo... ne bo podpore nevem a so sploh razumeli kaj pricakujemo od njih al so sam :crazy:

tole pa mocno poudarjam : Za uvoz konzole so se odločili nekateri prodajalci, pri čemer pa morajo poskrbeti tudi za samo podporo izdelku.

ka naj zdej mantis tam nam dela xbox live podporo ???? :crazy:

prav brez idej sem ostal :wasted:

DR4GON64.png
Link to comment

@DR4GON64

sej lepo, da si se potrudil in napisal mail, a drugič se malo bolj potudi in ga ne napiši na ravni četrošolca... :lol:

Drugače pa čisto ignorantski odgovor s strani Microsofta. Kot, da ne gre za njihov izdelek. Nobenih vzrokov, nič dejstev zakaj.

Microsoftova konzola XBox 360 v Sloveniji po uradnih distribucijskih poteh ni na voljo.

To mi je najbolj smešno. Kot da niso oni ta uradna distribucijska pot, ki je ni :doh:

Link to comment
@DR4GON64

sej lepo, da si se potrudil in napisal mail, a drugič se malo bolj potudi in ga ne napiši na ravni četrošolca... :lol:

da vidis kok sem gledu kk lepo jim bi napisal ker bi jih najraj poslal v tri piz.... mislim leni so ko nevem ka !? kr na druge se neki zgovarjajo ! mislim da bi res mogli microsoft slovenija javno je**t kot npr. Joker Revija kot je samotar reku

pa zakaj so pol microsoft ce pa nc ne morjo !?!

eno vprasanje ???

Kaj ce bi pa nevem tocn na sedez mal tole napisal kaj se dogaja kje to oni majo amerkia... a bojo sploh vedli ka je slovenija ko smo tako neznani :puppy: kao da ne obstajamo...

bom pa probu se poklicat na uno stevilko....

Lep Pozdrav :rock:

DR4GON64.png
Link to comment

Glede članka v Joker-ju menim, da to nikakor ni slaba ideja.Mogoče bi lahko Snetiju rekli da se razpiše glede tega problema z M$ Slo. Dobro bi pa bilo glede na to da se približuje NT konferenca postavit M$ Slo vprašanje zakaj kot uradni distributer M$ izdelkov ne distribuira tudi M$ konzol!!!?? A je z njimi preveč dela ???

Xsiluro.jpg

Link to comment
Glede članka v Joker-ju menim, da to nikakor ni slaba ideja.Mogoče bi lahko Snetiju rekli da se razpiše glede tega problema z M$ Slo. Dobro bi pa bilo glede na to da se približuje NT konferenca postavit M$ Slo vprašanje zakaj kot uradni distributer M$ izdelkov ne distribuira tudi M$ konzol!!!?? A je z njimi preveč dela ???

Iksa ena nismo dobili zaradi premajhnega trga in prevelike stopnje piraterije. Očitno je z X360 enako.

Potem bi se lahko mirne duše razpisali lahko tudi o Emoni Obali, ki je distributer Nintenda in jih očitno boli k... za dotične zadeve. A na srečo nas rešuje Müller.

 

 

Link to comment

Poslušaj Dr.Miha to kar M$ Slovenija počne je totalni "Bušizem" kakor koli pogledam.Da se zgovarjajo na premajhen trg in na stopnjo piratstva je larifari.Jaz do sedaj še nisem videl piratskega špila za X360. Dejansko M$ Slo z svojo nepodporo M$ konzolam in pripadajočo opremo ravno pospešuje piracijo in jo ne omejuje tko, da je tista zgodba o premajhnosti in preveliki stopnji piracije dej ga no biksat. Ne da se jim ukvarjat z xbox-om to je to in nix drugega, ker bi celo morali nekaj naredit ne pa samo kasirat, kar počno pri winsih in office-u. Vsak v Sloveniji bi raje kupil in nosil denar Slovenskemu M$-u kot pa Avstriskemu ali Italijanskemu se ti ne zdi!!!???

To kar M$ Slo počne je ignoriranje slovenskega trga. Sram jih bilo.

Glede Nintenda moram rečt samo to: a v Sloveniji obstaja Nintendo Slovenija!!?? Za M$ obstaja uradni distributer(M$ Slo) , ki se ne zmiga ne neka firma, ki "kvazi" distribuira, to je pomoje precej velika razlika!!? Tega si M$ Slo pomoje ne bi smel privoščit.

Xsiluro.jpg

Link to comment

Razlog za neprodajo xbox znamke v Sloveniji je prevelik rizik - iz ust nekoga na visokem položaju pri M$ Slo. Do nadaljnega nimajo planov za distribucijo x360, ker očitno je dobiček minimalen in zanemarljiv.

Poleg ostalih razlogov pa je tu pomanjkanje podporne storitve in osebja, ki bi skrbelo za odpravljanje napak. Nekaj podobnega kot je Windows Support.

Link to comment

SolidG no to bi bil lahko boljši razlog. Sam če se splača uvažat manjšim podjetjem Xbox ter Xbox360 mi ni jasno kako ne more tega naredit podjetje kot je M$ Slovenija. Če smo zmožni imeti slovenske Windows-e in office zakaj ne bi mogli imet še M$ konzol,..Tko strašno nerazumljivo je to!!??

Glede nedovolj ljudi za podporo. Idealna zadeva imamo tolk nezaposlenih, ki bi radi delali M$ XBOX360 support ,...

Xsiluro.jpg

Link to comment

Glede tistih izgovorov s strani Microsofta:

1. Kolikor jaz vem naj bi bil x-box360 kar dobro zaščiten proti pirateriji.

2. Pomanjkanje konzol in podpore zvišuje piraterijo, saj si ljudje enostavno dobijo emulatorje (vsaj zdi se mi tako).

3. M$ Slovenija bi po mojem mogu zastopat Slovenijo (vsaj malo) in vsaj probat dopovedat Američanom, da smo v EU in ne v V Evropi, da nekaj možnosti pa vendarle daje naš trg, da bi pa mogoče lahko vsaj poskusli, saj se lahko izdelki kasneje še vedno umaknejo... Ne pa da se M$ Slovenija obnaša tako, kot bi se lahko Američani in praktično sploh ne vloži truda, da bi naš trg dobil izdelke in podporo. Pa sej če bi jih Američani zavrnli bi pač reku , da nismo razpoznavni itd. ampak da pa pro*leti idio*i za**kani sploh ne sprobajo- to pa jim je za zamerit. :a_a::crazy::crazy::crazy::no_no:

4. Če se malo dotaknem politike. Če smo v njihovem zavezništvu (NATO) bi nas pa ja menda mogli vsaj mal poznat, ne pa da se delajo, kot da cele ZDA prvič čujejo za nas. Če pa res ne vejo kdo je v njihovem zavezništvu, pol pa res ne vidim fore, tak da poznali bi nas pa menda lahk, kajne!!!!!!?? :bringiton: :ihih:

Link to comment

prav nevem...Oni zgleda hocejo in podpirajo piracijo... s tem da ne uvazajo

kk je pa sony ps2 zacel ??? to mi povejte ?? cist na isti nacin mors mal riskirat ce ne ni biznisa ! ampak to kar dela M$ slo je pa podpora piracije

ker mi ko nimamo podpore

1.Nimamo pravic sodelovati v bilokakresnih xboxlive nagradnih iger \ turnirjih

2.Nimamo uradnega uvoznika zato se igre prodajajo po zelo veliki ceni 18k in tudi konsole same so drazje

3.Narod ni butast da bo devu za vsako igro 18k zato se bo raj preklopu na piracijo... (tukaj m$ slo podpira piracijo)

4.Mi smo v eu in imamo cisto enake pravice kot vse drzave v EU!

5.Neki hocejo naredit slovenijo mal bolj znano pa jo sam bolj nazaj drzijo

6.M$ lahko hitro dobi ljudi ki se bo ukvarjalo s tem biznisom....

7.ce tega M$ ne misli naredit se vidi kam nas prihodnost pela....

DR4GON64.png
Link to comment
Jaz mislim, da bi bilo potrebno poslat kakšen mail Biliju, ker naš M$ ni vreden pol litra tople vode.Svoj čas sem bil še ponosen na to, da imamo svojo verzijo winsow ampak od takrat pa M$ Slo živi samo na lovorikah!

Se popolnoma strinjam, ampak ali ve kdo e-mail naslov od Billa???

Drugač bi pa blo po mojem bolj sigurno pismo (into the hands of Bill Gates).

Drugač pa sem si zamislil takole:

1.stopnja: nekdo pošlje na Billov naslov e-mail z vsebino.

2.stopnja: če ta oseba ne dobi odgovora v 14. dneh mu pošljemo vsi isto/podobno vsebino.

3.stopnja: če nihče v roku 7 dni ne dobi odgovora pa pošljemo osebno pismo direktno v njegove roke.

4.stopnja: če še vedno nič ne bo pa mu bomo vsak 2. dan pošiljali e-mail-e

5.stopnja: UPANJE UMRE ZADNJE, čeprav lahko samo z upanjem čakamo na kakšen odgovor, ali pa na spremembo stvari v Sloveniji, ki je v EU in ne v Afriki :petting: .

Napišite še vi vaše zamisli, predloge, dopolnitve h mojemu predlogu...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.