Gapi x3 Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 OK ja opazil sem, da sploh ni kje kaksne uradne teme ali pogovora o GTA4 zato sem se odlocil da ga bom naredil kar js. Kaj si pravzaprav mislite v trailerjih? Ta zadnji tretji trailer je res odlicen, grafiko so res naredili dobro. Kar ql bo hodit po New Yorku. Sam slisal sem govorice da morda ne bo vec freroam. Sicer jim ne verjamem saj je ze GTA1 bil freroam tak da to verjetno ne more bit res. Aja pa se nekaj a slucajno kdo ve kaj rece un gangster na koncu 3. trailerja ko je: so are you aXXXXX(to ne vem kera beseda in me ta zanima xD) big guy, or are we gonna have to kill you.......weeeel since you put it that way... I'M IN (najbolj kul stvar v tem trailerju xDxD). Trailer 1: http://www.gametrailers.com/player/18206.html (ogromno presenecenje ko je trailer prisel na internet, a v njem nismo veliko izvedeli in nam ni dosti kaj povedal zato smo cakali in cakali... na...) Trailer 2: http://www.gametrailers.com/player/21048.html (ko je prisel na internet smo o igri veliko kaj izvedeli imamo tudi analiste s katerimi zvemo veliko next gen stvari o tej igri. Je bil tudi eden izmed najbolj gledanih trailerjev leta in najbolj downloadanih) Trailer 3: http://www.gametrailers.com/player/28633.html (nanj smo cakali...cakali in ga docakali... vsi so bili preseneceni, razkrite so bile osebe in vec funkcij kot so imeti punco ki so ze bile v GTA San Andreas. Res dolg in fantasticen trailer.) .... ko boste videli ocene teh trailerjev... lahko pozabite na vse ostale :ihih: http://www.gametrailers.com/player/29197.html ---> to so se analisti tretjega trailerja.... predlagam da si ustavite sliko na vsakem mestu kjer se kaj napise saj jaz nisem utegnil prebrat brez ustavljanja. Quote Link to comment
Travar Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Pomojem reče to: "So you're in big guy? Or we gonna have to kill you." "Well... since you put it that way... I'm in." Quote Link to comment
admins Anduril Posted January 15, 2008 admins Share Posted January 15, 2008 Če narediš uradno temo, potem napiši vsaj celo ime špila, pa v prvi post pripopaj kakšne slike in linke do trailerjev. Quote Link to comment
Judozerc Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 GTA 4 težko pričakujem, upam pa, da bo upravičil pričakovanja, ki so, roko na srce, zelo visoka **** Pomoje bi bilo pa potrebno malo sankcionirat ljudi, katerih poste beremo z večjim naporom, zaradi pretirane uporabe narečja. In orenk mi gre na kito, da ne morejo biti niti uradne teme slovnično (ali vsaj blizu tega) napisane... **** Quote Link to comment
Gapi x3 Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 Hocte trailerje? ok bom vse dodav v HD na gametrailers. Quote Link to comment
Gapi x3 Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 OK popravil sem moje narecje, spremenil naslov v njegovo celo ime in vam dal linke za HD trailerje in se ta analist al kako se ze rece. Se kaj rabte mogoce? Quote Link to comment
Samotar Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Ja , lahko dodaš še kake 2-3 slike, da mal poživiš svoj post !! Drugače pa :thumbup: Quote Xbox Link to comment
Gapi x3 Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 Ja , lahko dodaš še kake 2-3 slike, da mal poživiš svoj post !!Drugače pa :thumbup: Eeeem... in kako to deluje xD? Quote Link to comment
Pek Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Komi čakam tole igro!Ampak nevem, če jo bom pa takoj kupu!Že tko šparam za Assasin Creed Quote xbox360 > all Link to comment
atomikus Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Assasin si zdej rablen kup. Ta igra je res čefurska DO KONCA, to mislm v pozitivnem smislu. Men je do dile zakon. Quote Link to comment
Judozerc Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Ja , lahko dodaš še kake 2-3 slike, da mal poživiš svoj post !!Drugače pa :thumbup: Lepo, da se vsaj en ne pizdi, če ga kdo malo pokritizira hehe ------------- (mimogrede, uradna tema GTA 4 naj ne postane uradna tema Assassin's creed ali celo tržnica) Quote Link to comment
MaTTrA Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Ka ko bi tole v multiplatform prestavli ker ni sam za 360?! :doh: Quote Hell is where the police are German, the chefs British, mechanics French, lovers Swiss and it's all organized by Italians. Link to comment
Gapi x3 Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 Ka ko bi tole v multiplatform prestavli ker ni sam za 360?! :doh: Ja sam sm mislo posebej za 360 ownerje saj so tisti ps3 skorajda mrtvi in neaktivni zanima me predvsem ali ga boste kupili saj navsezadnje bo na 2 dvdjih a ne in bo stal verjetno malce vec no mo vidli pustmo se presenetit xD. Quote Link to comment
MaTTrA Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 You're joking right? Ne mi rect da si vse skup mislo resno glede PS3 userjev ... Quote Hell is where the police are German, the chefs British, mechanics French, lovers Swiss and it's all organized by Italians. Link to comment
paulo Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 ma pomoje bo normalna cena kot ponavadi v slo. ker sm gledal prednaročila na www.game.co.uk in je cena tam okoli Quote http://ps3.dober.si/ Link to comment
NoWii Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Ok, ni vazno, tema je tam ko more bit in je vse tko, koker more bit (slike ti sezmeraj mankajo v naslovnem postu)!!! Let's talk about GTA 4 now! Jst mislm d bo spil odlicen, ampak tod tvojimi pricakovanji, Judozerc. Sam ga se nebom mogu kmal sprobat (nimam ne x360 in ne PS3, da pride na PC bo pa se trajal), ampak vseeni komaj cakam, da pride, da vidim kaj bodo ljudje povedali o njem.... Ampak ze zdaj mislim, da bo v spilu karnekaj graficnih napak oz pomankljivosti....na zunaj bo lepo, sam ce bos pa pozorn.... Bomo videli.... Quote Link to comment
Judozerc Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Mah, za grafiko mi je, ako bo ustrezala vsaj minimalnim standardom next-gen iger, vseeno... Bolj se mi gre za igralnost, upam da bodo na tem področju naredili korak naprej, saj - roko na srce - zadnji trije deli niso kaj preveč napredovali (dodali so motorje, notranjost zgradb, večja mesta, ostalo pa je ostalo več ali manj identično izvirnemu 3D GTA-ju, torej trojki) Quote Link to comment
Gapi x3 Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 Mah, za grafiko mi je, ako bo ustrezala vsaj minimalnim standardom next-gen iger, vseeno... Bolj se mi gre za igralnost, upam da bodo na tem področju naredili korak naprej, saj - roko na srce - zadnji trije deli niso kaj preveč napredovali (dodali so motorje, notranjost zgradb, večja mesta, ostalo pa je ostalo več ali manj identično izvirnemu 3D GTA-ju, torej trojki) men je pa sam pomembna story freeroam pa grafika. Story more bit dobra ker pri SA je blo tako dozivetje da ga ne mors pozabit res fenomenalno! Quote Link to comment
Gapi x3 Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 pa jst mislim da bo igra kar hitro tut prisla na pc saj so za SA naredli isto. Najprej na konzolah in tut sploh niso kaj govorli da pride za pc potem pa kar naenkrat. Na koncu so opazli da jim je pc dav najvecji dobicek tak da ne verjamem da na pc ne bi prisla. Seveda pa si jo bom vseeno kupil za konzolo ker ne nameravam cakat se 1 mesec xD. Quote Link to comment
admins Anduril Posted January 16, 2008 admins Share Posted January 16, 2008 gpolenik: z razlogom imaš nad svojimi posti ikonico 'Uredi', veš? Če se čez dve minuti spomniš še kaj za dodati, pač dopiši v prejšnji post. Quote Link to comment
NoWii Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Mah, za grafiko mi je, ako bo ustrezala vsaj minimalnim standardom next-gen iger, vseeno... Bolj se mi gre za igralnost, upam da bodo na tem področju naredili korak naprej, saj - roko na srce - zadnji trije deli niso kaj preveč napredovali (dodali so motorje, notranjost zgradb, večja mesta, ostalo pa je ostalo več ali manj identično izvirnemu 3D GTA-ju, torej trojki) Glede grafike: enako. Jst dam ponavadi vse na low (tudi ce bi na cem bolsem delalo), samo da tece GLADKOO! Za kritiko, ker ni bilo veliko sprememb: Za to imajo ustvarjalci dober izgovor. Gta 3, je bil gta 3, VC in SA, sta bla sezmeraj pod tretjo generacijo spila.... sedaj, ko je to GTA4, naj bi bila to nova generacija gta-ja, z veliko novosti....upajmo Quote Link to comment
iLichu Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 kje so slike ?!??! Quote Link to comment
Bartala Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Če bo vsaj malo spominjalo na GTA3 in Vice City bom zadovoljen Quote Link to comment
marxon Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 komi ga čakam. grafika mi niti ni tko važna. važno je sam d se ne bom mogu odlept od špila pa d ga bom lahk igral 3 ure usak dan brez da bi mi blo dougčas. tko k je blo pr gta3. Quote Link to comment
paulo Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 se strinjam s tabo!!GTA :bowdown: Quote http://ps3.dober.si/ Link to comment
Recommended Posts