Kuky Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Zanima me kdaj bo v evropi spet dobavljiva popravljena verzija microsoftovega wheela , a ima kdo kak info ? Quote http://profile.mygamercard.net/Kuky28 Link to comment
fire_soul Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 popravljena ? Quote js ne vem no Link to comment
Travar Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Ta volan je baje zanič. Ne samo, da se hitro zlomi in povzroča požare... tudi kot volan je baje zanič. Vsaj tako pravijo reviewi. Kje si pa slišal o popravljeni različici? Quote Link to comment
Gapi x3 Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 haha pozare??? ej resno?? Quote Link to comment
RaZoR Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Ja enkrat sem v Dnevniku al nekje sem bral, da se je že kar dostim ljudem zgodilo, da je volan povzročil ogenj. Quote Link to comment
Travar Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Ja enkrat sem v Dnevniku al nekje sem bral, da se je že kar dostim ljudem zgodilo, da je volan povzročil ogenj. In to ne katerikoli volan. Pač pa originalen xbox volan. Quote Link to comment
Sasuke Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 ja mene tut zanima kje se ga lahko kupi, ker bi si ga sam tut kupil(original xbox) Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
bmxrider Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 pa zažgau bajto an Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
Gapi x3 Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Ja enkrat sem v Dnevniku al nekje sem bral, da se je že kar dostim ljudem zgodilo, da je volan povzročil ogenj. Hahahaha js pa ja crknem od smeha haha da igras forza2 pa ti tik pred ciljem volan zagori hahaha. Quote Link to comment
Tomson Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Ni volan povzročal ognja, temveč AC adapter, ki se je v nekaterih (sicer redkih) primerih zaćel smoditi. Je pa tudi res, da so pošiljali zastonj "pravilno delujoče) AC adapterje po celem svetu zastonj. Treba je bilo samo poslati pismo na Microsoft UK. Kar sem storil a nikoli dobil AC adapterja. Quote Xbox360 / Panasonic 42PX80 / Logitech Z-5500 Link to comment
Gapi x3 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Ni volan povzročal ognja, temveč AC adapter, ki se je v nekaterih (sicer redkih) primerih zaćel smoditi. Je pa tudi res, da so pošiljali zastonj "pravilno delujoče) AC adapterje po celem svetu zastonj. Treba je bilo samo poslati pismo na Microsoft UK. Kar sem storil a nikoli dobil AC adapterja. Lol a potrem sploh nisi dobil nazaj al kaj? Quote Link to comment
Tomson Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Nope, zdaj bo 3mesece od tega pa nobenega sluha o AC adapterju ... :bleh: Quote Xbox360 / Panasonic 42PX80 / Logitech Z-5500 Link to comment
alexs Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Volanov je v Grazu v Mediamarktu ko listja. Celo goro so jih imeli. Če so pa popravljene verzije pa ne vem. Cena za njih je 130 evrov. Quote Link to comment
Recommended Posts