Jump to content

[GBA] GBA SP na koncu poti? Um, ne

DrMiha

Recommended Posts

Poglej v Big Bangu, BOFu ali Mullerju. Cena ni tako pretirana. Potem pa je še tu tujina, kjer prodajajo različne pakete (konzola + igra).

Začuda se kmalu obeta novi dih dobrih aplikacij za staro mulo - Final Fantasy IV, Tales of Phantasia, Warioware Twisted in Drill Dozer, ki bi bile dokaj spodobne zadevščine.

Drill Dozer (aka SCREW BREAKER!!!1 .. kako so morali to cenzurirati, opice puritanske jadne.. bogve, kako rečejo šraufencigru, da ne bi pokvarili svojih otrok... :x ) je res posrečena zadeva. Škoda za nihajočo težavnost, če ne bi bil 1A naslov. Tako pa je svoj višek dosegel v nekaj res zahojenih Boss Fightih, potem pa je šla laganica do konca. Vseeno, zel izvirno.

No, kar pa res čakam je, da butli od Nintenda zaboga že enkrat izdajo F-Zero Climax za EU (ni ga niti za US, le JAP je). Kako je možno, da ultimativni F-zero naslov za GBA, paradni konj serije v 2D z odličnim editorjem prog in konec koncev first party proizvod ni izdan izven japonske, medtem ko dobesedno vsako sranje izide povsod. Goddamn, jaz ne štekam. :crazy:

• 3 months later...
Pri nas se ga da dobit? Kaj pa cena?

Igral sem nekaj špilov z emulatorjem na pcju in ene igre sekajo. Morajo pa igre še dosti boljše zgledat na orginalni zadevi.

Tu maš za Kupit GB SP(po ojem je na tej strani HUDO predrag):

http://www.playgame.biz/index.php?pojdi=izdelek&ID=439

In še GB Micro:

http://www.playgame.biz/index.php?pojdi=izdelek&ID=1137

Meni sicer bol mikavno in sexy :mwahaha: zgleda GBM. Pa če še nabaviš Zelda Minish Cap pa bo. Če pa hočeš tukaj na PG kupit GB SP pa se ti bol splača pomojem DS pa lihtak podpira igre za GBA.

Tu je primerjava 4-ih N prenosnih konzol:

comparatif-gba-ds.jpg

GBM in iPod:

gbm3.jpg

GBM:

gbamicro2sm.jpg

gameboymicro_005.jpg

Have a good time.

followmeontwitter.png
  • admins

Ja, ekran je baje res orenk manjši, a še nikjer nisem slišal, da do te mere, da bi kvaril izkušnjo. Napram 1. seriji GBA SPjev in DSjev ima baje precej izboljšan ekran, nekaj takega kot 2. serija SPjev in verjetno malce slabšega kot DS Lite .. karkoli sem bral po tujih forumih, je večina folka nad Microm več ali manj navdušena.

Btw, tisti GBA SP na Playgame je verjetno tako drag še posebej zato, ker gre za neke vrste posebno Zelda izdajo, ki je res fakin orgazmično lepa. Tega se ne vidi na sliki, a na zgornjem delu (pokrovčku) SPja je mali Tri-Force .. sem ga nekoč videl v Muellerju in se instant zalubu vanga - če ne bi bil tako pregrešno drag, bi si ga pomoje kr za brezveze nabavu. :lol:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Oj imam vprašanje glede iger za GBA , GBM , GBA SP in Dual . Ali na vseh teh delajo igre za GBA. To da igre izdane za Dual ne delajo na starejših konzolah mi je čist jasno.

Imam namreč rom disketo za GBA SP in bi torej vse igre laufale tudi na Dual? Ali se dajo na rom od Spja naloziti tudi igre za Dual?

Bo res treba en Dual kupiti.

LP,Sandi

PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net

r4forumro4.th.jpg

ali www.taskmedia.si

• 7 months later...
  • 2 weeks later...
ej fanjte a kdo ve kje lahko dobim DS emulator na katerem celo ''delajo''

igre NDS? :wtf:

Sprobi:

http://www.isohunt.com/download/16884193/DS+emulator

http://www.isohunt.com/download/13538595/DS+emulator

Ampak bos rabu torrent odjemalca. :ihih:

Za tizga k je hotu nasvet kaj kupit (

mene pa zanima kaj mi svetujete kaj naj si kupim gameboy micro,gameboyadvance sp,psp ali nintendo ds prosim svetujte
):

Ce lahko DS podpira tudi GBA igre (ki jih sevede lohka), na PSPju delaju tudi igre za PS1 pa se mi zdi d tud za PS2....za PS1 sm bral u Jokerju da bo mozno jih dobit, za PS2 pa na enmu forumu....