admins Anduril Posted May 22, 2006 admins Share Posted May 22, 2006 Sploh še kdo kaj uporablja kockico ali jih mate vsi zaprašene, pospravljene nekje v kakšni omari, kjer čakajo na konzolna nebesa? Jaz sem se po preceeeej časa spravil prešpilat še par špilov na GCju, ki jih imam že od pamtiveka, pa si nikoli nisem vzel časa, da bi se jih lotil. Namely, trenutno se prebijam skozi Metal Gear Solid: The Twin Snakes .. malce pod vplivom navdušenja nad MGS4 trailerjem. MGS kot MGS, na čase precej živce-parajoč, a se splača prebiti skozi take situacije predvsem zaradi zgodbe in zabavnih vmesnih sekvenc .. čeprav imam vsake toliko občutek, da več cajta zrem v pogovore in animacije kot dejansko igram? No, po MGS me čaka še Paper Mario: The Thousand Year Door in slej ko prej Super Paper Mario, mogoče kje vmes še GCjev Fire Emblem, če ga uspem kje dobiti .. vsekakor ima pri meni kockica še kar nekaj življenja pred sabo. Pri vas? Quote Link to comment
DrMiha Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 ma poleti sem se nameraval končno spravit obrnt Prime, a sem špil že lani prodal. Prekleti bedak :crybaby: Quote Link to comment
Lupin Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Ma komi čakam, da konča matura, pol se bom pa spravu na veliko nad GC. Sm si delu zalogo zdej neki cajta, tko da ne bom manjkal stvari. Metroid Prime 2, Paper Mario, Baten Kaitos, SMS (bolje pozno kot nikoli heh), Super Monkey ball. Mam GC manj kot leto, tko da ne bo zmanjkal stuffa . Btw, kje bi lahko staknu MGS, al pa npr. Tales of Syphonia? Anduril, če boš prodaju slučajno, let me know . Quote Link to comment
mazinger Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 nic dobrega ni bilo za igrat pa sem ga prodal potem pa je prisel RE4 :doh: Quote [<a href="http://profile.mygamercard.net/floskelic"> </a> Link to comment
AndY1 Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Paper Mario je zelo dober špil in ga bom še enkrat obrnil na Wii-ju. Prav tako bom šel še enkrat čez Zeldo:WW, Eternal Darkness in Pikmine. Trenutno pa GC bolj samvea kot ne, ker v glavnem špilava s punco DS-a. Drugače pa nabijava Mario Kart: DD Mario Party 4, 5 na GC. Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 23, 2006 Author admins Share Posted May 23, 2006 Pismu, ja, še enkrat se moram spravit špilat Pikmine, pred leti jih nisem čisto pokapiral in se nisem orenk spravil k njim .. Wind Waker bo definitivno pred izidom Twilight Princess še enkrat obrnjen, Mario Sunshine pa tut nikoli nisem končal, shame on me. Sem pa tut razmišljal, da bi si za dečvo omislil kakšen Mario Party, ker ful nimam kakšnih blazno zabavnih multiplayer špilov - Soul Caliburja 2 pa noče špilat. Quote Link to comment
DrMiha Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Pismu, ja, še enkrat se moram spravit špilat Pikmine, pred leti jih nisem čisto pokapiral in se nisem orenk spravil k njim .. jst bi pa skrajno rad prešpilal drugi del Pikminov (če ti prvega ne rata v vsaj 22 dneh, nisi ded), pa ga nikjer ne dobim. Ma kdo za prodat oz. posodit? Quote Link to comment
AndY1 Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Pismu, ja, še enkrat se moram spravit špilat Pikmine, pred leti jih nisem čisto pokapiral in se nisem orenk spravil k njim .. Wind Waker bo definitivno pred izidom Twilight Princess še enkrat obrnjen, Mario Sunshine pa tut nikoli nisem končal, shame on me. Sem pa tut razmišljal, da bi si za dečvo omislil kakšen Mario Party, ker ful nimam kakšnih blazno zabavnih multiplayer špilov - Soul Caliburja 2 pa noče špilat. Predlagam ti Mario Party 4. 5 ni tako dober. Imam oba, pa v glavne s punco špilaval 4. Poleg tega je cena novega samo 17 funtov. Poglej na gameplay.co.uk. Quote Link to comment
AndY1 Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Pismu, ja, še enkrat se moram spravit špilat Pikmine, pred leti jih nisem čisto pokapiral in se nisem orenk spravil k njim .. jst bi pa skrajno rad prešpilal drugi del Pikminov (če ti prvega ne rata v vsaj 22 dneh, nisi ded), pa ga nikjer ne dobim. Ma kdo za prodat oz. posodit? Sem prešpilal Pikmine 2. Pa niso tako dobri kot enka. Zato se dvojko prodal naprej, enka so pa keeper. Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 26, 2006 Author admins Share Posted May 26, 2006 Je špilal kdo Fire Emblem: Path of Radiance? GBA Fire Emblema sta mi bila ful dobra, PoR je tudi dobival dobre ocene in baje ima fantastičen soundtrack, pa se vseeno kar ne spravim in ne spravim, da bi ga nabavil .. pomoje podzavestno vem, da imam še dovolj drugih špilov in da bo FE počakal na kdaj kasneje - po drugi strani bo pa takrat zunaj že Wii in bom pomoje bolj pozabil nanj .. Quote Link to comment
DrMiha Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Sem prešpilal Pikmine 2. Pa niso tako dobri kot enka. Zato se dvojko prodal naprej, enka so pa keeper. aja, sam sem slišal drugače. Nvem, pri enki mi je šla na živce časovna omejitev. Čeprav mi je ratalo ob prvem igranju 22/30 dni, v drugem pa 19/30. Quote Link to comment
samus987 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 jaz še vedno redno igram mojo kocko smash brose, fifo pa donkey kongo zimzeleni špili ki nikoli ne dojadijo Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 27, 2006 Author admins Share Posted May 27, 2006 Če se kdaj naveličaš Donkey Konge - let me know. Bi z veseljem malce sprobal bongote .. Quote Link to comment
samus987 Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Če se kdaj naveličaš Donkey Konge - let me know. Bi z veseljem malce sprobal bongote .. tegale se pa verjetno nikoli nebom naveličal igra je meni zelo zelo vredu. samo je pa res da po ene 3 dneh po 24 ur rataš že kar profi... no vsaj jaz =) upam da pride tudi na Wii pa da se bo dalo dowloadat nove songe Quote Link to comment
bz0 Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Ravno sem si mislil začet nabirat zalogo za poletje, pa v Italiji ne najdem nič pametnega. V tržnici pa je vse tiho, tako da se priporočam za špile, ki vam nabirajo prah na polici. Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 29, 2006 Author admins Share Posted May 29, 2006 Mnja, mogoče se odločim prodat MGS:TTS, ko ga prešpilam .. samo zaenkrat nič ne obljubim. Isto velja za Paper Maria, samo zna še trajat, preden ta pride na vrsto. :rockbrow: Drugi špili, ki jih imam, so pa keeperji .. Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 21, 2006 Author admins Share Posted June 21, 2006 Haha, zadnje čase ful z dečvo in bratom drkamo Super Smash Bros Melee - vem, da sem pozen, ampak kako zakoooon multiplayer špil. Dečva je običajno ful proti fajterščinam, tukej se dava pa skupaj v team in se spravljava na brata (ki naju, btw, sam več ali manj skoz tepe - jeben profi, ki je špil predrkaval s svojimi kolegi ). SSB: Brawl, here we comeee. :bringiton: Quote Link to comment
DrMiha Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Smashi so ultimativna družabna igra. Sploh ko se začnejo masovne ownaže, nakar pa si v naslednji rundi tepen kot pes :evil: Quote Link to comment
samus987 Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 jest sem včeraj začel igrat RE4 ... ja vem pozno pa vendarle bolje pozno kot nikoli špil mi je res ful všeč pa tudi primerno težek tako da imam zagotovljeno celo poletje zaposlitve če nebo drugega Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 22, 2006 Author admins Share Posted June 22, 2006 U, Resident Evil 4 je res hud špil, fino si si zastavil začetek poletja. Jst pa če boh da obrnem MGS:TT to poletje, pa se mogoče lotim še Paper Maria, definitivno sem se pa odločil, da nekoč v prihodnosti nabavim še LoZ: Four Swords Adventure .. old school 2d Zelda. Pa trije se bomo že nekak nabral, sam upam, da niso štirje predpogoj za kakšno resnejšo uživancijo .. :rockbrow: Quote Link to comment
Davodax Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 hja, zdaj sem si v nemčiji kupil Zelda-Wind Waker. kar kul špil. pa Big brain academy (za DSL). Samo nimajo pojma trgovci. sem v ProMarktu vprašal če je špil v angelščini, mi reče da ni, da je samo v nemščini. grem v Mediamarkt, vprašam isto, pa mi reče da govorijo nemško samo so angleški podnapisi :doh: :doh: :doh: . pridem nazaj (v prijatlovo stanovanje v nemčiji in ima on tudi game cube) dam špil noter. normalno vse v nemščini, ko vžgem, v meniju pa takoj piše scprahe in si normalno nastavim na angleščino. aja, pa v wind wakerju sploh me govorijo. tak da ne vem kaj sanjajo nemški trgovci :bleh: Quote Link to comment
oklepnjak Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Hjah, temu se reče improvizacija. Ne moreš enostavno od vsakega trgovca pričakovat da je igral WW, in ve kako se tem stvarem streže. Za moje pojme so tile avstrijski trgovci iz Mediamarkta čisto kul v primerjavi s slovenskimi, vsaj na osnovne stvari se spoznajo (ločijo zvrsti igre, in vejo kaj je to Live!). Quote Link to comment
RIDDICK Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Jaz pa sem kocko dobil komaj zdaj ko je že ubistvu "mrtva" ni več novih špilov za njo...kaki multiplatformski samo še..... Drugače pa povem da je kocka res dobra konzola....ima zelo dobre igre...Najboljši sta mi itak RE4 in WW, pa tudi Eternal Darkness ni slab....rad bi pa igral še Metal Gear Solid Twin Snakes samo nevem kje ga naj v SLOveniji dobim poceni. (če kdo prodaja let me know it [ZS] anduril vem da ga ma samo noče prodat ) WW ima pa najlepšo grafiko kar sem jih videl...oz. najbolj živo pisano tako lepoooo Quote Link to comment
sebek1 Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Jap gamecube je dobra konzola, sam vem, da ga bom še enkrat nabavil, da bom lahko preigral novo zeldo. Nevem zakaj sem starega prodal :doh: Quote Link to comment
policaj Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Jap gamecube je dobra konzola, sam vem, da ga bom še enkrat nabavil, da bom lahko preigral novo zeldo. Nevem zakaj sem starega prodal :doh: prodam gc kot nov ful pocen.. Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Recommended Posts