Skoči na vsebino

Izliv vaših frustracij v igrah !!!


D.Tidus

Priporočene objave

Oprostite ampak nekam moram tole zapisati ...

Igral sem tale špil in je še kar šlo , ampak na hard je začel NEPOPISNO pedersko igrati ta špil :a_a::a_a::a_a: ..

Igral z onim kitajcem v polfinalu in igram proti švedu ... 3 krat se je isto zgodilo ... Imam 10:4 situacijo ... In igram enako kvalitetno cel čas , vendar peder se čudežno vrne in dobi set 10:12. Prvič sem po kontrolerju celo s pestjo pribil , tako sfrustriran sem bil ... Zares bolno do konca ... Kar naenkrat začne gniloba vse vračat , vse zadane na rob , mislim ewo ena graja na Joker da temu špilu prilepi 90. Bolno defektno se mi je tole zdelo kako špil začne gnojno goljufati ali pa v takih situacijah dvigne težavnost na neobstoječi SUPER EXTRA EXPERT. Zares , še ena taka in dve podobni pa disk prelomim na pol ...

Se opravičujem , ampak sem totalno izfrustriran in nekje moram tole dati ven !!!

Owner of :

Xbox 360 + PS3...

Link to comment

Gears of War sem končal na insane sam in me nikoli ni sfrustriralo ... V Forza 2 multiplayer me skos sesuva , pa me ne frustrira ... Bioshock sem špilal na hard pa ne morem Big daddya sesut , pa sem ostal pri sebi .. Tu sem skoraj polomil tale kontroler ... Tudi na ps3 me v raznih špilih sesuvajo kdaj (čeprav sem zdaj v R:FoM master na online , Uncharted špilam na hard , Warhawk na online) ampak nikoli se ne razpizdim ful ful močno. Tale Table tennis me je prinesel do situacije da z zobmi pregrizem kontroler na pol ! :x

Owner of :

Xbox 360 + PS3...

Link to comment
edini špil ki mi je dokurčil je bil COD3 na VETERAN v enem levelu kjer so uleatvali vojak in si moral na tank dast bombo aaaaaaa sem mislu da bom popizdu :eviltongue: od tedaj se ga nisem niti dotaknil več :x

naredijo svoje :D

lejga lej

tut jaz sm pri istem obupal xD

vendar mem namen enkrat narest !

Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala

Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11

Link to comment

Če se vam pet ljudi ne smeje, ko izgubite za piksel energije po tem, ko ste ves čas vodili rundo na perfectu, na koncu pa vam je odpovedal gumb na sticku, vam je v trenutku potrebe po najvišji koncentraciji zazvonil telefon in nasprotnik se je hotel umakniti narobe predvidenemu napadu, ki ga vi sploh niste imeli namena narediti in vas je prav zaradi svoje napake in tega, da vam je crknil stick zadel za zmago.. je ves pameten, prepričan, da vas je čisto nadigral in se vam dere v faco, kako ste gnili... vi pa bizonite in veste, da vas nihče od ostalih ne le ne more razumeti, temveč tudi noče, saj mu je preveč smešno, da bi vam hotel nuditi kakšno psihično podporo, ki jo pravkar krvavo rabite... potem je še vse dobro. :thumbup:

V primerjavi s takimi situacijami je online shooter s 40 frejmi laga proti najbolj retardiranim, nadutim in goljufivim, gnoj bljuvajočim, igro hostajočim američanom milina in zen. :love:

Link to comment

Se spomnim ko so še bile 286ke, so bile razne arkadne streljanke (ne spomnim se naslova), kjer nisi mogu shranit, ampak ko si zapravu življenja si mogu čist od začetka. Seveda si mogu skakat v pixle, tempo pa je proti koncu ratval nemogoč. Je šlo velik živcev in tipkovnic takrat.

Zdaj ko sem že odrasel in imam druge probleme se s tem ne obremenjujem preveč in neham igrat če ne gre.

Link to comment

Super topic, ravno učeraj sem hotel razbit celo bajto zarad usranega kurčevga Burnout Paradise. Naštimam usran race si zberem en najboljši avto, štartamo, pizda ni 10 metrov ko me en gnoj že pofukano take downa. Okej si mislim chill grem naprej in dohitim enga idiota ki ni znal furat in sm si reku ajde peder da te dol zbijem, se s polnim šusom zabijem v njegov bok, tipa prilima na steno in bi mogu bit kurčev take down ampak ne pofukan špil je tko debiln narjen, da je mene kr odbil od njega na nasprotn pas, iz ceste in naravnost v pofukan avtobus. In to smo igral najmanj 10 takih rund in vsakič me je kak kmet zbil, niti enga usranga take downa nism dobu in sem res popizdu. Prosim res ne si kupvat novga burnouta ker je tko drekast, da vam raje jz spustim enga na cd tray od 360ke pro bono in boste bolj užival kot pa če bi špilal ta usran špil.

Drugo kar me pa itak vsak dan znova in znova razpiči je pa itak trashtalking na COD4 in ostalih mp špilih. Jz res nevem al majo to 360ke sami neumni gnoji ameriški in angleški al kaj. Človek se sploh ne more pogovarjat v angleščini ker vsakič začnejo debilne izjave padat pa ni važn al so debeli ameri, usrani angleži, pedrski francozi, smrdljivi nemci al pa pičkasti norvežani. Prisežem, da sem ratu ksenofob in rasist sam zarad tega lajva in usranga trashtalkinga.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Sam res Shoelace ti gnili američani, angleži, švabi pa francozi se sploh neznajo obnašat(dons mi je en cel COD 4 drkal v glavo "i like to move it, move it" omg sem popizdil(glih kar sem se nauču mutat ^^-skill)). Kaj bi dal da bi take lahko posnel in jih prijavil in da bi jih enkrat za vselej banali pm.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
  • Pred 1 mesecem ...

Zakaj ta tema ni u multyplatformu ?

Jaz sem takole popenil u GTA : San andreas.

Ki sem z kodami igral pa super punch sem mel .

Torej tud drugi so bli Supermani.

Pa ko je 3 missija ki dilerje mlatiš te boksnejo ... Drop dead CJ.

Pa sem popenil pa razbiu škatilico od špila .

Pa enkrat u NFS : Most wanned.

Zadnji livel,zadnji šef.

Puf...PS2 zašteka in zbriša use napredke.

Od prvega livela use na novo.

Jaz s-e-m šel čist iz sebe.

Prekovniu use . In ps2 in NFS in EA in bigbang in mojga psa(ker ni meu nič zraven pač sam se je rad igral m mojimi diski.)

Najhujše pa je blo pri Devil may cry 3.

Ker sem prekovnil use japonce in italjane da so mi prodali to igro .

In capcom da jo naredi so freaking hard.

Razbiu sm svetilko .

In šipo u sobi.

:tepen:

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.