Jump to content

Glasba

RIDDICK

Recommended Posts

Mislim da še ni te teme in da bi bila tudi ta potrebna an forumu. No naj se odvijajo in zavijajo pogovori o glasbi. Katero zvrst poslušate, mnenja in vprašanja o skupinah/novih skupinah....

Na glasbo je veliko vprašanj in odgovorov.

No v šoli ne maram čisto nič glasbe, res tak beden predmet, no malo pa ma dobrega v sebi, to pa je da se iz enih skladb malo delaš "norca", pa še to je po svoje brezveze.

No trenutno poslušam stare dober UB40-I want to make you sweat in Inner Circle- Rock With you. No med sedaj kar popularnimi skupinami pa so mi zelo všeč skupina Franz Ferdinand z muzikami: Dark of Matinee, This Fire....

Kot zvrst pa mi nekako najbolj ustreza Rock in podobne. No zadje čase sem se kar vživel v Shakiro ki je v bistvu nisem maral nikoli, zdaj pa me je res navdušila z pesmijo "Hips don't lie".

No povejte še vi kaj in če ste sestavili sami kako pesem jo lahko delite z nami, če pa ste udeleženec kake glasbene skupine pa tudi kul. Recimo AFI666 ima oz. je v skupini Hit By Plane, ki za moje pojme ni niti tak slaba temveč kar dobra.

Lp

EDIT: Pri Franz Ferdinand-u/ih so mi všeč zelo besedila. Nekaj izrezkov besedil: "So find me and follow me through corridors, refectories and files

You must follow, leave this academic factory" in "This fire is out of control

I'm going to burn this city ". A nisi ti Andur1l poslušal Franz Ferdinand en čas ??

No tudi Depeche Mode mi je ena izmed najboljših skupin ever in sicer z muziko "Precious" in "Enjoy the Silence", tudi mi je všeč tako kot pri Franz-ih besedila. Npr. "Pleasures remain, So does the pain, Words are meaningless, And forgettable" in "Things get damaged, Things get broken, Itrhought we'd manage, But words left unspoken"...

followmeontwitter.png
  • admins

Vsega hudiča.

Rock, metal, glasba iz filmov, iger, instrumentalna glasba, vsake toliko kaj bolj popastega, od novih stvari do oldies goldies, na čase funk, punk, ska, redkokdaj kaj ambientalne elektronike, če sem v kakšnem smešnem razpoloženju še celo kak Na Roblek in Huda mravljica. :lol:

Ne prebavljam rapa, velike večine "hard" elektronike in 98% slovenskega popa. Verjetno še česa, pa se ne spomnim trenutno.

That pretty much covers it. :chicken:

Techno in vse kar spada pad to zvrst: trance, dance, house,...

Ne morm pa poslušat rapa in narodnjakov

ostale zvrsti še kdaj pašejo :thumbup:

If YOU play Halo 2 with Devil, yes i mean YOU, you will burn!! Dont play with matches!