Skoči na vsebino

PS3 PSN Store igre


Junior

Priporočene objave

  • Odgovorov 192
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Evo, sem spremenil naslov in namembnost teme. Sedaj bomo tukaj govorili o vseh PSN Store igrah, ki nimajo lastne teme.

Ja, očitno nekako razen SSHD ostale PSN arkadice niso ravno popularne med KSijaši. Mi je res čudno, da nismo do sedaj imeli takšne teme. Jaz pa dejansko praktično igram samo te Trgovinčnice. PS3 imam že več kot pol leta, pa sem v tem času od "tapravih" kupil, igral in obrnil samo Resistance. Poleg tega pa kakšnih deset PSN Store zadev.

Ne vem, no, samo meni se res te zdijo preprosto veliko boljše od velikih sestric. Nudijo enako užitkov, nekatere celo še mnogo več, poleg tega so pa nekajkrat cenejše. OK, zdaj pride DMC 4 in bo situacija malo drugačna.

---------

No, ko sem že govoril o PJ Monstersih. Igra je res čisto prehuda in tumač in oh in sploh. Za ceno 8 USD mi res ni jasno, kako si lahko kdo privošči ne imeti je. Pomoje je to skoraj takšen absolutni must buy za vse PS3 lastnike kot SSHD. Preprosto ne vem, kako bi ta zadevica lahko komu ne bila všeč.

Sicer gre za neko tako luštkano arkadno strategijico. V bistvu je res zanimivo, da je kaj takega na konzole prišlo, je res čisto bolj taka PCjaška zadevica. Sam sicer strategij (ta igra itak to ni) ne maram, samo Zverinice so res čisto nekaj posebnega.

raveer: koliko si pa ti tega obračal? Jaz sem zaenkrat obrnil vse stopnje na easy in medium in prvo na hard. Potem se pa take svinjarije začnejo, da je kar malo tumač. (Sem si kar moral potegniti PS1 Spyrota (6 USD), da sem ob nečem lahkotnim malo k sebi prišel. No, zdaj veselega zmajčka igram, potem pa že DMC 4 pride, samo za Zverinice se že bo nekako čas našel, da jih do konca obdelam.)

Potegaman.jpg
Link to comment

Ja, Dzuni ima prav, dolpotegi so hudo boljsi, kot vse kar bilo izdano na plosckih. PJM sem skupaj prespilal enih 10 ur, vse tak na izi med kakim odmorom, sem se posvetil samo dolocenim levelom, ker eni so tumach. Sem pa sprva spilal pod HK racunom, kjer sem prespilal vse na easy in medium, hard pa sem ze mel bleme. Pol sem ugotovil, da lahko spilas preko PSPja, ko si na poti ali punca gleda TiVi. Tako zdaj spilam kot hudibauc, dva dni nazaj sem se spravil ultimativno ownat stvar od zacetka, noben bauc mi ne sme umret. Mam se probleme pri pajkih, kurci so svinsko hitri in ne morem dovolj hitro zbildat ledenega stolpa. Morem se najt pravo razmerje med bombicami in puscicami. Enostavno ne dobis dovolj modrih kristalckov za nove stople in upgrejde, pleses pa tudi nea nevem kak hitro. :(

(:

Link to comment

A, v tem je finta. Se mi je zdelo čudno, ko si toliko govoril, kako to igro nažigaš, na friend listi (hudibauc) sem te pa videl samo na prvi stopnji na rankingsih.

Sicer pa, sovražim pajke. Kako so prasci hitri. Samo jaz nikoli nisem kapiral Ledenjaka, jaz raje Flame Thrower/Tower uporabljam, ta vse ground enote poowna, da sploh ni zabavno. Še tisti oranžni, ki imajo kao protection na ogenj in te zadeve, gredo hitro papa. Če imaš kakšna dva ali tri črne Gorenje stolpe, pa itak po tleh nič ne pride skozi. Za letečneže pa nekaj Laserčkov narediš, pa tudi najbolj odporne čunke prasice čebele debele z modro energijo gredo hitro papa. Samo najbolj je pa res sick, ko ti kaki zeleni pajki (imuni na fiziko) uletijo, ti jih pa prav veselo z Ognjenim sprejmeš. Totalna BBQ veselica.

Ja, samo od začetka so pa res puščice zelo pomembne. Izgledajo res totalno bedne, samo, če jih je veliko, pa kar ownajo. Sploh črne puščice, ki imajo hardkor demič. Sicer pa itak, največja finta te igre je iskanje pravega ravnotežja med različnimi stolpi in med upgrejdanjem stolpov/researchanjem le-teh. Samo kolektanje mavric je pa tumač težko, tudi pri nekaterih stopnjah, ki so sicer dokaj hendlabilne. Jaz sem jih komaj 7 spravil skupaj, da sem Hard unlockal.

Pri tej igri se res vidi, da nimam pojma o strategijah in takšnih zadevah. Igre, kjer je treba kaj na hitro narediti (razni shooterji, NGB, DMC in te zadeve), totalno ownam, pri takih pa totalno odpovem. No, samo itak Zverinice veljajo za svinjsko težek špil, tukaj se pač crkuje maksimalno, tudi če si nevemkakšen šef za takšne zadeve.

Drugače pa šprint FTW. Dokler tega ne dobiš (Special 1), si res bogi. Pa tudi mine (dobiš na Special 2 ali nekaj takega, pač na koncu Medium) znajo biti koristne. Sicer so drage (5 gemov), samo včasih pridejo prav. So mi pomagale dobiti mavrico na kakšni stopnji ali dveh. Pa tisti knof (L1, se mi zdi), da vidiš upgrade bar za vse stolpe, to jaz tudi kar naprej uporabljam.

Potegaman.jpg
Link to comment

Ma ja, ce sem pac dolpotegnil kot 4FPABAblabla, skratka v krneki string se moje ime spremenilo v HK stacun. In ko sem prvic pognal, da vidim kak zgleda in ce sploh dela, sem pol kar par uric zaporedoma spilal, cist not pado. Nalsedjic pa sem pac od tam nadeljeval. Zdaj pa sem si ustimal PSP->PS3 link s primarnim racunom in zacel lepo pocasi od znova in pac tak dolgo delam level, da ga perfect izvedem. No, to predvceraj sklenil in do zdaj uspel samo prvega, pa se tega ne cisto tak kot bi jaz zelel. Nekak premalo pik dobim. :( Petek je dela prost dan, bom studiral PJM strategijo, ce se bo le moja strinjala. :)

Aja, glede leda, upocasni vse potleh lazece enote na ful, da jih lahko puscice in stoplpki masakrirajo. V prvih levelih ful pride prav proti pajkom, ko se nimas crnega upgrejda na puscicah in nimas dostopa do gorenje stolpa. :) Je pa zanimiva alternativa it po ognju, hvala, bom probal, do zdaj nisem niti pomislil, da bi se v prvih levelih pehal za ognjem.

(:

Link to comment
ma kej igraste demo ali celo?

Saj demo ne obstaja, samo celotna verzija in nekaj trailerjev, tem in ozadij.

---------

Ja, je nekaj v tem stilu, samo da je pač malo bolj orenk vse skupaj narejeno (itak, da je razlika med neko flash zadevo in plačljivo PS3 igro na 1080p). Saj vem, da je na PCju cel kup takih zadev, samo fora je ravno v tem, da so Zverinice na konzoli, kjer je taka igra nekaj neobičajnega. Poleg tega je samo 8 USD, kar je glede na vse to, kar igra ponuja, zelo malo.

Sicer pa je zelo popularna in prodajana zadeva (pač drugje po svetu, Slovenci večinoma itak niso ravno mahnjeni na PSN Trgovinčnice). Zadeva je komaj pred kratkim izšla (v US in EU, v Aziji pa je že nekaj časa veni), pa ima že nekaj deset tisoč prijavljenih na online rankingsih. To je kar precej več kot pri večini ostalih teh zadev, ki sem jih do sedaj igral (edino SSHD je pač nedosegljiv s svojimi 100+ tisočimi, vendar je ta že več kot pol leta zunaj). Ljudem se je po svetu res čisto spipalo od te zadeve, pa ocene tudi same hude pobira, kolikor sem videl.

Potegaman.jpg
Link to comment

Sicer je bilo o tem ze precejkrat govora po drugih temah, vendar se vseeno spodobi, da stvari se tukaj napisemo. Navsezadnje je tema namenjena PSN Store igram in opisovanje nacinov pridobitve le-teh vsekakor sodi v to temo.

Povzetek stvari, ki sem jih v preteklosti na tem forumu prebral. Nacina sta v bistvu dva:

- za EU robo z Wirecardom preko nemskega Stora (tega sam nisem sprobal)

- za US (in HK tudi, se mi zdi) robo z Viso Electron (kreditna). Sam sem sicer kupoval z Mastercardom, kar pa ne deluje vec. (Pa naredi si kalifornijski account, ker imajo najcenejso robo - ti ne zakasira davka.)

Je pa se ena finta, ki se je sam posluzujem (ker MC ne potegne vec, Vise pa nimam): trejdanje accountov med razlicnimi uporabniki/konzolami. Gre za cisto legalno zadevo. Fora je v tem, da imas lahko isti account na vec konzolah. Ko igro enkrat kupis (placas), jo lahko potegnes na disk. Igras jo nato lahko tudi z vsemi ostalimi userji/accounti, edini pogoj je, da imas tisti account, s katerim si igro placal ("lastnik" igre je account in ne konzola), ves cas na tej konzoli. Sicer ti igra ne bo delala.

Zdaj je pa fora v tem, da ti pravila (so napisana v Storu pri opisu vsake PSN igre) dovoljujejo, da imas z enkratnim nakupom lahko isto igro HKRATI NA PETIH KONZOLAH, KI TA ACCOUNT VSEBUJEJO.

Torej preprosto na svoji konzoli aktiviras ze obstojeci account. Ce je ta account lastnik dolocene igre, si to preprosto zastonj in cisto legalno potegnes (ce se ni bil dosezen limit petih konzol za to igro).

Edini problem je, da se da to zlorabljati. Ti npr. nekomu das potrebne podatke (samo e-mail in password - aktivacija obstojecega accounta je cisto preprosta), da aktivira tvoj account. On je zdaj cisto enakovreden "manager" tega accounta in lahko preprosto zamenja password. S tem ti spizdi account, kar pa ni ravno zdravo, ce imas slucajno gor podatke o svoji kreditni.

Zato sem si jaz potrejdal account z nekom, ki ga osebno poznam (= drug drugemu zaupava). Jaz sem mu dal svoj US account, s cimer si je on lahko zastonj potegnil zadeve, ki sem jih jaz kupil (SSHD, BF + AR, Nucleus,...), on je pa tudi meni dal svoj US account. Tako sem si zastonj potegnil Racke in DR Online, ki ju sicer ne bi nikoli kupil. Poleg tega ima on Viso, tako da, kadar kaj hocem, mu preprosto dam denar in recem, kaj naj kupi, potem pa to z njegovim accountom potegnem.

Res je cisto preprosto vse skupaj IN SE LEGALNO POVRHU! Samo rabis nekoga, ki mu zaupas (+ ima Viso, ce je ti nimas). Zadeva preverjeno deluje. Z njegovim accountom sem potegnil Everyday Shooterja, T5:DR Online, Racke, PJ Monsterse in PS1 Spyrota (razen Tekkena in Rack sem jaz zadeve placal). Vse te igre mi delajo z mojim main accountom (Potegaman) brez problema. Jaz sem sicer potrejdal account zaradi tega, ker pac moj trade buddy ima Viso. Samo, tudi, ce trejdas zato, da ceneje skozi prides, ni nic narobe. Se mi pa vseeno zdi bolj posteno placati, ker so PSN igre vecinoma res poceni in vec kot vredne svojega denarja.

Potegaman.jpg
Link to comment

Ja, po novem so PJ Monstersi 10 USD (saj je pisalo prej, da ne bo dolgo 8 USD), kar pa je se vedno poceni za tak hudi spil. Sicer je pa na US Store Crash Bandicoot: Warped (trojka) prisel :car: ! Najboljsi Crash (poleg CTR, itak, samo tisto ni platformscina), na to legendo me veze mnogo lepih spominov.

Edit: Nimam pojma, kako je s to Viso (Electron), to ti bo kdo drug znal razloziti (npr. raveer).

Potegaman.jpg
Link to comment

Viso Electron lahko dobis pri Abanki, Banki Koper in pri NKBM. Je pa v bistvu bolj podobna maestru kartici, pac na TRR moras imeti dinar, avtenticirajo pa ti jo kot kreditno kartico. Electron je v imenu, ker je kartica samo elektronska, torej nima izbuljenih crk in stevilk, za oni analogni poteg preko masinc, kot imajo to "prave" kreditne. Tako je uporabna samo na POS terminalih in za nakupe preko neta.

(:

Link to comment

Od PSN iger imam Calling all cars , Super stardust HD , Blast factor , Loco roco Cocoreccho ! in Feel ski ... Naj naj od tukaj so mi SSHD in Blast factor ... V SSHD sem naredil 135.000.000 , v BF sem naredil 15m ... In res , v njih lahko več uživaš kot v Full retail naslovih ... Čeprav Full retail naslove obrnem večkrat (R:FoM sem obrnil na Easy , Normal , Hard , Superhuman , Uncharted na Normal , Hard in igram na crushing, Folklore takisto naredim vsak side quest) sem v teh tamalih ogromno užival (čeprav tudi zgubljal živce v SSHD) ...

Kar se tiče Pixel Junk Monster ... Ko pridejo tisti pildki za PSN si ga mogoče celo omislim ... Če ga vsi tako hvalijo ! Še posebej Đuni (Potegaman) , kamorkoli pogledam je vedno med prvimi (respekt :car: ). V Blast factoru je sedmi , v SSHD je 14 itd itd ... Edino v Super rub a dub nisem gledal ampak tam sploh nimam naboja za tekmovalnost, nekako se mi ne da tega špila za zdaj. Mogoče enkrat grem probat malo.

(Aja Junior , bom zdaj navalil v Blast factoru da se ti čim bolj približam , tebi in tvojim 51.000.000 ... Pa vprašanje : A lahko toliko nardiš brez dodatka Advanced research ???)

Lp ...

Owner of :

Xbox 360 + PS3...

Link to comment

Pozabil si povedat, da sem v Nucleusu by far prvi. Samo tega zal noben nima/pozna. Tebi, Besko, ker ti zaupam in vidim, da si zagret za te zadeve, lahko dam svoj US account. Ker res hocem, da malo Nucleus sprobas. Meni je to preprosto najboljsa PSN igra (sem igral preko 100 ur in zadevo posledicno v absolutno nulo poownal, skupaj z online lestvico), celo boljsa od SSHD (zaenkrat 75 ur, mogoce se kdaj zakurblam, ker mi je se ostalo rezerve za boljse scorese). Sem tudi pri Rackah kar visoko (eno 4. mesto, nekaj Top 10, precej Top 20, na vecini Top 100,...), samo tega se mi ne da na hardkor zganjat, samo toliko, da sem na vseh stopnjah zlato medaljo dobil. Sem igral samo 10+ ur, mi je bilo dovolj.

BF: AR je cisto locena igra in ima tudi svoje scorese. Tako sem v Basicu sedmi, v Advancedu cetrti in v Hybridu (mix obeh iger) tudi cetrti (komot bi pri vseh modih bil veliko boljsi, samo sem BF in AR res precej malo igral. Bolj je fora v tem, da ni prave konkurence, ker pac vsi raje SSHD nazigajo). Samo res, sele, ko igras AR, vidis, kako sranje je v resnici osnovni BF (Basic Research). AR je cisto druga igra, ze skoraj na ravni SSHD. Vendar zal, zdi se mi, da je AR samo na US. Sem nameraval en mali BF fakec napisati, pa sem pozabil. (Je komot mozno dobiti 100+ milijonov, brez kakrsnegakoli dodatka.)

Torej, ce hoces moje podatke (da potegnes Nucleus in BF: AR), me kar ZSjaj. PJM ti pa ne morem dati, ker, kot sem napisal, nisem jaz lastnik.

--------

Ostali pa, evo vam en challenge. Kdor pri SSHD na Arcade premaga Beskota (D.Tidus), mu dam podatke svojega US trejding accounta (= free Nucleus, BF + AR, Skyscraper,...). Ne vem, kako bi vas se drugace motiviral, ce vas ze moj SSHD FAQ ni mogel.

Potegaman.jpg
Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.