MaHe Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Špil, ki ga najbolj pričakujem. Phoenix Wright: Ace Attorney is a cult hit in North America. The success of the first game prompted Capcom USA to bring over the sequel. The second game entitled Phoenix Wright: Ace Attorney Justice for All is a remake of the Game Boy Advance game. Justice for All has the same formula as the first game where players spend sometime playing detective and the other time in court. There’s a new way to break down witness to tell the truth in court. By breaking down a witness’ “Psyche Lock” state with the right questions or calling them on incorrect testimony will break the lock so the truth can spill out. Instead of the five strikes and you’re out system when dealing with the judge, Phoenix has a life bar. Missing psyche locks and presenting incorrect evidence depletes the life bar. When it’s empty Franziska von Karma, Phoenix’s new prosecutor rival wins. While Justice for All is coming to Europe there are no plans to release for the remake in Japan. Check below for a thumbnail gallery of the game and we’ll bring you guys more info on Phoenix Wright: Ace Attorney Justice for All as we get it. http://www.siliconera.com/2006/05/25/mo ... e-ds-2007/ Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Davodax Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 jap. verjamem. zagotovo ena najbolj pričakovanih iger za ds Quote Link to comment
MaHe Posted June 20, 2006 Author Share Posted June 20, 2006 No, da se malo razjasni. Dočin bodo poševnooki dobili povsem nov Gyakuten Saiban (igralnost bo slična tisti v zadnji epizodi Ace Attorneya) dobimo mi še prej 2 igri, torej prevod Gyakuten Saiban 2 & 3. V četrtem delu, ki je še razvoj, pa Phoenix ne bo več glavni advokat - prevzeli bomo nekoga drugega, več pa je še neznano. V glavnem: še 3 igre. Meni je vsekakor prav Očitno je Capcom zavohal zelence, saj je Phoenix Wright edina DS igra, ki je popolnoma razprodana (premajhna naklada zaradi podcenjevanja trga ) Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
DrMiha Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Pri Phoenix Wrightu je imel Capcom premajhna pričakovanja za prodajo v Evropi in ZDA, zato so napravili premalo disketk z igro. TO jih sedaj malo tepe po glavi... Quote Link to comment
bz0 Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 V glavnem: še 3 igre. Meni je vsekakor prav Očitno je Capcom zavohal zelence, saj je Phoenix Wright edina DS igra, ki je popolnoma razprodana (premajhna naklada zaradi podcenjevanja trga ) Skoraj popolnoma razprodana. Danes sem videl eno v Merkator centru v Novi Gorici za 10k in sem resno začel razmišljat, da bi jo nabavil. Je špil vreden 10k? Quote Link to comment
MaHe Posted June 20, 2006 Author Share Posted June 20, 2006 Je špil vreden 10k?Merkatorju? :disbelief: Kakorkoli že - zame je to najboljša DS igra na trgu, je pa vprašanje predvsem to, če ti sedejo pustolovščine tega tipa ... Pomemben faktor je tudi zgodba sama. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
bz0 Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Je špil vreden 10k?Merkatorju? :disbelief: Kakorkoli že - zame je to najboljša DS igra na trgu, je pa vprašanje predvsem to, če ti sedejo pustolovščine tega tipa ... Pomemben faktor je tudi zgodba sama. Jap v Direndaju. Nimajo ga na policah, kot tudi ne noben drug špil za DS (imeli so še Mario Kart, Animal Crossing in True Swing Golf), ker se bojijo da jim jih ukradejo. Sicer je to malo čudna logika za trgovino....... Quote Link to comment
bz0 Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Ni kaj, Ace Attorney ga res seka, enostavno se ga nisem mogu vstavit igrat. (So mi doma že težili, da bo DS romal v smeti, če se ne streznim ) Tako da, se sedaj pridružujem Mahetu v nestprnem čakanju. Edino skrbi me, da bodo primeri preveč podobni petemu. Sej iskanje odtisov, krvi in druge posebnosti so ble kul, vendar je blo dokazov nekam preveč in prevečkrat je blo treba kazat nabrane stvari drugim. Še nekaj: Mahe kaj tebe je vprašalo, če hočeš shranit, ko si končal peto epizodo? Quote Link to comment
SolidG Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Glede PW:AA - še z moje strani en velik :thumbup: . Prava osvežitev, pa čeprav je v osnovi igra tekstovna pustolovščina. Od povprečja jo loči prebrisan humor. Hah, še dobro da ni igra doživela korenite cenzure. Oldbag wants revenge, muvahahaha! Quote Link to comment
minos55 Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 oh ja ta špuil je eden med najbolšimi pustolovščinami za ds še posebaj ko se dereš na ds da vklopiš funkcijo kakšno če se ti ni za pritisnit na gumb. Zraven another code 2 je nadaljevanje ace atorney najbolj pričakovano pri meni, seveda ne pozabimo še final fantasy 3. Quote Link to comment
RIDDICK Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Phoenix Wright Ace Attorney....eden izmed najboljših špilov za DS...res tako doživetje da ga ni skoraj nikjer na DSu....v nobeni igri itd. No poglejte en video: http://www.youtube.com/watch?v=SNygDdAJ8uc ....če ma kdo še takih videjev naj lima...res zakon.... I become so Numb......... No glede Phoenix Wright 2 DS pa: !KOMAJ ČAKAM! !!!! GYAKUTEN SAIBAN !!!! Quote Link to comment
MaHe Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 Kakorkoli že, iz Play-Asia so mi potrdili, da je angleščina tudi v japonski različici, kar pomeni, da si čez borih šest dni špil tudi omislimo. Zdaj naj mi samo NoA razloži, zakaj bo izid v U.S. šele spomladi 2007. :wtf: Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
MaHe Posted October 26, 2006 Author Share Posted October 26, 2006 Igra JE zunaj, igra IMA angleški jezik, le jaz je še nimam. Istočasno je izšel še japonski Gyakuten Saiban 4 demo. Zavist 300%. :crybaby: Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Link Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Vrhunski špil. Igram že cel dan. Quote Link to comment
RIDDICK Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Mam zato jaz ta špil !!! And it Rocks !!! Ne razlikuje se seveda preveč od PW1....samo je vseeno dober...tako kot evidence na sodišču lahko tudi kažžeš profile ljudi...itd....res dober špil.... GyAkuTeNNNNN SaIIIIBaNNN Quote Link to comment
MaHe Posted November 20, 2006 Author Share Posted November 20, 2006 Dobil in preigral. Fantastična zgodba, tudi glasba, ko se je navadiš. Vsekakor odličen naslednik enice, komaj čakam na tretji in četrti del. Četrta epizoda je tako dobra kot v enici. Napeto do samega konca. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
zerotohero Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Hm, pol sem pa jaz edini, ki je globoko razocaran z drugim DS-PWom. Ni slab, res, ampak v primerjavi s prvim je kar kopija narejena brez razumevanja... Ze ko sem videl, kaj so naredili s charadesignom mi je bilo jasno, kam vse skupaj gre. Judge na primer je prej bil en cool tip ki je obcasno imel par izpadov (moj najljubsi je vsekakor bil njegova reakcija na tiste obentoje s katerim maha Angel Starr) in to je kar lepo funkcioniralo, lep kontrast. Zdaj pa je on kar en klovn brez avtoritete, celo tista puncka ga bica??? Pa tista Mia ej res gub se ti in tvoji nasveti "You have to find the right evidence, Phoenix" a res hvala za nasvet! Hah, Fludd je dobil konkurenco za titulo "najgluplji svetovalec v zgodovini (Word sponka je zunaj konkurence ker je nedotakljiva)". Pa da sploh ne zacenjam o odnosu drugih likov do Phoenixa... In seveda, zahvaljujoc novem "energy bar" sistemu, lahko shranjujes igro prav preden te udari "Game Over" - kaj se mi je celo zgodilo in v taksnem primeru enostavno moras preigrat celo poglavje od zacetka (in ne mores skipat text gruuua). Ah vsaj kaze, da bo nova epizoda dokaj boljsa, vsaj po tistem, kaj sem jaz videl. Quote Link to comment
minos55 Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 no da malo znižam razočaranje ljudi ki so mislili tak kot jaz da phoenixa nebo v 4. delu. on ima gori modro kapo Quote Link to comment
MaHe Posted April 5, 2007 Author Share Posted April 5, 2007 Že ko so napovedali GS4, je pisalo, da bo Phoenix nastopal kot pomočnik novemu advokatu. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
minos55 Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 te se pa oproščam nisem videl. Quote Link to comment
Recommended Posts