Jump to content

[PS2] PS2 & TV


Boogeyman

Recommended Posts

Torej dobil sem nov LCD TV vendar ni HD Ready. Ker si lastim nekaj iger po wikipedii sodeč podpirajo 480p kar pomeni bi morala biti slika boljša kot ponavadi 480i ali 576i. Vendar ko vstavim disk v PS2 je slika bleda in meglena. Nobenih kablov nisem menjal. PS2 je priklopljen v TV preko scarta.

A kdo ve kako bi sliko izboljšal?

Link to comment

Za progressive scan na PS2 rabis komponetni kabl (rdeci, modri, zeleni RCA cinci). Pa se spil mora to podpirat, v EU jih je malo. Pri nekaterih (Prince of Persia Warrior Within, Prince of Persia Sands of Time, Shadow of the Colossus, nekateri Jaki) progresivnost nastavis v menijih, pri enih pa ob zagonu drzis X in trikotnik (Resident Evil 4 in skoraj vsi ameriski/japonski NTSC spili).

(:

Link to comment
Ne, ker DMC3 ne podpira progressive scan. :) Lahko pa to sprobas na Resident Evil 4.

mislm proklete kurbe kitajske to ne mors vrjet, clovk nabav en tv da bo zdej u meru igrce igrol brez tresenja in neostrosti kot pri starih kadotnih tvjih, in nakoncu se vecje sranje vn dobis...too much. Ok ok, DMC3:SE podpera 60hz, seprav ce igras na lcdtvju a je bols met 60hz ane ?

Link to comment

Vse pretepacine in DMC/Ninja Gaiden podobne zadeve je smotrno spilat na 60Hz. 60Hz spili so namrec 17% hitrejsi kot PAL 50Hz razlicice, pa se lazje je tajmat stvari, ki so poglihane na 60, kot na 50. Za detajle pa kar vprasaj kaksnega pretepaca, ki visi tukaj gor. Pa tudi LCD teveji imajo ponavadi 60Hz osvezevanje.

(:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.