vojkoz Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Pozdravljeni... zanima me, če ima kdo laser za PS2 model: SCPH-70004 , ker je verjetno crkno... sam zanimivo je ker igre od ps1 pa prebere cd oz. dvd-je.. l.p. Quote Link to comment
-g0ran24- Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Ps1 igre so vse na CD-jih tebi je pa crknila DVD laser. Quote Link to comment
vojkoz Posted February 4, 2008 Author Share Posted February 4, 2008 aha.. kolko pa stane laser in čip bi še dal te delat.. pa kdo to dela najbolj poceni ?? l.p. Quote Link to comment
-g0ran24- Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 aha.. kolko pa stane laser in čip bi še dal te delat.. pa kdo to dela najbolj poceni ?? l.p. Kaj točno te zanima glede laserja in čipa? Quote Link to comment
vojkoz Posted February 4, 2008 Author Share Posted February 4, 2008 toraj če mi je oni laser crkno za DVD.. toraj rabim montažo in dobavo laserja in čipa ( mi je čist vseeno kaki čip je sam da je kolktolk kvaliteten).. Quote Link to comment
-g0ran24- Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 toraj če mi je oni laser crkno za DVD.. toraj rabim montažo in dobavo laserja in čipa ( mi je čist vseeno kaki čip je sam da je kolktolk kvaliteten).. Če je verzija debela in ti še bere CD-je je po vsej verjetnosti LA6508 čip še dober, sepravi samo laser 50€ + modchip MODBO 745(z montažo) 50€ Quote Link to comment
Recommended Posts