Skoči na vsebino

This item is not avaiable from your current location


xseno

Priporočene objave

Imaš dve možnosti:

- ubadaj se s proxyji (zelo težavno);

- zamenjaj ISP;

Na žalost je večina večjih slovenskih ISPjev blokirana, manjši pa delujejo brez problemov (vsaj s Triero je tako, tudi Mobitelom, a je hudič predrag za to :P ). Zakaj pa jim smrdi slovenski denar je pa drugo vprašanje. :tard:

[__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_]

Link to comment
  • 4 tednov kasneje...

Z mobitelom ne gre. Simobil še moram probat.

Popravljam ta post, meni ni šlo, ker zgleda Ninja gaiden black ni prav bil dosegljiv v avstrijski trgovini. Tako sem si naredil Ameriški account in mi zdej tudi z Amisom potegne čisto vse dol. Res prav nemorem verjet koliko robe je gori, od serij, filmi, videospoti, kdo nima ameriška accounta si ga naj naredi pa rajši robo kupuje tam, ker je tudi ceneje, recimo jaz sem dal za 1600 točk na liveu 23 dolarov kar je nekaj manj kot 15 evrov, mislim, da za 12 evrov dobiš komaj 1000 točk pri nas. Če ne bo šlo z vašim ispje, bo pa sigurno šlo preko mobitela, pač povežite se z mobitelom na live meni se je, sam šteka malo ampak dela, in pač kupite stvar, ki jo mislite kupit, da vam, da stvar v čakalno vrsto downloada nakar preklopite na svojega ponudnika, da dokonča download, mislim, da bi vam moglo delat.

http://www.microsoftpointsxbox.com/ - > Za us pointse in naročnine

http://www.gamepointsnow.com/ - > Za uk pointse in naročnine

Zgoraj še dajem 2 trgovini za tiste, ki jim live blokira kreditno kartico. Plačate z paypalom in dobite kodo za točke ali naročnino v 10 sekundah na email. Splača se pogledat tudi na ebayu, kjer folk letne naročnine trži tudi po 30 evrov.

Link to comment

Na mobitelu vklopiš bluetooth, na računalniku vklopiš bluetooth in narediš dial up conection in z računalnika sharaš connection na xbox 360.

Podatki za mobitel

Nastavitve za deskanje po internetu:

Klicna številka: 041 181818 ali 031 181818 ali 051 181818

Uporabniško ime: mobitel

Geslo: internet

Ma danes v času hdja nima ta ntsc pal, resolucija hdja je pač standard, več neke praktične vrednosti. Mislim pa, da ameriški downloadable content dela brez problemov z evropskim špilom, lahko kdo potrdi, sicer pa je kar precej špilov danes kar region free.

Najboljše pa je imet 2 accounta, primarni account s katerim igraš mej evropski, drugi za kake filme in ostalo eksluzivno ameriško šaro pa potegneš z ameriškim igraš pa z evropskim.

Link to comment

Mnja meni dela ja, sn si downloadal neke trailerje za movije in je delalo vse. Edino sem naletel na en problem, downloadan ninja gaiden black ima regijsko zaščito, špil zažene in vse, pol ti pa javi, da ne dela, ker imaš pal konzolo. Downloadan film mi tudi dela. Zdej še downloadam demo, da vidim, če bo tole delalo ali ima slučajno kako ntsc in pal zaščito, čeprav dvomim, da content to ima, tam pač le gre za špil iz xbox 1.

Mnja kolko vem so ukinili, gledajo neke ipje preden začneš download ampak sej pravim jaz sem z amisom gor, z mobitelom pa tudi mi gre gor, nevem dela. Nemebasat bom inštaliral pc suite, ker ze sem imel to vse bol rusko nareto.

Edit: Demoti tudi delajo ja.

Link to comment
  • Pred 2 meseci ...

Uh končno, ampak tole je malo drago, če bi se kak share naredil bi verjetno glih bilo ene 15 folka zainteresiranih in bi blo to pol ene 5 evrov na leto po posamezniku, kar je ok.

Sam vseeno naj še nekdo prej proba z Simobilom, ker sem se spomnil, da takrat, ko sem se jaz to igral sem imel od cimra telefon in ima simobil in mi je šlo downloadat iz Ameriškega računa, pač, da se vse izključi.

Link to comment
KONEC JE S TEM !!!

Če koga zanima kako priti do stvari na Live katere do zdaj niso šle zlodat!

Meni je uspel povleči dol GoW map pack 2- Hidden Fronts s to metodo.

Poglej 5 vodič ;)

http://www.konzole-slovenija.com/forum/ ... 6953#66953

Imam map pack 2 za GoW juhuuuuuuuuuuuuu :D

edit: gre tudi Ninja Gaiden 2 demo zlodat :ihih:

Juhuuhuuuuuuuuuuuuuuuuu :D .

Končno imaš map pack. Ne vem kako je meni uspelo dobiti map pack imam pa siol in US+UK acount in mi potegne vse dol brez problema. Upam da ne smetim te teme ampak veselim se že novih map ki jih bova lahko preigrala.

Fantje prah spihajte iz GoW, kdo jo še ima in se nama pridružite da se pripravimo na GoW2. ;):beer:

Samotar včeraj ti ni uspelo niti enkrat vtaknit dimno bombo na mojo rit (sem pa res imel dober tim kjer smo se o vsem obveščali), si me pa eno parkrat lepo razžagal in napolnil z šibrovko :lol::lol:

EDIT: NG2 meni tudi ne gre dol potegnit. Kako pa mi je šlo mape za GoW ne vem :headscratch:

Preklet mali mehki in prekleti švabi zaradi katerih je taka cenzura. Naš denar pa jim ne smrdi :x

Link to comment

Aja NG2 demo sem vceraj dol dobil. Prvo sem poskusil z marketplejsa pa reklo not available. Potem sem kliknil na en NG2 baner na vrhu maretplajse uvodne strani in mi odrplo NG2 stilizirano stran, kjer po rubrikah predstavi spil in dolpotege. No tu sem izbral demo in ga je zacelo vlect. Lahko je samo nakljucje/sreca, lahko pa da jim filtri delajo samo direkt v trgovini, ne pa na linke. Skratka ne znam si predstavljati kaj jim dogaja, vendar sem dobil dol demo.

(:

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.