RIDDICK Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Zdravo. No dobil sem v roke knjigo Da Vincijeva šifra in moram rečt da je res dobra, čeprav sem do zdaj prebral komaj: Uvod, 1poglavje, 2 poglavje. Knjiga mi je res že po prvem poglavju ratala všeč in imam cilj da jo dokončam ! No še kdo bere knjigo, je gledal film ali igral igro vsi komentarji so dobrodošli. Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 1, 2006 admins Share Posted June 1, 2006 Eee, multiplatform? Selim v razno. Prebral knjigo, prov kul zadeva, ki te fajn povleče, dokler se ne prebiješ do konca .. pa zraven še marsikaj novega zveš o zgodovini in arhitekturi. Vsi tisti, ki iz knjige delajo ne vem kakšno razkritje, in cerkev, ki se tako vztrajno bori proti njej, so, milo rečeno, debili. Quote Link to comment
DrMiha Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Gledal film, ki se mi sploh ni zdel tak slab, knjige pa nism prebral. Quote Link to comment
RIDDICK Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 Jaz sem do zdaj prebral 6 poglavij, ker sem knjigo dobil danes. Se bom prebil do konca, ker te knjiga res samo vleče vase, potem hočeš še, še, še in šeeeeee. No torej 99 poglavij me še čaka. Res kul knjiga Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 1, 2006 admins Share Posted June 1, 2006 Film je neka tipična sredina, ne odličen, ne blazno slab .. vsekakor pa vsakomur, ki ni ne gledal filma, ne bral knjige, mnooooogo bolj priporočam, da raje prebere knjigo, kot da začne s filmom. Ni primerjave med enim in drugim. Quote Link to comment
RIDDICK Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 No včeraj sem prebral knjigo do konca. Ma ja zadnje poglavje(105) je bilo kr žalostno, lih da se nisem jokal . Drugače pa je najdaljša knjiga ki sem jo prebral, in definitivno najboljša ! Quote Link to comment
Bianca Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Šparam za na morje, da jo preberem. Verjamem, da je v redu knjiga in da se jo splača prebrati. Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
lukidd Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 heh... kolk strani pa ma? herija 5 ziher ne seka, je pa res da je knjiga po velikosti strani večja... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Bianca Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 heh...kolk strani pa ma? herija 5 ziher ne seka, je pa res da je knjiga po velikosti strani večja... Ja sej res, kolik strani ima? Hmm...po moje je kar debela (vsaj na pogled). Sam razmišljam, da ni ravno prava tema za lahkotno poletno branje :rockbrow: Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
SolidG Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Število strani pa res ni važno. Knjiga je ravno dovolj primerna za poletno branje, saj dogajanja odvijajo hitro in nerazvlečeno. Dobra popestritev lenarjenja v senci. Quote Link to comment
Bianca Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Število strani pa res ni važno. Knjiga je ravno dovolj primerna za poletno branje, saj dogajanja odvijajo hitro in nerazvlečeno. Dobra popestritev lenarjenja v senci. Zame je število strani zelo pomembno, mogoče tebi ni. Meni ni vseeno, če ima knjiga 50 strani, ali jih ima 500. Če jih ima 50, potem jo preberem v cca. eni uri, če pa jih ima 500, pa se z njo zamotim več dni. Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
SolidG Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Ja valda, da nima knjiga 50 strani. Pravim, da kljub dostojnemu številu strani, knjigo hitro prebereš zaradi sloga in tematike - triler je triler. Quote Link to comment
RIDDICK Posted July 7, 2006 Author Share Posted July 7, 2006 Knjiga ima 473 strani, in vas komot zamoti več dni. Pri nas je učitel za računalništvo prebral jo od 7 večer pa do 10 vjutro, človek nič ni spal. Potem vsete da je zanimiva. Quote Link to comment
Bianca Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Knjiga ima 473 strani, in vas komot zamoti več dni. Pri nas je učitel za računalništvo prebral jo od 7 večer pa do 10 vjutro, človek nič ni spal. Potem vsete da je zanimiva. No, potem sem bila zelo blizu. No, super, potem je pa res primerna za na morje. Komaj čakam, da jo začnem brat Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
CWIZO Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Jest sem glih včeri jo prebral do konca (angleško), začel pa sem jo brat na morju. Nažalost sem pred branjem gledal film (ki mi je totalen apen, sploh sedaj ko sem knjigo prebral). Zelo priporočam za branje. Jest se bom zdej najbrž lotil ostalih Brownovih knjig al pa bom šel kako fantazijsko zadevo brat... Quote http://hancic.info xbox r0x Link to comment
Recommended Posts