Greymon Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 zanima me če cs 1.6 in cs source igram na windows visti?? :rockbrow: če gre, kaj potrebujem kake specialne gonilnike?? help me Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
lukidd Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 nemorš, zato ker windows vista na temelju na unix-u. NOT Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
fire_soul Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 lezalnik en Quote js ne vem no Link to comment
ZonGuku Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 inštaleraš steam in zaženeš špil to je to Quote Link to comment
opeter Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 zanima me če cs 1.6 in cs source igram na windows visti?? :rockbrow: če gre, kaj potrebujem kake specialne gonilnike?? help me Seveda lahko. lukidd, obnašaj se. Na računalniku potrebuješ le gonilnike primerne za Windows Visto. Quote Link to comment
lukidd Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 pa ne razumem jaz ljudi, ki so v dvomih, če bo ena izmed najbolj igranih MP iger delala nA novem OSu. logično da bo. in vse ostalo (razen DOS iger ) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
zako Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 lp Jst bi pa želel vprašat če je mogoče kje dobit gonilnike za spletne strani php formata? :rockbrow: Quote Link to comment
PaNdEcK Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Whaaaat? To pa prvič slišim Quote Link to comment
-SkA- Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 lp Jst bi pa želel vprašat če je mogoče kje dobit gonilnike za spletne strani php formata? :rockbrow: To ne obstaja, niti ne vem po kaki logiki bi rabil, ker je strežnik tisti, ki php kodo obdela in potem tebi pjune ven HTML. Quote Link to comment
_tweety Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 pa ne razumem jaz ljudi, ki so v dvomih, če bo ena izmed najbolj igranih MP iger delala nA novem OSu.logično da bo. in vse ostalo (razen DOS iger ) U bistvu ni nič čudnega, če vpraša. In namesto da nekaj bentiš v tri pisane marjetice, bi bilo lepo če bi mu normalno odgovoril, če veš odgovor. Sploh pa glede na to, da je kar malo morje programov in iger, ki (meni) ne delujejo normalno na visti, bi bilo lahko podobno tudi s counter strikom. Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
-SkA- Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Ta z marjeticami je zagotovo unikatna. Quote Link to comment
ZonGuku Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 do sedaj sem naletel na en program (ali igro) ki ni delo v visti in jo že kr kake 4mesce uporablam (pa še ta program ni imel updata v približno 8mesecih, tako da me sploh ne čudi). Quote Link to comment
Manbearpig Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Jao .. in zato gres odpirat novo temo .. recimo kako bi lahko prisel hitro do odgovara.. recimo gres na stran kjer pac prodajajo omenjeno igro in pogledasi na katerem operaciskem sistemo igra sploh laufa.. ce ne drugaca pa gres na njihovo uradno stran in tam dobis podatke in ne vem zakaj se iz tega splaca odpret novo temo... ... Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
NoWii Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 recimo gres na stran kjer pac prodajajo omenjeno igro in pogledasi na katerem operaciskem sistemo igra sploh laufa tuki je problem: ce gres ti na nihovo stran pogledat, so tm ponavadi stare informacije (informacije od datuma izdaja igre). In takrat viste se ni bilo. Zato so napisani samo OSji od w2000 do wXP (npr). Za visto pa ni podatka. Vsaj tako se meni skos dogaja Quote Link to comment
Recommended Posts