Greymon Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 kam greste med počitnicami oz. kdaj, kako, kam.... mimgrede, jaz grem z družino na Kanin smučat za 7 dni... Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
Manbearpig Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Mi pa se nimamo pocitnic ta tedn... ker sm gorenc. Mam se 1 teden šole pol pa 1 teden pocitnic, pa bom kr doma ker je najlepse.. Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
tuning Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Jest grem pa na vikend na stajersk, okolica Slovenske Bistrice ( sem gorenc, tko da bo to tudi drugi teden ). Pa sabo bom vzel ps2 , ker je ps3 mal prevelka za okol nosit:) LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Manbearpig Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 haha, kva se bom smeju lublancanam v petek , k bojo mel konc pocitnic Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
opeter Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Nimam počitnice, ker delam. Če bi imel počitnice, bi to pomenilo, da koristim dopust ali pa sem na bolniškem.. Kar pa zaenkrat ne bi želel. Quote Link to comment
viddek Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Študenti mamo počitnce kadarkol jih hočemo. Quote Link to comment
Manbearpig Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Samo še dva dni pa pocitnice.. jeee Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
MaDrung Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Meni je pa med pocitnicami absolutno najbolj ljubo doma. Sploh ce se ostala druzina nekam odpravi za enih par dni! Sem si pa za pocitnice nakupil par iger, ker Xboxa ze dolgo nisem prizgal, zvecer pa naokoli na potep do jutranjih ur! To so naj pocitnice! Quote Link to comment
mzidy Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Kranjska Gora, 7dni Quote http://img58.imageshack.us/img58/8412/x ... meraa6.png Link to comment
PC_WII Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Mi pa se nimamo pocitnic ta tedn... ker sm gorenc. Mam se 1 teden šole pol pa 1 teden pocitnic, pa bom kr doma ker je najlepse.. Nočem bit žaljiv to je v hecu: Kaj vi gorenci na počitnice hodte v Ljubljano??? Moja sestra je tudi gorenka :ihih: Quote Link to comment
NoWii Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 smucal sem smucal....v kranski gori in pol dan preden gremo domov, zved d sta še 2 moja sosolca tm, k sta cele dneve nabijala ps3, se zadevala z sladkarijami in smucala zjutri.... zakaj, ZAKAJ!?, nisem tega zvedel prej ?!?!? :doh: Quote Link to comment
lukidd Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 mah, kranjska gora. meni je precej lepše v Bad Kleinkurcheimu (grammar naciz, kill me) ker je pomoje precej bolje urejeno smučišče. also, drugi tedn grem tja, pa še WiFi majo v sobah, tak da bom skoz online (ko nebom smučal xD) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
NoWii Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Mogoce mas prov, ampak u kranski mamo ze vikend.... Pase smucanje ni bla idina stvar na nasem urniku Quote Link to comment
bmxrider Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 uf kdor je u kr gori nj se jav, sm tm doma bomo u planetu - krčmi ga pil Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
Greymon Posted February 21, 2008 Author Share Posted February 21, 2008 trenutno sem na Kaninu,,, zakon je,,,pa gužve ni :bowdown: lahk sam še rečem na zdravje Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
PC_WII Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 A je kdo iz rateč ejga? Quote Link to comment
Manbearpig Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Amm.. Lublancani a gremo nasledn tedn kej smucat skup... aja sej res vi mate pa pouk, sorry ... vi ste ze koncal svoje.. mi pa lih v prihodu na pocitnikovanje,,. Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
rolihandre Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Še jutri in potem en zelo lep prost teden! Doma seveda! Morda se bom končno lotil nadaljevanja programiranja - kar seveda odlagam že od zadnjih počitnic. Quote http://www.r00li.com Link to comment
freak Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Ostal se doma(bom doma se tale ostanek)! Učil sem se Povodnega moža(ali kakor moj prijatelj pravi: Podvodnega konja) na pamet, nabijal CoD4 ter World in Conflict! Quote Link to comment
PaNdEcK Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Lol, povodni mož je nekaj najlažjega Sem se ga naučil v dveh urah. Quote Link to comment
freak Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Lol, povodni mož je nekaj najlažjega Sem se ga naučil v dveh urah. Sej sm reku da sm se ga naučil... Saj tudi jaz nisem potreboval veliko. Quote Link to comment
_tweety Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Za "malo starejše" člane bi lahko dodali še kakšno opcijo v smislu "hodil/a bom na faks in se učil/a", za še starejše pa opcijo "ne dobim dopusta, ker je šef tečen, baba/dec prismojena in otrok tečen" Povodni mož... haha, ravno prejšnji vikend sem se ga spravila za zabavo ponovno učit Je prav luštna pesemca, čeprav mi je Soči še vedno boljša. Veliko zabave ob učenju! Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
freak Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Za "malo starejše" člane bi lahko dodali še kakšno opcijo v smislu "hodil/a bom na faks in se učil/a", za še starejše pa opcijo "ne dobim dopusta, ker je šef tečen, baba/dec prismojena in otrok tečen" Povodni mož... haha, ravno prejšnji vikend sem se ga spravila za zabavo ponovno učit Je prav luštna pesemca, čeprav mi je Soči še vedno boljša. Veliko zabave ob učenju! Meni je bila Soči tudi boljša. Mogoče je bilo samo zato ker sem se jo lažji naučil. xD Quote Link to comment
mlaky Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Za "malo starejše" člane bi lahko dodali še kakšno opcijo v smislu "hodil/a bom na faks in se učil/a", za še starejše pa opcijo "ne dobim dopusta, ker je šef tečen, baba/dec prismojena in otrok tečen" se strinjam, drugače pa kot je že nekdo omenil imamo študenti lahko skoz počitnice Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
lukidd Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Lol, povodni mož je nekaj najlažjega Sem se ga naučil v dveh urah. uči se ti Uvod h krstu pri savici. sem mel kazen, ker se mi ni dal povodnega moža naučit Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts