lukidd Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 torej, konec januarja sem kupil iPod nano na ebayu, ampak ker ga seller ni poslal, sem zahteval refound. lepo, in prodajalec je to tudi storil. mene zdej zanima, kam je ta denar šel? poglejmo: ko sem kupil nana, sem kupil z mamino kartico, ki je bila prijavljena na paypal, potlej pa sem dobil drugo, ki sem jo tudi prijavil, mamino pa odjavil. je šel denar na moj račun, ker na mamin ni (abanka SMS stanje saves( jaz ga še nimam, to je problem)) in tudi na paypalov račun mi ni nč nakazal. piše pa pod History, da je danes na Credit Card nakazno 120 funtov, kolikor je cena iPoda. je na moji kartici ta denar? Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Bessie Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Verjetno je/bo na kartici, ki jo imaš navedeno v svojem profilu. V izpisku bi ti moralo pisati minus pred zneskom, ki so ti ga refundirali. Quote Link to comment
lukidd Posted February 19, 2008 Author Share Posted February 19, 2008 aha. letim ju3 pogledat v banko, kako kaže (ter vklopit SMS stanje) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
ZonGuku Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 pomoje je na Paypal accountu Quote Link to comment
lukidd Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 ni, ker niti ne kaže. mam pa nov problem: še kermu šteka paypal? ko hočem plačat nek izdelek mi že od včeraj meče vn stran: page not found (404) pa nevem zakaj. Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
lukidd Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 fak, mudel mi je zabil unpaid item strike. nemorm več kupvat. peder jedni. sem se pritožu na ebay, pa da vidimo Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
lukidd Posted February 21, 2008 Author Share Posted February 21, 2008 nja, sry za triple post, ampak samo tako bo tema aktualna. tisti unpaid item strike so mi remuval, tak da lohk mirno kupujem, ampak sedaj imam še en problem: prek paypala neznano zakaj nemorem plačat. ko kliknem gumbek pay na paypalovi strani, mi vrže vn stran page not found Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts