admins Anduril Posted June 2, 2006 admins Share Posted June 2, 2006 Gre kdo? Jst grem z dečvo in bratom .. moj tretji koncert Apocalyptice. Quote Link to comment
DrMiha Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 bi šel, pa se mi nekako ne dopadejo več tolko kot so se mi + faks onemogoča ogled zadeve. Sicer pa sem jih vidu pred Rammsteini. Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 4, 2006 Author admins Share Posted June 4, 2006 O žalost žalostna, brezokusna. .. KSi namreč. Quote Link to comment
Guest Scar Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 grem s sosolcem. prvic. upam da bo zakon. Quote Link to comment
Guest Scar Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 torej, kako se vam je zdelo? men je blo zelo vsec, grem definitivno tudi na naslednega. skoda samo, da niso igrali Farawaya. Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 7, 2006 Author admins Share Posted June 7, 2006 Dbestično je bilo. Dokler Apocalyptice ne doživiš v živo, to ni to, ker se energija, ki jo oni vložijo v nastope, nikakor v celoti ne prenese na albume. Obenem so en izmed redkih bandov, ki se mi zdi, da se na nastopih prav zabavajo, kar še dodatno nadgradi celotno izkušnjo. Vsekakor odličen koncert, kul setlista, dobro vzdušje - mogoče bi bilo samo mal več folka lahko - but you cant have it all. Še par žgoljavih fotk z mobitelom: Quote Link to comment
lukidd Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 se obetajo v slo tudi lordi??? Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts