Tikej Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Pozdravljeni, zanima me če je že komu crnil xbox360(rrod) po popravilu x clamp, meni kar zašteka in zadeva obstane na prvem screenu(xbox360 logo). Po prvem popravilu mi je par mesecev delal bp, zdaj pa zopet crknil, kaj mi je storiti? Lp Quote Link to comment
dej82 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Hi, dobro vprašanje, isto meni... imel sem problem z ROD-om in po popravilu mi je deloval 1 mesec nato pa začel zmrzovati spet! meni doma stoji... ima kdo kaki info ?! LP Quote Link to comment
Tikej Posted March 10, 2008 Author Share Posted March 10, 2008 Ma jaz sem ga zavil v brisačo za pol ure, pustil, da se je ohladil in zdaj je dela.... Quote Link to comment
OldSkul Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 To ni priporočljivo, lahko še kaj dodatno uničiš. Sicer zdej dela, samo bo kmalu sper RROD. Uživaj dokler lahko Quote Imam naslednje špile: GoW, COD3, DOA4, World Cup 2006, NBA 2k7, Fifo 2007, Saints Row, Viva pinata, Table tennis, CrackDown ter PDZ Imam pa XBOX 360! Link to comment
Recommended Posts