TriGGer Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Hear yee, Hear yee! Bližajo se toplejši časi, zato pozivam vse Slovence z Liva (ter Irca) in ostale uporabnike KSi foruma, da sklenemo glave in se začnemo pogovarjati o našem naslednjem srečanju. Tole temo sem odprl na pobudo Mlakyja in H5N1, s katerima smo se že neuradno pogovarjali, pa pravega predloga še ni bilo. Zato bi blo res lepo, če bi tale tema zaživela in bi priredili kako srečanje podobno lanskemu "GoW lan partyju." Jaz osebno ne morem garantirati ničesar razen moje prisotonsti, seveda če si mi bo uspelo organizirat prevoz. Kolk smo na hitro razmišljali glede termina pa lokacije... Meni bi blo tabokše okoli prvomajskih praznikov, lahko tud kasneje. Kar se tiče pa lokacije, lanski Vurberk je bil zame svetovn, če bi blo pa kje drugje, pa kr z idejami na dan. Tolk z moje strani, now it's your turn fellas! Quote Link to comment
sebek1 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Yu jaz sem za, itak, kaj bi pa vi igrali na lanu, cod4 na lanu baje suxa, saj ni custom clasov :thumbdown:, ker tak vzame ves fun igri. Gears je ql imo, pa se je lepo fural na zadnjem lanu. Pa kaki halo2, v spomin na stare cajte bi res pasal, če bo kdo od stare garde joinal, če bi bil v Ljubljani vem, da bi. Če ne druga pa, da vidiš folk, rečeš kako, pa kaki pir stegneš, hehe. Lokacija pa Ljubljana, pač center in mamo pol približno vsi enako, plus tega jih ogromno zdej tam študira, tak, da je še lažje, večina folka je tudi s tam ali okolice. Sam ze se more najt nekdo, ki bo to tam kje organiziral ali kje tam v okolici. Z Mbja pa jaz komot poleg mene koga vzamem, mam svoj avto tak, da ni panike. Quote Link to comment
H5n1 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 lahko mamo tudi kak piknik (brez boxa) Mozne lokacije: Kocevje (medo owna), Pohorje, Tolmin, Beograd... Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Manbearpig Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Heehhe.. piknik ? Drgac pa ce organizirate piknike bi ful sedu ps3 grill, ker ste pac konzolaši.. Tko ,da jst predlagam piknik pa tko ani 3je ps3ji, da se fajn žari .. (sry za izpad :ihih: ) Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
dej82 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Hi, zdaj nič osebno nimam proti LJ ampak to ni središče SLOVENIJE in če ljubljančanom se NEAljubi dvigniti rit naj ostanejo doma.... po drugi strani pa je meni čisto vseeno kje bo oziroma naj bi bil... ali bo to v KOPRU - LJ - CELE ali magari MARIBOR se bom udeležil party-a ker zadnjič mi ni šlo časovno in sem moral kar hitro oditi.... je bilo pa zanimivo tako da z veseljem... agejn! + pomagam z veseljem.... ja res kaj pa če bi bilo pri nas ?! V PREKMURJU LP Quote Link to comment
TriGGer Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 Meni bi tud piknik pasal, flipat čevape pa kotlete na grilu je najmanjši problem Quote Link to comment
sebek1 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Uh, če je v prekmurju pa še bolše, jaz sn pač predlagal, ker je tam največ folka, normalno, pa, da meni bolj ugaja, če je v štajerskem koncu. Piknik bi sedel Quote Link to comment
H5n1 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Jaz sem za Tolmin! Sosiđ (xbox) riversplash + pivo + neki = LOCO Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
alexs Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Hi, zdaj nič osebno nimam proti LJ ampak to ni središče SLOVENIJE in če ljubljančanom se NEAljubi dvigniti rit naj ostanejo doma.... po drugi strani pa je meni čisto vseeno kje bo oziroma naj bi bil... ali bo to v KOPRU - LJ - CELE ali magari MARIBOR se bom udeležil party-a ker zadnjič mi ni šlo časovno in sem moral kar hitro oditi.... je bilo pa zanimivo tako da z veseljem... agejn! + pomagam z veseljem.... ja res kaj pa če bi bilo pri nas ?! V PREKMURJU To mi delaj :thumbup: Dajte napravit v prekmurju da boste videli kaj je domača rdečka in šunka, njam Quote Link to comment
Irec Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 OOohhhhh starii! Hell yeah! Bom 18 julija, torej rekel bom mojem staršem da rad bi potoval v Slovenijo za moj rojstni dan! Potem, mogel bom govort slovensko perfect pa car bom. Tudi, rad imam ideja piknika. Zmeraj je čas za živilske Mi naj kupujete pive tut! Quote Če že morem umret, raj umrem zadet! Link to comment
mlaky Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 za to se moremo itak zmenit in to čim prej Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
shoelace Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Jz pravim fuck you all, danes se grem na železniško u en bar zapit pa ko jebe vse skp Quote xFire: spankrock Link to comment
Recommended Posts