Jump to content

Battalion wars 2


Bessie

Recommended Posts

Sam sem dolgo premišljeval o nakupu tega špila (ja, celih pet sekund... :lol:), pa mi sedaj po preizkusu igre ni žal niti centa. Zgodba, ki celo privlači (ima nek LOTR style), veliko raznovrstnih enot pa sem šele na začetku kampanje, poleg tega pa je tudi grafična podoba prijetna. Onlina še nisn poskusil, saj sem se zavezal, da bo najprej padla kampanja. Edino kar me pri igri moti je težavnost, saj je špil too easy in to, da sem po štirih misijah na tretjini igre. Upam, da se bo vse skupaj še nekoliko zavleklo, saj ob igri neznosno uživam. Je kot nekakšen Advance Wars v prvi osebi.

Link to comment
Cloud, kaj je to? Neke vrste akcijada? Strategija? Mešanica teh žanrov? Kaj tretjega?

V bistvu je res tretjeosebni špil. A BWII je mnogo več. Na začetku vsake misije dobimo določeno število enot. Med temi enotami nato s control padom menjavamo oz. se "transferamo" dobesedno v enega vojaka neke skupine ali celo različne bojne stroje kot so tank ter reconi. Obenem je treba kot že v AW uporabljati strategijo. Če greš ti z navadnimi grunti v boj proti tankom, ali z bazooka squadom proti kakšnim assaultom je logično, da boš spušil na celi črti. Zatorej je potrebno uporabljati pravo enoto za pravo nasprotnikovo enoto. Vsaka enota ima svoje prednosti in šibkosti. Obenem je akcije več kot preveč. Ker si v vlogi enega membera iz squada se je poleg ukazovanja ostalim squadom potrebno tudi boriti. Streljanje, izmikanje in še enkrat streljanje. Izjemno. Predstavljaj si Advance Wars v 3D z možnostjo vskakovanja v različne enote, 3osebne borbe v prvi vrsti in adrenalin. Temu prištej še prijetno zgodbo, dobro grafiko ter obvezno strateško razmišljanje in ekola...dobil si BWII.

Link to comment

A mi lahko poveste, če ma kkpna slovenska trgovina ta špil al pa da ga kje prek interneta kupm(da plačam po prevzemu), sam ne rečt muller, ker mi grejo na kurac te nemški ovitki, čeprav je igra v angleščini hočem tudi ovitek v angleščini.NEMŠČINA SUXXX!

Link to comment
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.