Bessie Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Igra je izšla in sedaj vse tiho, no jaz sem jo ravnokar naročil na e-baju(43€), ko jo dobim povem kaj več, kaj pa ostali!? Jo imate? battalion wars 2 uradna stran Quote Link to comment
raizuken Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 ubistvu nevem 50€ nebi dal za to... iščem nekje ki bi jo dubu bolj pocen zzzzzz Quote Link to comment
admins Anduril Posted February 27, 2008 admins Share Posted February 27, 2008 Jaz bi jo z veseljem imel, pa ni dinarosov. Poročaj kaj, ko dobiš špil, me prav zanima, kako se obnese. Tuji opisi so bili kar spodbudni - ne ravno AAA material, ampak vsekakor precej spodobna zadeva. Quote Link to comment
Vah Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Povejte, če bo kje v kkšni slovenski trgovini al pa v kkšni net trgovini k placas po prevzetju. Ker že kar nekaj časa razmišljam o tej igri. Quote Link to comment
Gredinus Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Muller na čopovi jih ima enepar... Quote Link to comment
GBwallace Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 http://www.konzole-slovenija.com/forum/viewtopic.php?t=2672 baje že obstaja tema Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
Cloud Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Sam sem dolgo premišljeval o nakupu tega špila (ja, celih pet sekund... ), pa mi sedaj po preizkusu igre ni žal niti centa. Zgodba, ki celo privlači (ima nek LOTR style), veliko raznovrstnih enot pa sem šele na začetku kampanje, poleg tega pa je tudi grafična podoba prijetna. Onlina še nisn poskusil, saj sem se zavezal, da bo najprej padla kampanja. Edino kar me pri igri moti je težavnost, saj je špil too easy in to, da sem po štirih misijah na tretjini igre. Upam, da se bo vse skupaj še nekoliko zavleklo, saj ob igri neznosno uživam. Je kot nekakšen Advance Wars v prvi osebi. Quote Link to comment
Bessie Posted February 28, 2008 Author Share Posted February 28, 2008 http://www.konzole-slovenija.com/forum/viewtopic.php?t=2672 baje že obstaja tema Sem iskal premalo vztrajno in je nisem našel :doh: Quote Link to comment
opeter Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Cloud, kaj je to? Neke vrste akcijada? Strategija? Mešanica teh žanrov? Kaj tretjega? Quote Link to comment
raizuken Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Cloud, kaj je to? Neke vrste akcijada? Strategija? Mešanica teh žanrov? Kaj tretjega? Na IGN-ju pise da je Third-Person Action Quote Link to comment
zyzyx Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Jaz bi rekel da je "lahkotna realnočasovka", akoravno je nisem sprobal :> Quote Link to comment
Cloud Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Cloud, kaj je to? Neke vrste akcijada? Strategija? Mešanica teh žanrov? Kaj tretjega? V bistvu je res tretjeosebni špil. A BWII je mnogo več. Na začetku vsake misije dobimo določeno število enot. Med temi enotami nato s control padom menjavamo oz. se "transferamo" dobesedno v enega vojaka neke skupine ali celo različne bojne stroje kot so tank ter reconi. Obenem je treba kot že v AW uporabljati strategijo. Če greš ti z navadnimi grunti v boj proti tankom, ali z bazooka squadom proti kakšnim assaultom je logično, da boš spušil na celi črti. Zatorej je potrebno uporabljati pravo enoto za pravo nasprotnikovo enoto. Vsaka enota ima svoje prednosti in šibkosti. Obenem je akcije več kot preveč. Ker si v vlogi enega membera iz squada se je poleg ukazovanja ostalim squadom potrebno tudi boriti. Streljanje, izmikanje in še enkrat streljanje. Izjemno. Predstavljaj si Advance Wars v 3D z možnostjo vskakovanja v različne enote, 3osebne borbe v prvi vrsti in adrenalin. Temu prištej še prijetno zgodbo, dobro grafiko ter obvezno strateško razmišljanje in ekola...dobil si BWII. Quote Link to comment
Bessie Posted February 29, 2008 Author Share Posted February 29, 2008 Mene igra po posnetkih spominja na iz l 98'. Uff... spomini Battlezone intro Trailer Quote Link to comment
zyzyx Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Battlezone spada pod zdaj že pozabljeni žanr "prvoosebnih RTS-jev". Kar prelomen špil, da. Quote Link to comment
Vah Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 A mi lahko poveste, če ma kkpna slovenska trgovina ta špil al pa da ga kje prek interneta kupm(da plačam po prevzemu), sam ne rečt muller, ker mi grejo na kurac te nemški ovitki, čeprav je igra v angleščini hočem tudi ovitek v angleščini.NEMŠČINA SUXXX! Quote Link to comment
Gredinus Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Muller na čopovi jih ima enepar... Lahko ga pa tut kupis iz tujine za vecji denar ce hoces imet anglesko skatlo... Quote Link to comment
alen1989 Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Ker mi je Cloud odpravil vse dvome glede igre, sm se odločil da jo kupim....in res, ni mi žal ....igra je res odlična, akcije ne manjka, online pa še nisem poizkusil. Kar se pa tiče ovitka, je igra kupljena v MediaWorld(ita) in ima italjanski ovitek. Quote Link to comment
tomaz Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Ciao, A kdo mogoce ve kako lahko prides pri BWII do zvezde "visjega cina" pri igranju na medmrezju. Vidu sem da imajo eni po tri, stiri zvezde in da lahko vse sesujejo z enim vojakom. LP, Tomaz Quote Link to comment
Recommended Posts