ZonGuku Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Pred parimi dnevi sm opazu da Wiiju v OFF state ni gorela rdeča lučka. Vsi kabli so bili pravilno vstavljeni v Wii. Ob pritisku na Wiijev power button ali na wiimote power button se Wii ne zbudi. Nekje na netu sm opazu da je mogoče kriv adapter tko da sm sledil navodilom in ker sem imel pri roki GCjev adapter sm probal s tistim a vseeno ni delalo. Zanima me če ima gdo kak predlog. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 To se je meni že kar kakšne 5-krat zgodilo. Problem sem rešil na čuden način in sicer tako, da sem adapter priključil v drugo vtičnico. Bil sem presenečen, ko sem spet zagledal rdečo lučko. Poskusi in poročaj. Quote Link to comment
ZonGuku Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 Thanks sm probu in zdj dela Slučajn veš zakaj se to zgodi? Quote Link to comment
Manbearpig Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Slaba elektricna povezava v vasi bajti Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
SlashSpeed Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Thanks sm probu in zdj dela Slučajn veš zakaj se to zgodi? Zakaj se to zgodi res ne vem, čeprav bi z veseljem rad vedel . @Jurc: Ni slaba napeljava . Quote Link to comment
Recommended Posts