rogerg Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Pozdravljeni! Nov SLIM & LITE PSP je sinu padel na tla. Pri tem se je iz ohišja izmuznila tudi baterija. (pravi, da ni bil vklopljen). Po vstavljeni bateriji in vklopu stikala PSP zapoje (lahko se sprehajaš po menujih, naložiš igrico,...), ampak ekran je ČRN. Deluje samo lučka za osvetlitev zaslona, drugače pa je čist ČRN. Kaj storiti oz. če se sploh kaj da? LP, rogerg Quote Link to comment
mumbo Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Najbolj, da se obrneš na servis oz. prodajalca kjer ste kupili PSP. Ker sam to ne moreš kaj dost popravit. Quote Link to comment
rogerg Posted March 4, 2008 Author Share Posted March 4, 2008 A je še v garanciji Ne več. Sem ga že odprl, ker sem mislil, da je šel LCD. Malo sem se poigraval in naredil isto kot pri padcu, baterijo odklopil pri delovanju. Neverjetno. stvar je delala. Spet sme ugasnil in prižgal, spet je delala. Zdaj pa spet ne deluje. A je mogoče kaj z baterijo? LP, rogerg Quote Link to comment
mumbo Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Če misliš da je baterija probaj direkt polnit s polnilcem.. Sicer pa le pozovi servis verjetno bodo najbolj vedeli kateri so problemi pri padcu. Quote Link to comment
lukidd Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 pomoje je kaj s kontakti narobe. poglej če so vsi trije kontakti na mestu, tam kjer se priklaplja baterija. Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts