Skoči na vsebino

Call of Duty 4 pc ali PS3 ?


Priporočene objave

Ok sem v dilemi. Imam komp ki je zmogljiv laufati CoD4 na maximum, vendar imam zelo ''gnil'' kitajski monitor ki ima pokvarjen refresh rate in se mi skoz v igrah pojavlajo tiste crte, ki jih recimo opazis ko snemas monitor s kamero. (pri CoD4 demotu je teh crt zelo veliko in so imo motece, pri recimo igri Crysis pa ni bilo to tok hudp)

Denarja za nov monić pa zal trenutno nimam in ga tud neki cajta ne bom mel, zato sem mislis tukaj vprasati ce si vi mislite da si naj kar cod4 nabavm za ps3 namesto pcja. Seveda ce imas oboje je no brainer da multiplatform streljacine kupis za pc, vendar na ps3ju vsaj nebom mel teh butastih crt, pa se igral bom lahko na kristalno jasnem LCD televizorju.

Edino kar me moti pri PS3 verziji CoD4ke je da ima baje auto aim, no upam da ga v mp matcih ni. So ce bi vi bili na mojem mestu, a bi prisparali denar za monitor, nabavli cod4 kr za pc in igrali na ''krs'' monitorju al nabavli Cod4 za ps3. Pa zanima me ce ima PS3 verzija se kaksne dodadke ki jih pc verzija nima kot npr. prestige mode.

Peace

Link to comment

Ja sej na konzolah se lahk tud pogovarjaš... Al PS3 tega nima? V glavnem, jaz bi reko, da je na gamepad dost boljše igrat. Pač se mi n00bovsko zdi miško vlečt po mizi, ker lahko to pač vsak dela. Pa bolj fair so konzole, ko majo vsi enak framerate. Na PCju maš velik hendikep, če je tvoja mašina nezmožna laufat na 60+ fpsjih, ker pride en ki jih ma 120 pa te dobesedno povozi... Pa tiste črne črte so tud bedarija. Jaz ne bi mogo tak igrat. Že zato ti priporočam, da kupiš PS3 verzijo.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Kupi PS3 verzijo. In ja, lahk se pogovarjas med igranjem. Ce se ne bi mogo bi verjetno spil pristal ze na zelenici ...

Sm bil na COD2 (PC) sceni neki casa in ce bi to Bog videl bi samega sebe na kriz pribil.

Povprecna starost je bla 12 let in za njih nisi mel skilla. A si bil retard al pa si bil haxor ...

Si mel dober score si si lahk sam prebral "you ware banned from server" :tard:

Hell is where the police are German, the chefs British, mechanics French, lovers Swiss and it's all organized by Italians.

Link to comment

Pa kaj niste razumeli heca.. :lol: jaoo naivnez :doh: Drgac vem, da ga ni sam sem vas mogu mal zajebat tko kt se Travar in podobni ;):lol:

Firesoul umir svoj bes in se mal relaxi, morda nisi opazil ampak slo je za popolno pretiravanje ker je tip spraseval bedarije, pa ne usaji se tam ker ni potrebno r..

:ihih: sory za izpad

Moj psn id--> Jure00

Link to comment

Manbearpig ej pa zaka mors ti zmeri neumnosti kvasit. Ko se niti PS3ja nisi vido ka sele da bi ga spilo (BB se ne steje) in ne se naslanjat na mnenja drugih.

V MPju je autoaim samo je tak da ti ne pomaga skor nic. Se zmeri bos mogo namerit na njega in ce je mal dlje stran ti sploh ne meri. Je pa res minimalno ...

Hell is where the police are German, the chefs British, mechanics French, lovers Swiss and it's all organized by Italians.

Link to comment

Zakaj da ga nebi igral?' :headscratch: od kje ti ideja da ga nism igra, morda nisi se slisu vendar skoraj vsak dan(zdej vec ne tako pogosto, ker se meni ne da) sem pri prijatlu in igramo igre kot so Call of duty 4, Heveny sword,Motorstorm,Resistence,Warhawk in podobno (to lahko potrdi tudi firesoul.. )

Tko da mattra fanboy sftu, ker ne ves kaj govoris ;)

Moj psn id--> Jure00

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.