Skoči na vsebino

Postnina iz mimovrte ?


Priporočene objave

Naročil sem celoten računalnik pri mimovrste in je prispel v treh (3) paketih. V prvem je bil LCD, v drugem ohišje in v tretjem procesor, grafična, disk itd. in za vsak paket je bilo 3€ poštnine. Se mi ne zdi tako hudo, pa tudi paketi so bili kar težki, še posebaj LCD in paket z procesorjem in drugimi stvarmi. Pa še Pošta Slovenije, zadnjih par let dostavlja izredno hitro vse pakete, tako, da se razni GLS in druge hitre pošte skoraj več ne splačajo. GLS vam dostavi paket težek od 0 do 2 kg za 4.17€ naslednji dan, ko je bila pošiljka oddana na GLS. Pošta slovenija pa očitno enako za 3€ in neglede na težo. Vsaj pri paketih iz Mimovrste je bilo tako. Čeravno bi se morala cena dostave računati po teži (kar se definitivno ni pri paketih iz Mimovrste, saj ima LCD pribl. 10x večjo maso kot ohišje računalnika).

Toliko o tem (malce sem zabluzil xD).

followmeontwitter.png
Link to comment

moje mnenje: ne naročujte iz mimovrste! :a_a:

malo preverite,,npr. cene grafičnih kartic v mimovrste, pa enih drugih trgovinah...

ta mimovrste ma skor najbolj drago tu v Sloveniji...

mislim vse, kar prodajajo.. :crazy:

--------------------------------------

Nameless_Dragon_Clan (NDC)

-=NDC=-Incure (incureseek)

-------------------------------------------

Airsoft SWAT

----------------------------------------------

Pink-Ponk team RPF

Link to comment

Mah, meni se ne zdi fer 3 € za vse pakete. Zato, ker imajo nekatere trgovine zastonj če je znesek nakupa npr. nad 100 €. Posebaj pa ne Riddickov primer, ko so mu za stvar, ki jo je naročil zaračunali trikrat poštnino. Sami so krvi, da niso poslali kot en paket. Ker on je pač kupil en izdelek.

Sem šel gledal ravnokar pogoje enaa.com, ki so boljši od mimovrste.

Brezplačno pakiranje in dostava

Stroški pakiranja in dostave enega izdelka na naslov v Sloveniji znašajo 3,5 €.

Pri tem bomo brezplačno pripravili in dostavili:

* vse dodatne enake izdelke (če torej naročite dva ali več enakih izdelkov, bomo zaračunali le stroške pakiranja in dostave prvega izdelka)

* vse dodatne izdelke, ki jih lahko pakiramo in dostavimo skupaj s prvim izdelkom (kar bo razvidno tudi iz obračuna v postopku nakupa)

* vse izdelke iz skupin Digitalne video kamere Canon, Digitalne video kamere Sony, Canon digitalni fotoaparati, Sony digitalni fotoaparati, Olympus digitalni fotoaprati, Nikon digitalni fotoaparati, Canon kompleti, Sony kompleti, Olympus kompleti in Nikon

* določene izdelke, predvsem iz trgovin Računalništvo, Foto, Avdio/Video in Microsoft in Moj dom, katerih vrednost samostojno ali skupaj znaša več kot 99,00 € (kar bo razvidno tudi iz obračuna v postopku nakupa)

* tiskane fotografije v vrednosti nad 28,79 €

Program bo skladno s temi pogoji obračunal stroške dostave pri oddaji naročila in bodo razvidni iz obračuna pred vašo oddajo naročila. Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej.

Seveda pa je treba prvo preveriti ceno izdelka. Ker drugače nam ne pomaga, da je poštnina zastonj, če je sam izdelek dražji za 20 € npr. :lol:

Link to comment

Ej saj, če dobiš stvar v treh paketih plačaš samo 3€. Pri mimovrste plačaš VEDNO 3€ pa, če ima stvar 2 toni in pride v 10 škatlah. Še vedno bo 3€. Nekateri predmeti celo imajo brezplačno dostavo (ampak ti so božansko dragi).

Drugače pa imajo malenkost višje cene ampak kvaliteta same prodaje in servisa je preprosto izvrstna. Sem naročil računalnik po komponentah, ga sestavil in ni delala stvar. Sem klical gor so lepo poslali kurirja k meni domov po komplet sestavljen račinalnik. Tam so ugotovili, da je fuč en VGA adapter na grafični in, da drugi (DVI) dela. Rekel je, da lahko dajo na servis ampak, da bi bilo treba kar nekaj časa čakat zato mi je pač dal zastonj en VGA-DVI pretvornik. Kurir je prišel v ponedeljek - v četrek je bil računalnik lepo nazaj. In kar je najbolje za stvar nisem plačal niti enega evra. Sem pa pri mimovrste zagotovo zapravil že 1 milijon SITov. In še me bodo videli!

Link to comment
  • vrhovni

Pa a vi niste sposobni ene stvari več poiskat sami od sebe? Raje tukaj sprašuješ, kdaj boš dobil robo in boš glede na zadnji tvoj post eni izmed redkih spodobnih slovenskih online trgovin delal štale, kot da bi na dnu strani kliknil na 'Dostava' (kdo bi si mislil, a ne) in prebral tole:

Paket gre od nas še isti dan

… seveda če je blago na zalogi in če naročilo oddaš dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevaj naslednja priporočila:

* preveri ali je artikel na zalogi (pri podatku dobava bo pisalo »na zalogi«),

* naročilo oddaj pred 14. uro.

... :doh:

Link to comment

Tist monitor k sm ga jst hotu narocit ni bil vec na zalogi, zato sm cakal neki cajta pa premisleval kerga nej uzamem. 200 eu ni mal da bi jih metu stran kr na blef. Dons nism mel cajta ker sem pac mel popoldan solo ane ? Mah sej kaj se sekeram, vrjetn jutr tko in tko pride, sej je kurc na zalogi.

edit: No vglavnem, dans sem jim pisal da preklicujem narocilo, ce bojo oni se zmer poslali monitor bom pa pac zavrnil posliljko. Ko pride na dom.

Link to comment

Se strinjam s tuningom. Sicer pa ko si naroceval monitor, lepo vse podatke dobivas na mail, kdaj je bilo narocilo sprejeto, kdaj je bilo narocilo potrjeno in kdaj bo narocilo / artikel poslan in predviden cas dostave. Ampak eni ocitno ne vedo, kaj sploh narocujejo, ja internetna trgovina je stvar, ko lahk vsak otrok klika... :crazy:

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.