atomikus Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Čist tko me zanima, ker spremenil položaj svojega xboxa iz vodoravnega v navpičnega, če ma kj efekta na karkoli glede tega in me zanima kako imate kaj vi porihtane zadeve. Quote Link to comment
TriGGer Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Jaz sem mel nekaj časa navpično postavljenega, zdaj je pa vodoravno. Razlike pa ni glih az opazit. Mogoče mi je prej lepše zgledalo, sam mi je čist vseeno. Quote Link to comment
Pek Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Že skos ga imam vodoravno!enkrat sem pa probal navpično pa so mi cdje padal po tleh tako, da sm takoj spremenil položaj Quote xbox360 > all Link to comment
Bartala Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Ko igram demote ga imam navpično da ima več zraka, drugače je najbolj vroč del obrnjen navzdol. Ko pa igram kako igro z DVDja pa ga dam v vodoravni položaj, ker mi je v navpičnem prasica Halo poškrabal Quote Link to comment
H5n1 Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Daj jo, tepi jo prasico! Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
mlaky Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 lol carnage:) drugače pa ja, jaz mam včasih težave da se disk tray ne zapre in ga morem dat v vodoravno pozicijo dat disk not, izklopit, postavit vodoravno in spet vklopit Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
alexs Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Prvega sem mel navpično, da bi dobil več zraka, ker se je segreval tako da sem lahko po dveh urah igranja jajca pekel na njem. Sedaj imam vodoravno in falkona in je po petih urah igranja še vedno isto hladen kot da bi ga vklopil ravnokar. :thumbup: Quote Link to comment
Bartala Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Narobe sem se izrazil, čeprav se mi segreva in dvdje uničuje ga ne zamenjam za nič Quote Link to comment
Sawyer Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 kak se ti segreva? zdaj sem mojega drkal celi dan pa je samo mlacni odzadaj pa spodaj. Je to ze omenjeno pregrevanje? zgornja stran pa je hladna. Ce ga mas v lezecem polozaju. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Moj X je postavljen navpično in nima nikakršnih težav, ne s segrevanjem ne s praskanjem ploščkov. Quote Link to comment
OldSkul Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 imam vodoravno Quote Imam naslednje špile: GoW, COD3, DOA4, World Cup 2006, NBA 2k7, Fifo 2007, Saints Row, Viva pinata, Table tennis, CrackDown ter PDZ Imam pa XBOX 360! Link to comment
D.Tidus Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Jaz mam navpično ... Nobenih problemov ... Za zdaj ! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
Pek Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Ok jest, če ga mam przganga kaksne 2 ure je zelo vroč ampak pregreva se mi pa ne Quote xbox360 > all Link to comment
MaDrung Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Jaz sem ga sedaj vedno imel v vodoravnem polozaju, ker drugace bi v vsakem primeru en butnu v njega in ga prevrnu, pa bi slo 400€ in se +200€ kar sem dal za igre. Quote Link to comment
Davodax Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Moj pa se je odkar sem ga kupil vstal, in še vedno stoji...navpično Quote Link to comment
Metalord666 Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Jaz ga imam navpicno...dela brez tezav...Mlacen, ne vroc :evil: Quote Link to comment
afi666 Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Navpicno. Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
fire_soul Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 imam ga vodoravno saj če ga imaš navpično blokiraš uno mrežco na drugi strani Quote js ne vem no Link to comment
kekken3 Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Navpično iz čiste potrebe po prostoru. Brni ko svinja. Itak brni ko svinja, pa če se jaz na glavo postavim. Sovražim ga, ker brni ko svinja. A fura Halo 3. Blessed. Quote Link to comment
whothafunk Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 imam ga vodoravno saj če ga imaš navpično blokiraš uno mrežco na drugi strani.. ..ki pa kaj dosti ne pripomore k hlajenju. jaz sem ga imel vedno navpično postavljenega, pa iz firbca potipal spodnjo mrežico in niti topla ni bila. večina toplote gre ven zadaj.. Quote Link to comment
Recommended Posts