Jump to content

Wii Chess

Bessie

Recommended Posts

Ok špil je grafično in kar se tiče nadzora poden, ampak tako kot sem pravkar užival v partiji z neznancem Brnardom preko wi-fi-ja že dolgo nisem v nobeni drugi igri, sicer sem izgubil, ampak sem se boril do konca, v zadnjem trenutku me je spregledal in sem drago plačal.

V glavnem ŠAH je še vedno nad ostalimi igrami :bowdown:

BessieSABU.png

V Mulerju, 29€, zadeva je grafično in uporabniško poden in če nebi bilo on-line igranje bil bil poden od špila. Nisem mogel verjet, da nimam "rokice" na ekranu, sem najprej mislil, da je nekaj narobe z wiiljincem, pa se je izkazalo, da igra enostavno nima te vrste nadzora in da vse delaš s tipkami :no_no:

BessieSABU.png

Nada, nič sploh ni kurzorja v glavnem katastrofa :doh: , ampak šah je pa le :beer: Je pa res bedno ko figure z križcem premikaš, ampak se hitro sprijazniš s tem. Pa pri samem igranju še ni tako moteče kakor v menijih, najprej sem kot budala vrtel daljic pa nikjer nič, pregledal baterije mislm vse ampak kurzorja ni bilo nikjer, zadeva izpade kot ena predelava iz GC v nizki ločljivosti, špil niti slučajno ni 480p, mislim a bi bil to pres problem naredit za tistih par slikc in figur :crybaby:

Ta zadeva bi morala biti po moje bolj WiiWare ne pa nekaj kar kupiš v trgovini.

Uradna stran

Dober opis

BessieSABU.png