Cloud Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 No, ker imamo ta vikend dan več počitka, sem se odločil, da tokrat nebom umrl od dolgčasa, ampak si bom pogledal en dober film. Zanima me predvsem žanr, ki bi vseboval kakšne orke (ja, ta prave mesnate s metrsko sekiro v roki in ne tiste kraljeviča morja ) & stuff ali pa kakšen film z Light vs Dark vsebino. Torej sem za ta vikend bolj fantazijsko obarvan. Pa ne prosim z LOTR, ker sem ga prežvečil že daleč in še dlje. P.S: Če je gledal kdo že The Seeker-a (The Dark Is Rising), naj komentira malo film. Quote Link to comment
PaNdEcK Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Ja en dober film, ki se dogaja na morju je Waterworld. Preveč ti ne bom razkril, se pa bojujejo dobri in slabi Quote Link to comment
TheMan Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 oblegani, oblegani 2 :bowdown: Quote Link to comment
MaDrung Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Kekčeve ukane! jeej jej, kk pop lepo poje! Quote Link to comment
Cloud Posted March 22, 2008 Author Share Posted March 22, 2008 Ja en dober film, ki se dogaja na morju je Waterworld. Preveč ti ne bom razkril, se pa bojujejo dobri in slabi Preberi še enkrat moj post. Mislim sem, na film z orki (orcs) in ne film z orkami (ubijalski delfini, t.i. kraljeviči morja). Under siege 1 & 2 sem pa tudi že gledal. Steven Seagal FTW! :bowdown: Quote Link to comment
TheMan Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 hja, težko mi pride na pamet kak film z orki in podobno, da ne zbledi ob gospodarju prstanov. dungeons&dragons je katastsrofa, kaj več mi pa ne pride na pamet. edino record of lodos wars, ki je fantastičen, vendar je anime. pred kratkim sem gledal dragon wars, ki je beden. mogoče pride v poštev jumper, je sicer bolj pop corn, ampak če imaš punco s katero bi gledal film je pa kr prebavljiv. (ni pa notri nobenih fantazijskih likov) Quote Link to comment
ShAd0w Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 hm mogoče star wars ? eden del... saj je dark vs. light in so tudi kake pošasti not... sam si verjetno že gledal. Quote Link to comment
Recommended Posts