mulo Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Za darilo dobim PSP, kupljen v ZDA. A mogoče kdo ve, če bo pri nas delal brez problemov in če lahko na njem igram igre kupljene v SLO?? Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Vse bo delalo BP, lahko bos igral igre kupljene pri nas in vsepovsod drugod po svetu. Tezavo zna predstavljati samo poganjanje UMD filmov, pa se to se da zaobit, ce na PSP namesti custom firmware o katerih si pa najprej malo po internetu in ne nazadnje tudi na nasem forumu preberi. Quote Digitalni šepet Link to comment
gepardus Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 MaTiCeK meni pa ne delajo igre kupljene pri nas na ameriškem pspju oz. lahko rečem, da mi niso delale, saj ko sem si dal CFW gor pa mi lepo delajo. Quote Link to comment
drkoo111 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 delal ti bojo brez problema sam boš najbrš res mogu dt cusmom firmware gor Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
krep Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 ej jurc kvas ti učer počev :ihih: Quote Link to comment
Manbearpig Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Krep obnasaj se... :uke: Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
krep Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Krep obnasaj se... :uke: sej vem d si uživov. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Me cudi da ti niso, ker sem jaz vcasih kar nekaj spilov za PSP importal preko LikSanga in so mi vsi spili USA regije lepo delali na evropskem PSP. Pravtako poznam foljk z japonskimi PSPji, ki niso imeli tezav z igrami. Eden takih je nas vrli SolidG. Quote Digitalni šepet Link to comment
Recommended Posts