Skoči na vsebino

Xbox 360 in različni PROBLEMI !!


Samotar

Priporočene objave

  • 2 tednov kasneje...

Pozdravljeni,

kakšen mesec nazaj sem na svojem xbox360 dobil vsem poznane tri rdeče lučke oz The Red Ring of Death. Ker mi ni preostalo nič drugega, sem najprej nesel xbox na popravilo, vendar mi je dejal, da ga ni moč popraviti. Zato me zanima slednje: xbox je kupljen v avstriji v mediamarktu in sicer decembra 2007. Ali bi bila kakšna možnost, da bi še lahko uveljavil garancijo. Sam sem sicer kupil ta xbox rabljen preko bolhe, vendar imam račun. Kako dolgo sploh velja garancija v avstriji? Je pa res, da je xbox flashani, vendar koliko mi je znano, če je flashani tako, da ni poškodovana nalepka, se to ne opazi. Če ima kdo izkušnje s tem bi ga prosil za mnenje, da vidim, če mi preostane kaj drugega kot nakup novega. Hvala za odgovore.lp

Link to comment

Mam račun ja...aha, nisem vedel kako dolgo je garancija. Če je tri leta pol lahko grem poiskusim, pa vidim če mi bodo slučajno zamenjali. Na popravilo pa sem ga imel pri enem tipu na ptuju in je rekel, da ne gre popravit. Pomojem še je vseeno najboljše, da grem probam uveljavit garancijo, če mi slučajno uspe, če pa ne, pa pač probam še pri katerem drugem, da mi popravi.

Link to comment

Am ja tut mene zanima kdo je to. Jaz jih tudi popravljam. Samo dvomim da ti bodo vzel xboxa, ker če je un popravlju pomeni da je neke zatiče vn pobral in tm se pa vidi da je bil poseg narejen v konzolo(je pa to pod matično ploščo). Aja pa še to. Ni nujno da popravilo uspe- se mi je že zgodilo enkrat da ni hotel vžgat(pa glih moj je bil to xD)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment

Tale je drugače precej zanesljiv. Sem dal že ene 3x flashat, pa je dobro ratalo. In kolk vem so tudi drugi precej zadovoljni z njegovim delom.

Moreš vedet, da on ni neki pooblaščen serviser ali kaj podobnega. Naredi pač toliko kot lahko oz. zna in najbrž nima takih orodij, ki jih majo tam, kjer se konzole uradno servisirajo. Pa tudi oni mogoče ne bojo mogli konzole popravit in ti bojo dali novo.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Zdravo.

Verjetno je blo že ogromno govora o tem tko da se opravičujem če sem to poslal v napačno temo. Na mojem XBOXU (arcade) so se že drugič pojavile tri rdeče lučke. Ko je bil še v garanciji sem ga dal na popravilo in s tem ni bilo več nobenih problemov. Sam sem se lotil popravila po tem tutorialu :

tutorialu vendar zadeva še vedno ne dela. Postajam zelo skeptičen saj je večina nasvetov k jih najdem na internetu neuporabnih (zavijanje xboxa v brisače, dodatno ogrevanje s sušilci za lase ipd...). Zanima me če imate kakšne izkušnje s samostojnim popravljanjem xboxa, kaj predlagate, ali je zadve delovala, in po katerem vodiču ste se lotili dela.
Link to comment
  • 2 tednov kasneje...
  • 3 tednov kasneje...

Lp

Mam problem. In sicer da sem na uradni strani od live kupil microsoft point in sicer 2000. To sem naredil učiraj zvečer. Pisalo mi je da je transakcija bila uspešna. Od mojih točk pa ni ne duha ne sluha. A da ti točke dajo na acc traja toliko časa? Na koga se lahko obrnem če nebom dobil točk?

Link to comment

Na mail boš dobil skenirano kodo, katero moraš sam vnest v xbox, bodisi preko konzole same, ali prek PCja.

Lahko pa traja kar nekaj časa, ponavadi se opravi od 10 minut do 3,4 ure, se pa zgodi da traja tudi po en dan. Dosti več pa že ne, predvidevam da si kupoval s kartico, valda.

Link to comment
Microsoft je tokrat trdo prijel za flashane Xbox-e. Znano je, da je po ban-u HDD(trdi disk) neuporaben oz. ne dovoli več zaganja/inštaliranja iger. :o

???? :rockbrow: to pa prvič slišim

Res je...banhammer še ni padal po Evropi in UK, medtem ko vse drugod je že.

Mislil sem na tole: Znano je, da je po ban-u HDD(trdi disk) neuporaben oz. ne dovoli več zaganja/inštaliranja iger.

Ostalo je znano že dolg ;)

Vse za konzole. Info na PM

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.